Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
34.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1235 Seagate varsa
    WD hangi modelde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esquivo

WD & Seagate?
    1235 Seagate varsa
    WD hangi modelde?

Wd modeli dv6-1236 da. Benim baktığım model buydu yani.. dv6-1235 de varmı bilmiyorum..
  • Bu 12xx serilerinde numpad koyup ok ları da küçültmüşler yaf...
    1235alcam kafaya koydum ama bi türlü ısınamıyorum ya :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Bu 12xx serilerinde numpad koyup ok ları da küçültmüşler yaf...
    1235alcam kafaya koydum ama bi türlü ısınamıyorum ya :D:D

"Al artık hocam" :)
    Mediamarktteki adam böyle bir giriş yapmıştı dün beni görünce. Sonra da bizden başka kimsede yok dedi. Eksende var dedim bozuldu :)
    Sonra en iyi fiyat burda dedi ( neden ısrarla devam ettiriyor acaba ) dedim eksenle aranızda 100tlden fazla fark var... Olamaz dedi :)
    Gitti açtı baktı netten. KDV li fiyatı 1700küsür müş onu gösteriyor....

Şaka bir yana, ben 1,5 aydır bakınıyorum kafama yatan birşey yok. Birşeylerden vazgeçmek zorunda kalıyorsun... Ya da yurtdışı...

• Arkadaşlar service pack 2 yükleyince ses gitti aha dedim al sana deniz şimdi sesizlik hdd nin tıkırtısına takldn, müstahak gibi oldu sonra hp nin sitesnden driverı indirp kurdum şuanda sorunsz kullanıyorum pek fark hissedemedm gibi service pack 2de ses olayını sizede söylim dedim bnm gibi biranlk afallamayın :)
  • quote:

"Al artık hocam" :)
    Mediamarktteki adam böyle bir giriş yapmıştı dün beni görünce. Sonra da bizden başka kimsede yok dedi. Eksende var dedim bozuldu :)
    Sonra en iyi fiyat burda dedi ( neden ısrarla devam ettiriyor acaba ) dedim eksenle aranızda 100tlden fazla fark var... Olamaz dedi :)
    Gitti açtı baktı netten. KDV li fiyatı 1700küsür müş onu gösteriyor....

Şaka bir yana, ben 1,5 aydır bakınıyorum kafama yatan birşey yok. Birşeylerden vazgeçmek zorunda kalıyorsun... Ya da yurtdışı...

Bence de ARTIK ALMALIYIZ =D adam fiyat farkını görünce bişey demedi mi? Nakitteki fiyatını da görmüştür umarum :D
  • 1235ET KULLANAN arkadaşlar. HDD kaç partition olarak geliyor. Sadece C VE D(Recovery) olarak mı?

_undead_ ; Sende HDD 3 partititon olarak görnüyor. Bunu sen mi yaptın, notebook öylemi geldi?

Dün benim incelediğim 1236et modelindeki 500 GB Hdd sadece C ve D(RECOVERY) olarak ayrılmıştı.
  • Tüm hplerde bu standart. Sadece C ve D gelir. D de recovery vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

1235ET KULLANAN arkadaşlar. HDD kaç partition olarak geliyor. Sadece C VE D(Recovery) olarak mı?

_undead_ ; Sende HDD 3 partititon olarak görnüyor. Bunu sen mi yaptın, notebook öylemi geldi?

Dün benim incelediğim 1236et modelindeki 500 GB Hdd sadece C ve D(RECOVERY) olarak ayrılmıştı.

3 partition değil benimki 2 tane. Memory stick ya da harici hd takılıydı onu görmüşsün sanırım. C ce D(recovery) var sadece.
  • cevap için teşekkürler arkadaşlar...
  • şu an 1 aydır okuduğum forumlarda ilk yorumum. artık yoruldum ve az önce eksen den online olarak dv6 1235 sipariş verdim 1.573 tl ye. umarım bir problemle karşılaşmam yada tanımlayamadığım ve farkında olmadığım bir problemim olur. çok yoruldum bu laptop işinden. seçmek çok zor. aman samsung un paneli bilmem ne üretmiş aman hp ısınmış aman asus servis e ulaşmak zormuş yok sony pahalıymış. allah herkesin yardımcısı olsun demek bu kadar dandik ürünler satılıo. ben de aldım tabi :D yapacak bişi yok mobilize olmak derdimiz. temennim kutuyu ilk açan olmak, ısı problemi yaşamamak, en önemlilerinden biri ölü pixel görmemek. hadi bana hayırlı olsun ben de hp kullanıcı yada mağduru oldum artık :D
  • Ben de 2007 den beri üyeyüm bu laptopu almaya karar verdikten sonra yazmaya başladım :D
  • şu anda media mrktten 1235et nin klavyesinden yazıyorum bu sefer.

HDD markası seagate ama kulağımı dayadığım halde bir tıkırtı yok. Ayrıca everest yükledim ve ısı değerlerine baktım. Sabahtan beri açık olan laptobun cpısıları 38 ve 43 derece. Beni en çok bu sevindirdi gerçekten. Ayrıca klavye çok kolay yazılıyor ve altı çok sağlam. dv5 tekinde altında boşluk varmış gibiydi. Bunda sert bile bassanız klavyede bir boşluk ya da çatur çutur gıcık klavye sesi gelmiyor. Çok hoş yazılıyor ve bence o kadar da eleştirilecek bir klavye değil.

Fiyat 1699 tl media mrktte ...
  • Teknomarkette 1235 in fiyatı 1,588 nakit.. sizce güvenilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

şu anda media mrktten 1235et nin klavyesinden yazıyorum bu sefer.

HDD markası seagate ama kulağımı dayadığım halde bir tıkırtı yok. Ayrıca everest yükledim ve ısı değerlerine baktım. Sabahtan beri açık olan laptobun cpısıları 38 ve 43 derece. Beni en çok bu sevindirdi gerçekten. Ayrıca klavye çok kolay yazılıyor ve altı çok sağlam. dv5 tekinde altında boşluk varmış gibiydi. Bunda sert bile bassanız klavyede bir boşluk ya da çatur çutur gıcık klavye sesi gelmiyor. Çok hoş yazılıyor ve bence o kadar da eleştirilecek bir klavye değil.

Fiyat 1699 tl media mrktte ...

Hocam güzel paylaşımlar.. Teşekkürler

• Teknomarkette 1235 in fiyatı 1,588 nakit.. sizce güvenilir mi ?

www.teknomarketim.com... alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba ?
  • O siteden hiç alışveriş yapmadım ama Eksenden alan arkadaşlar var net üzerinden.. Fiyat olarak da fark yok.. 1573 Eksende daha da ucuz hatta...

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Teknomarkette 1235 in fiyatı 1,588 nakit.. sizce güvenilir mi ?

www.teknomarketim.com... alışveriş yapan arkadaşlar var mı acaba ?
  • Evet 10 Tl kadar fark var.. Ordan alacağım bi iki parça daha birşey olduğu için teknormarketi sormuştum..
    Eksenden alan arkaşlar sorun yok demişti evet.. Tekno dan da bir arkadaş HDD aldığını ve sorun çıkmadığını söylemişti.. Sanırım bir sıkıntı yok .. :)
  • arkadaşlar ben de bugün aldım. şu an 1235ten yazıyorum diskten gelen sesler önceki laptobumda gelen sesler normalde bir ses yok kulağımı dayayınca bazı sesler geliyor ama yukarıda bahsedildiği gibi seslere rastlamadım everesti kurup yarın buraya birkaç görüntü eklemeye çalışıcam.
    1550 ye aldım.
    istanbulda değilim.
    aletin kutusundan anladıgım kadarıyla istanbuldan indeks bilgisayardan gelmiş. pazarlıkla bu fiyatlardan alabilirsiniz sanıyorum...
    sormak istedikleriniz olursa bilgi vermeye çalışıcam birazdan şarja bırakıcam yarına birşeyler yazarım...
  • Arkadaşlar Windows 7'ye geçme işlemleri ve 1 yıl garanti uzatma durumu hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi. Hayırlı iftarlar henüz açmayanalar için.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.