Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet anen bana bunu dediler ve üstelik 92 TL kadarda fatura çıakrdılar bana bi ton laf söyledim zaten onlara .. Yani bu demek oluyor ki nokia nın yaptığı Ben telefonu 2009 da üretiyorum ürettiğim fabrika çıkışından itibaren de 2 yıl garanti veriyorum ve telefonun fabrika çıkışı olarak 2011 de garantisi bitiyor.Fakat mağazalara ve satan kişi fatura keser ve fatura kesim tarihinden itibaren 2 yıl boyunca devam eder.. Tarzında bir şey oluyor yaptıkları..
    O zaman bu durumda ne olursa olsun fatura kesilen her ürün için garanti süresi kesim tarihinden itibarendir ve üreten firmaya aittir oluyor dimi? (gece gece beyinler felç)
  • Dün sipariş verdim bugün kargoya vereceklerini söylediler.
    Taksit seçenekleri uygun. İncelemenizi tavsiye ederim.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=215361
  • Ekseni aradım.. Bugün öğleden sonra stoklara girebilirmiş ürün.. Olmazsa yarın girecekmiş..
  • Siparişim gönderildi olarak görülüyor.
    Ürün stoklara girmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

Ekseni aradım.. Bugün öğleden sonra stoklara girebilirmiş ürün.. Olmazsa yarın girecekmiş..

Oh süper haber... Doğrudur umarım.

edit: Şimdi siteyi kontrol ettim ve sipariş takip bölümünde: "siparişiniz kargo için hazırlanmaktadır" yazısını gördüm! Bir anda mutluluk kapladı her yanımı sevindirik oldum:D Gelmiş stoklara demekki hadi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 26 Ağustos 2009; 11:32:20 >
  • Eksende stoklarda. 1573 TL
  • bumu yoksa samsung r620 mi arkadaşlar nediyorsunuz
  • arkadaşlar bugün itibariyle 1235'i aldım kurulumunu gerçekleştirdim ve kullanıyorm ama canımı sıkan birşey oldu notebookun sağında bi tıkırtı sesi gelio ve sesiz ortamda duyuluo dvd rom'un yanında saat tıkırtısı gibi arkadaşımı aradım 1245 kullanıo ona sordum bnde öyle birşey yok dedi alır almaz böle birşeyin olması canımı sıktı açıkcası hard disk'i tam olarak nerde Bu notebooklarda hard diskten geldiğini düşünüorm ama biraz sesli gibi geldi bana :S ekseni aradım hemen gelin bi inceleyelim dediler bugün kullanıcam bakalm yarn tekrar eksene gidip denicez umarm bi sorun yoktur :S
  • Gittim aldım geldim.

HD tıkırtısı o. Benim eski HP'de de vardı. normal canını sıkma
  • Sabahtan beri kargoya hazırlıyorlar laptop u sitede yazdığına göre... Kargoyu kaçta yola çıkarıyorlar acaba?
  • Sağolasın arkadaşım canımı sıkmıştı bu olay sn söyleyince rahatladım ama arkadaşım 1245 de yok dedi :S duymadı galiba o sesi.Şimdi şarza taktım aleti aldığım yer 6 saat şarzda bırak dedi ama bunla batarya dolunca elektriği kesmiyormu bn öyle biliyorum 2-3 saat şarz yeterli olur herhalde.
  • İlk defa şarz olan bataryanın uzun süre şarz aletine takılı kalması lazım diye biliyorum. İlk şarjdan sonrası için dolana kadar şarjetmen yeterli olur (2-3 saate denk gelir sanırım)
  • Ben de gittim aldım geldim.. Recovery Disklerini oluşturuyorum şimdi.. İlk izlenimlerim gayet iyi henüz tıkırtı, gıcırtı vs duymadım ama biraz gürültülü olduğum yer akşama belli olur...
  • Harda touch Recovery kurdun mu? Kurmadıysan ilk işin o olsun.
    tıkırtı bazı hplerde olmayabilir. ama benim eskisinde de vardı bunda da var. çok sorun değil.
  • zengin_47 daha oluşturmadım pc yi açıım en kısa zamanda oluşturcam, GinoTheCop arkadaşım akşama haber verirsen sevinirim şu ses olayını ona göre gidicem eksene aslında pek gelmio ses ama insanın ister istemez kulağı oraya gidiyor.
  • Dış görünüşü(klavye, kasa), ekran kalitesi hakkında görüşleriniz nedir merak ettim?

Benimki yarın ulaşırmış elime. Kargolar toplu olarak 16:30-17:00 arası veriliyormuş.
  • @hard_touch_34
    Tamam dostum, bir iki saat içinde haber veririm ses durumunu..Birazdan kimse kalmaz burda varsa bir ses haber veririm.. Bu arada bir HP çantası kadarcık indirim de yapabiliyorlar haberiniz olsun.. Peşin tabii..

@_undead_

Benim çok hoşuma gitti açıkçası. Kasa son derece şık bana göre. İçime tam anlamıyla sindi diyebilirim rahatlıkla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 26 Ağustos 2009; 17:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Dış görünüşü(klavye, kasa), ekran kalitesi hakkında görüşleriniz nedir merak ettim?

Benimki yarın ulaşırmış elime. Kargolar toplu olarak 16:30-17:00 arası veriliyormuş.

Açıkçası malzeme kalitesini düşük buldum. Tabi bunu eski Dv2410et makinamla kıyaslayarak söylüyorum. Ama çok da dert değil. Benim için önemli olan performans. onu da kullandıkça göreceğiz.
  • Bende beğenerek aldım zaten makinayı parlak tuş ve bazı dokunmatik tuşların olmaması bnm için dert değildi klavyesi abartıldığı kadar kötü değil bnm daha çok hoşuma gitti ama dv5 serisi gibi olsaydı ozaman başka olurdu tabi :) Ekranı parlak geldi biraz bana kullandığım masaüstündeki samsung 932Nw ye alıştığım için olabilir ilk notebookum bu arada, makinada sıkıntım yok şuanlık dediğim gibi sadece tıkırtı var onuda söliyim sana başka herhangi bir problemim yok umarımda olmaz :) Güle güle kullanın arkadaşlar aldığınız notebookları :)
  • Benim eski modelde de HDD tıkırtısı vardı bu 1235 te de mi var şimdi :S
    Bunun sebebi nedir alan arkadaşların hepsinde olduğuna göre sanırım genel bi sorun ve hepsinde olacak gibi? :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.