şu anda Teknosadaki dv6 -1236et nin klavyesinden yazıyorum. Klavye gerçekten çok rahat tuşlar büyük ve güzel ben beğendim.
Ayrıca 1236et deki HDD "western digital" .Ayrıca şu anda everest yüklemeye çalışıyorum ancak inmedi birtürlü, internet baya yavaş. Buradaki laptobun sol üst köşesi oldukça ısınmış durumda...
Evet dv6-1236 yı teknosada bende inceledim. Alel acele.. Dediğin gibide tuşlar o kadar kötü değildi.. dv6-1235 ten farklı mı acaba yoksa dv6-1235 in de tuşları o kadar kötü değil mi? Birde o hdd deki wd olayını bende farkettim. Fakat hp nin neden böyle birşey yaptığını anlıyamadım.. Birde denildiği gibi segate lerde o ses sorunu var mı? Kimi var diyor kimi yok diyor şans işimi yani?
bnde diğer arkadşlardn hdd markası istedm bakalm onlarınkide seagate'se bnm notebookda sorun var.Büyük ihtimal seagate'le alakalı ses, arkdşımın 1245'den ses gelmiyor demiştim onun hdd markası fujitsuymuş. Evet klavyeler aynı, 12xx serisinde böyle klavyeler artık.
Bendeki disk ST9320325AS yani Seagate ve ses duymuyorum...
ST9320325AS bndeki de bu demekki bnden sorun var anlaşldı yarn sabah eksene gidicem off kötü oldu bu şimdi :S hp servis'e gönderilirse ne kadarda gelir bi bilginiz varmı yada direk değişim yaparmı eksen ? daha 2 gün oldu alalı uraş dur şimdi
Ben alırken ilk bir ay için direk değişim hakkınız var dediler.. Ama tabi bu diskten gelen sesi hata olarak kabul edip değişim yaparlarmı bilemiyorum..
umarım değişim yaparlar ısınmıştm tamda bu notebook'a
quote:
Orijinalden alıntı: hard_touch_34
ST9320325AS bndeki de bu demekki bnden sorun var anlaşldı yarn sabah eksene gidicem off kötü oldu bu şimdi :S hp servis'e gönderilirse ne kadarda gelir bi bilginiz varmı yada direk değişim yaparmı eksen ? daha 2 gün oldu alalı uraş dur şimdi
Benimki de aynı harddisk (seagate). Bahsettiğin sesi yeni farkettim ama öyle problem yapılacak bir ses değil bana göre, harddiskin normal çalışırken çıkardığı ses o.
ya ses bnde fazla var yada ben çok pimpirikli birisiyim şöyle izah edeyim size notebook masada duruo kardşm bnden 1-2 metra uzaklıkta abi tıkırtı geliyor diyor ama sesiz bir ortamda umarım az çok anlamşsnzdr bni :)
arkadaşlar bazı laptopların WD bazılarının seagate mi nedir? garip geldi aynı seride farklı markaların kullanılması :S
quote:
Orijinalden alıntı: hard_touch_34
ya ses bnde fazla var yada ben çok pimpirikli birisiyim şöyle izah edeyim size notebook masada duruo kardşm bnden 1-2 metra uzaklıkta abi tıkırtı geliyor diyor ama sesiz bir ortamda umarım az çok anlamşsnzdr bni :)
Bence çok dert etme arkadaşım. Bilgisayar çalışıyorsa boşver. dediğim gibi ben de de var. Ha ilerde bir arıza oldu o zaman ver. iki yıl garantin var. sıfır aldığın bilgisayarı açtırma şimdi.
Doğru dedin arkadaşım 2 yıl garantim var bi sorun olursa ozamn götürürüm hiç bişi yok taş gbi çalışıo maşallah ses için değmez dediğin gibi arkdşlar farkettnz mi güncelleştrmeleri yaptıkca pc biraz daha geç açılıo şimdi service pack 2 yüklicem hata vermşti bazı güncelleştirmeleri silmem gerekiyormuş bakalm farkettircekmi service pack 2.
Vista biraz geç açılıyor doğru. Gta4(1366x768) hepsi high ayarda, distance %50 , Undercover(1280x720) hepsi full, x-men(1280x720) bütün ayarlar full denediğim oyunlar. Gta4 te biraz kasılma oluyor. Diğerleri sorunsuz çalışıyor verdiğim ayarlarda.
Vista Puanlaması:
işlemci : 5.4 (biraz düşük almış niye anlamadım) ram: 5.9 grafik: 5.9 oyun grafik: 5.6 sabit disk: 5.5
Laptop u Sony Full Hd Lcd ye bağlamaya uğraşıyorum da görüntü alamadım bir türlü yapan deneyen var mı?
@hard_touch_34
ne güzel oturmuştu bence o goruntu.. ne güzel ucaktaymıscasına bı hava verıyordu negerek vardı ses tuslarını da kaldırdılar kı.. yanlara numpad yerıne onu yapsalarmıs laptopda gerek yok bence numpad e isteyen artı usbden takar yani.. nese yapcak bısey yok hafta sonunu beklıcez 1235 için artık ;)
quote:
Orijinalden alıntı: MzLgNy
@hard_touch_34
ne güzel oturmuştu bence o goruntu.. ne güzel ucaktaymıscasına bı hava verıyordu negerek vardı ses tuslarını da kaldırdılar kı.. yanlara numpad yerıne onu yapsalarmıs laptopda gerek yok bence numpad e isteyen artı usbden takar yani.. nese yapcak bısey yok hafta sonunu beklıcez 1235 için artık ;)
dostum iki düşüncene de katılmıyorum. Önceki bilgisayarımda vardı emin ol bir kere bile kullanma ihtiyacı duymadım. Enerji harcamaktan başka işe yaramıyordu. Nümerik tuşlar ise benim için harika. Öğrencilerin notlarını girene kadar canım çıkıyordu üstteki sayılarla.
Doğrudur zevkler ve renkler tartışılmaz :) Ben çok güzel kullanıyordum o tuşları cok da guzel bı hava katıyordu ayrıca..Harcadıgı da fazla bi enerji değil açıkcası.. ;) Numerik tuslarda eger sayılarla cok hasır nesırsenız elbette işe yarıcaktır..ama dediğim gibi usb den de takılabıldığı ıcın gerek yok dıyordum.. ama elbette kolaylık sağlar.. ;)