Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biraz Undercover oynadım Kasanın sol üst köşesi sanırım Ekran kartının bulunduğu yer aşırı ısındı. Elimi yakacak kadar yani. Sizde durum nasıl?
  • zengin-47 ;

şu sıcaklık değerlerini everest vb türü programla screen shot alıp buraya koyabilirmisin rica etsem.
  • evet arkadaşlar birkaç foto ve test sonucu vs lütfen
    o elini yakacak kadar sıcak oldugunda kac dereceymiş mümkünse onu da belirtebilir misiN? çünkü bu göreceli bir kavram :D
    benim asusun da sol üstü acayip ısınıyor ama hiç problem çıkarmadı 5.yılında şu an :)
  • Bugün teknosaya gittim. dv6-1236 vardı. Aygıt yöneticisinden baktığımdan hdd yi wd....... diye gösteriyordu? Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Bildiğim kadarıyla dv6-1235 ten farkı biri 320gb diğeri 500gb...Fakat hdd markalarıda farklı.. Zamanım kısıtlı olduğu için acele ile bakabildim... Fakat wd... yazıyordu.. dvd-rw ise 1235 ile aynı marka..
  • Sayın 1235et kullanıcıları... :)
    Herkes merakla deneimlerinizi ve test sonuçlarını bekliyor artık şuraya caps leri koysanız da bi incelesek olmaz mı :)
  • Arkadaşlar alanlara hayırlı olsun ama yok öle aletleri alıp sorun yoksa buraları unutup kaçmak!!!

Bence sadece bu model için bir başlık ufak çıtır bir alt dernek kurmalısınız meraklısı olan arkadaşlar duyrulur...Daha sonra yine Yazılımcıonline arkadaşımızın 11.. ve 12.. bölümünden devam ederiz. Çünkü bu model uzun süre fiyat performans bayrağını samsung r522 ve r622 ile beraber götürecek !!! Bundan sonra ki merak edenler için yardımcı olmuş olursuzun...

Resimleri görüşlerinizi ve everestten filan ayrıntılı bilgilerini bekliyoruz. Ben özellikle 1144et ile arasında fark varmı merak ettim. Çünkü yakın bir zaman öncesine kadar bizim 1144et lere istenen fiyat nerdeyse 2000tl sınırına dayanacak kadar abartmışlardı. Aradaki fiyat farkının nedenini beraber inceleyelim sadece pazarlama taktiğimiydi piyasa da ürün yokken yoksa 1235et de bişeylerden kısmı mı Hp bu şekilde anlarız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 27 Ağustos 2009; 11:30:11 >

• ÇOK YAKINDA BURADAYIM
  • Laptopuma bugün ulaştım. Şunu söyliyim mükemmel bir alet bu. Gerek donanım gerek dış görünüş olarak 10/10 veriyorum. Klavyesinden korkuyordum ben en çok fakat hiç de resimlerdeki gibi kaldırım taşı kıvamı yok ve gayet uyumlu görünüyor bilgisayarın kasasıyla. Tuşlar siyah renk yazımı çok rahat. Daha geniş bir incelemeyi akşama yaparım. Hp kalitesini konuşturmuş yine.
  • _undead_ hayırlı olsun laptopun.

akşama kadar o bilgisayarı açık tutup akşamda everestle test edip sonuçların caps ini koyarsan çok güzel olur.. en merak ettiğinm şey ısınma sorunu zengin_47 arkadaşımda aynı şekilde yardımcı olursa sevirim(z) =)
  • İşlerimin yoğunluğundan test yapacak fırsatım yok.. Ancak şunu söyliyebilirim bahsedilen tıkırtıyı ben henüz duymadım.. Ki dün gece gayet sessiz bir ortamda biraz kurcalama fırsatım oldu makineyi..
  • Sabahtan beri açık olan bilgisayarıma everestten sistem kararlılık testi yaptım. 74 C CPU ısısı verdi. Daha detyalı bilgileri biraz Undercover yapıp tekrar veririm.
  • Ben de şu an stajdayım ondan ancak akşama iyice test edebilirim... Sabah sabah kargo gelir gelmez hemen recoverysini yaptım, üstün körü bi inceledim. Harddiskten hiç ses gelmiyor. Ama pilsiz olarak kullandığım sürede sarj aletinden ses geldiğini farkettim. Pili daha takmadım, ondan ne olur bilmiyorum pille beraberken. Burda ufak bir klüp oluşturalım sorunları, testleri paylaşalım:) Eksen bilgisayaradan da internet üzerinden rahatlıkla alış veriş yapabilirsiniz. Ürünü kazasız belasız tam olarak ulaştırdılar:) Şu günlerde bunu yapmak da marifet malesef... Stoğa giriş tarihinde de sadece 1 gün yanıldılar. Herkesin laptopu hayırlı olsun...
  • şarj aletinden mi ses geliyor ? nasıl?
    bende bu akşam almayı düşünüyorum :)
  • Baya tırtırtırrr şeklinde bi ses var. Kulağı dayamadan dikkat çekecek kadar duyulmuyor. Belki gündüz diye öyle geldi bana. Daha sessiz bir ortamda dikkat çekebilir.
  • Biraz önce 20 dakika kadar orthos uyguladım. 6. dakikada çekirdek sıcaklıkları 74-76 derece arasına geldi ve orda sabit kaldı.
  • Arkadaşlar değişik açılardan fotolarını da paylaşırsanız sevinirim
  • dün pek foruma giremedm notebookla baya bi ilgilendm :) ısı değerleri aynı hemen hemen 72-74 oynuyor crysisi yükledim undercoverı yükledm, crysis'i 1366x768'de aa 2'de dier çözünürlükler yüksekte (en yükseğin bir altında) gayet akıcı oynuo bu sıcaklıkları oyundan çıktıktan sonra gördüm undercoverı zaten rahatlıkla oynuyor arkadaşlar fazla kasmadan msn, internet takılınca sıcaklık 51-55 arası geziyor şuanda 50 yazıyor :) başka merak ettiğiniz konular olursa elimden geldiğince yardım edicem bu arada 1241'de gelmiş bizim almamızımı bekliyormuş bimeks
  • Çok güzel ya. Yeni seri ile hp en büyük problem olan ısınma problemini de aşmış demek.
  • undead müsait olduğun zaman hdd markasına bakarmısn ?
  • şu anda Teknosadaki dv6 -1236et nin klavyesinden yazıyorum. Klavye gerçekten çok rahat tuşlar büyük ve güzel ben beğendim.

Ayrıca 1236et deki HDD "western digital" .Ayrıca şu anda everest yüklemeye çalışıyorum ancak inmedi birtürlü, internet baya yavaş. Buradaki laptobun sol üst köşesi oldukça ısınmış durumda...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.