Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıyor türkiyedeki satıcılar sağolsun ama yurtdışından çantayla geldiğine dair kesin kaynağı nerden bulabiliriz acaba??
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Ben de almayı düşünüyorum bu güzeli :) ayrıntılı ve bol fotoğraflı incelemelerinizi bekliyorum.
    Teşekkürler
  • 28.08.2009 19:05:15 RIHTIM ŞUBEDE ARAÇ YÜKLEME
    31.08.2009 17:55:00 TRABZON TRANSFER AKTARMADA HAT ARACI YÜKLEME
    02.09.2009 05:14:00 ANKARA TRANSFER AKTARMADA SUBE ARACI YUKLEME
    02.09.2009 10:09:00 ÇANKIRI ŞUBEDE TORBA BOŞALTMA

eksenden aldığım 1235 daha elime geçmedi . aras kargo ya bir yuh da benden. istanbuldan toplam 380 km mesafede çankırı ilçesindeyim. trabzon ankara aktarmalı gelecek inş laptop :D

1238 için batarya süresi yüksek perf. da film izledim sadece 1,5 saat gitti.
    daha iyi nasıl kullanırım bataryayı bilmiyorum.
    sıcaklık da bu tarz kullanımda 50C ama perf. durumunda (oyun vb) ne olur bilmiyorum.

kesinlikle samsung almadım diye pişmanlık hayıflanmam yok. kozmetik olarak mükemmel bi alet. yalnız güncelleme yaparken falan yüklendim galiba media smart acınca kitledim ve reset attım alete. xp de böyle konfigürasyonla pek karşılaşmadığım durum bu ama vista yüzünden galiba. basic1.1 den beri pc kullanırım ama ilk laptop um ve ilk kez vista kullanıyorum.

bu arada başka 12XX kullanıcıları da biraz yorum yaparsa seviniriz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rigormortias -- 2 Eylül 2009; 13:53:38 >

• Evet arkadaşlar aldınız cihazları yorumlar yok ama :)))))
  • Evett.. az önce sadecenotebook.com'dan siparişimi verdim, 10dk'da onaylandı ve bugün kargoya verilecek.. 7 gün içinde sorgusuz iade/değişim olanağı sunuyorlar. ayrıca online chat sayesinde sorularınızı anında sorabilirsiniz. şu ana kadar aldığım hizmetten çok memnun kaldım, umarım üründen de memnun kalırım. 170*10=1700 Worldcard ürün gelince görüşlerimi paylaşırım.. artık biz de bi "dv6-1235 kullanıcıları" başlığı açacak kadar olduk sanırım :)
  • Evet bende yeni ürün değişim laptobum olan dv6-1235et mi aldım. Performans vb konuları için öncelikli olarak henüz erken tabi ancak benim eski dv5-1040et den geri kalmayacağı çok bariz sanırım.

Çok merak edilen HDD bende de Seagate marka 320GB. Ancak anormal herhangi bir sesi yok. Merak eden arkadaşlar için.

detaylı fotoğraflar ve incelemelerimle hafta sonundan sonra tekrar yazacağımm...

Herkese bol notebooklu günler ... =)
  • Ürün geldi ve hemen işlerimide halletmek maksatlı office yükledim ve wordde 3 sayfa yazı yazdım. Klavye çok güzel gerçekten. Ancak sağ-sol yukarı-aşağı ok tuşları biraz küçük olmuş, onlarda sorun yaşadım biraz ama alışılamayacak bir durum yok ortada. Klavyeyi beğendim baya.
  • Evet arkadaşlar 2 saatlik , Recovery DVD hazırlama, bu sırada internet ve skype kullanımı ile birlikteki sıcaklık değerleri bunlar.Bu arada pil tam dolu ve AC güçte HP Önerdiği dengeli konumdaki performas değerleri ile elde edilen sıcaklık değerleridir bunlar.

HP-DV6 1235 kullanan yok mu?
  • Evet hali hazırda 320 GB HDD ie gelen 1235et mi format atmadan vista sayesinde diski parçalara ayırdım. Bunuda 1241et deki bir arkadaştan öğrendim. Bilgisayarınıza format atmadan C diskini 60 GB ye küçülttüm geri kalanı H diye 229 GB lik bir alan ayırdım kendime özel.

İşte screen-shot.

Ve buda nasıl partitioning yapılır detaylı anlatımı;
    http://forum.donanimhaber.com/m_33826128/mpage_11//tm.htm#34185793

Bir önemli not düşmek istiyorum, bu diski küçültmek ve ardından parçalara ayırmak için öncelikle sistem geri yüklemeyi kapatmak gerekiyor.

• Sistem geri yüklemeyi nerden kapatıyoruz. bir türlü beceremedim. adım adım anlatırsanız sevinirim.
  • Arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_34192000/tm.htm başlığı altında toplanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengin_47

Sistem geri yüklemeyi nerden kapatıyoruz. bir türlü beceremedim. adım adım anlatırsanız sevinirim.

bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler dedikten sonra açılan sistem sayfasının sol bölümünde görevler vardır. 3. sıradaki sistem koruma sekmesini tıkladığınızda ssitem özellikleri penceresi açılacaktır. Açılan sayfanın ortasında otomatik sistem geri yükleme noktalarının bulunduğu diskler görülecektir. Böldüyseniz c: d: e: gibi bölmediyseniz c: ve d: onların üzerinden seçili olan diskin karşısındaki sekmeyi kaldırın sizi geri yükleme noktalarını kaldıracağı hakkında uyaracaktır devam ederseniz geri yükleme kapanmış olacak...
  • Diski 2 ye ayırıp 2. diske Windows7 7600 rtm kurdum daha iyi oldu performans. Win7 performans değerleri:

• quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Diski 2 ye ayırıp 2. diske Windows7 7600 rtm kurdum daha iyi oldu performans. Win7 performans değerleri:

win7 kesinlikle çok daha perforsmanlı bu tartışılmaz ama şuna dikkatini çekmek isterim. Orada aldığın puanlar 1 - 7,9 aralığını temel alıyor. Vista da ise 1 ile 5,9 arasında puanlama yapılıyor. Bu durumda sonuçların win7 de rakamsal olarak büyük görünmesi çok normal.
  • 6,2 6,2 5,9 5,7 5,4 bendeki değerler. Aynı ekran kartı ben 5,9 almışım sen 6,6 :) Aynı şekilde 3d olayında da. O/C felan mı yaptın hayırdır ? :)
  • Hiç birşey yapmadım walla, kurduktan hemen sonra yaptım testi bu çıktı:)

Bilmiyorum fark eder mi ama kurduğum windows 64 bit ultimate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _undead_ -- 3 Eylül 2009; 12:09:44 >
  • bu disk küçültme iyi bişey ama disk büyütme neden aktif olmuyor ? ve bir de başlangıç programları ve geride çalışan hizmetlerden neleri kapatıyorsunuz genellikle performansı artırmak için. ben bikaç ibşi kapattım sadece harddisk puanım 5,7 oldu. diskleri büyütebilme konusunda bilgisi olan paylaşırsa duacı oluruz ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: _undead_

Hiç birşey yapmadım walla, kurduktan hemen sonra yaptım testi bu çıktı:)

Bilmiyorum fark eder mi ama kurduğum windows 64 bit ultimate.

Hmm... garip.. Bilgisayar rahatken bir de şu testi tekrar yapayım =) Belki W7 buildinden kaynaklı bir şey de olabilir. 7100 RC var bende.
  • slm arkadaslar bende aranıza su an itibarıyla katılmış bulunmaktayım.bende vatan bilg dan hp dv 1238 et sipariş verdim şu an kargoda tahminim yarın gelcek die düşünüyorum. bu benim ilk laptop um olacak. inşallah memnun kalırım makina geldikten sonra düşüncelerimi paylaşıcam arkadaşlar. görüşmek üzere...
  • daha önce hp dv2899et bilgisayarıma kendi vista işletim sisteminin yanında xp yide yükleyerek iki işletim sistemini aynı anda kullanabiliyorum.şu anda yeni bir notebook aldım modeli HP Pavilion DV6-1235ET vista yüklü geldi yine ancak vistada sürekli problem yaşıyor olmam sebebiyle bunada XP yüklemek istiyorum ancak Raid sürücüleri yüklü XP CD si ile XP yi yüklemeye çalıştığımda mavi ekran hatası alıyorum.daha önce başka bir notebooktada böyle bir hata almıştım.acaba problem nerede oluyor olabilir.yardım ederseniz çok sevinirim.vistayı kullanamıyorum zaten bir çok programı çalıştırmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.