Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Laptopu alalı 8 gün oldu görüşlerimi yazmak istiyorm

Aslında toplama bir pc almak istiyordm ama şartlar laptop almamı gerektirdi.Bende mutsuz bi şekilde laptop aramaya çıktım.Açıkcası fazlada araştırmadan fiyatıda uygun olduğundan hp dv6 1235 et almaya karar verdim (oyun oynadığımdan bir laptoptan fazla verim almayacağımı düşünüyordum). Neyse eve geldim kurdum filan vista olduğundan hoşlanmadım.Oyun kurup denemeye karar verdim. Fallot 3 , Dead space , Burnout oyunlarını kurdum.Evet bakalım nasıl çalışıyor...Burda laptop beni şaşırttı nerdeyse full özelliklere yakın ayarlarda hiç sıkıntı çekmeden bitirdim hepsini.Kitlenme,donma,kapanma vs en ufak sıkıntı yaşamadım.Cpu Isı değerleri 70-80 arası oluyor oyun oynarken,normal çalışırkende 55 i geçmiyor ve hiç ses çıkartmıyor. Ve en beğendeğim özelliği ise ses chip seti gerçekten çok ii kalitede. Müzik dinlemeyi oyun oynamayı sevenler için çok iyi bi ürün olduğunu söyleyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: BİRBİLEN27

slm arkadaslar bende aranıza su an itibarıyla katılmış bulunmaktayım.bende vatan bilg dan hp dv 1238 et sipariş verdim şu an kargoda tahminim yarın gelcek die düşünüyorum. bu benim ilk laptop um olacak. inşallah memnun kalırım makina geldikten sonra düşüncelerimi paylaşıcam arkadaşlar. görüşmek üzere...

hayırlı olsun. 10. günüm dv6 1238 le. bak bakalım ısınınca batarya " dolmuyor " diye yazacak mı ? ayrıca sağ taraftan harddisk sesi alacak mısın ?

teşekkürler.prize takılı dolmuyor die bi uyarı aldım herkesin ki gibi su an onu arastırıyodum... ama herkeste var o sorun...10 dk sonra tekrar doluyo kafaya takılacak bi sorun gibi durmuyo...ama bende harddisk sesi gelmiyo cok sessiz calışıyo onada dikkat ettim çünkü forumlarda yazıyo harddisk sesi var die ama bende ses yok. sadece 1-2 kez prize takılı dolmuyor uyarısı aldım o kadar. bi de şarjı en fazla 1,30 saat gidiyo. ama cok memnunum iyiki almısım...

• arkadaşlar dv6-1235 aldım yarın gelecek inş ama recovery nasıl yapılıo??
  • quote:

quote:

slm arkadaslar bende aranıza su an itibarıyla katılmış bulunmaktayım.bende vatan bilg dan hp dv 1238 et sipariş verdim şu an kargoda tahminim yarın gelcek die düşünüyorum. bu benim ilk laptop um olacak. inşallah memnun kalırım makina geldikten sonra düşüncelerimi paylaşıcam arkadaşlar. görüşmek üzere...

hayırlı olsun. 10. günüm dv6 1238 le. bak bakalım ısınınca batarya " dolmuyor " diye yazacak mı ? ayrıca sağ taraftan harddisk sesi alacak mısın ?

teşekkürler.prize takılı dolmuyor die bi uyarı aldım herkesin ki gibi su an onu arastırıyodum... ama herkeste var o sorun...10 dk sonra tekrar doluyo kafaya takılacak bi sorun gibi durmuyo...ama bende harddisk sesi gelmiyo cok sessiz calışıyo onada dikkat ettim çünkü forumlarda yazıyo harddisk sesi var die ama bende ses yok. sadece 1-2 kez prize takılı dolmuyor uyarısı aldım o kadar. bi de şarjı en fazla 1,30 saat gidiyo. ama cok memnunum iyiki almısım...

buyur buradan yak :D sende de ses gelmiyo :D ben şimdi gidip vatan a bu konuyu bahsetmelimiyim ?
    vatandan alışveriş yapan arkadaslar bi sorum olacak. 30 ağıustosta aldım. ilk 30 gün içinde satıcı firmayla görüşmeliyim yani vatanla di mi ? bi sıkıntı yaratıyorlar mı ??

• Arkadaşlar bu HDD tıkırtısına niye taktınız bu kadar? Hayır sizin çalışmanıza kullanmanıza engel bi durum yok..
    Sanki patırtı kütürdü şeklinde dinlediğiniz müziğin arasına karışacak derecede olsa neyse.. Abartmayın bence.. Paşalar gibi almışsınız laptoplarınızı kullanın işte.. Pimirikli olmayın bukadar.. yok cızıtrtı yok şakırtı diye.. Çıkarırsa bi sorun artı sonra garantye gönderirsiniz..HDD sesini de eklersiniz buna ;)

Ama illa da ben rahatsızım ben anlamam ses de gelmiycek derseniz aldığınız firmayla konuşursunuz gerekli şartları sağlıyorsa değiştirirsiniz.. Ama unutmayın yeni alacağınız üründe de bu sorunlar olacaktır.. ;)
  • bu yorumlarını konu hakkında yeterince bilgi sahibi olmamana bağlıyorum dostum. ürün değişiminden bu sorunu çözülerek dönenler var (forumun yalancısıyım) . ayrıca sıfır kutudan sessiz çıkanı da var ( yine forumdakilerin yalancısıyım).
    ben gece sessiz ortamda müzik dinlemeden de çalıştığım zamanlarda bu sesi mi dinlemek zorundayım yani ??? konuyu başka yerlere götürürüz yoksa :D
  • Hayır yeteri kadar bilgim var arkadaşım merak etme .. ;)
    Bende aldım ve şu an bende o sorunların hiç biri yok. Ne pil dolmama uyarısı ve ne de hdd den gelen tıkırtı.. Kulağınızı dayarsanız hdd nin çalıştığını gösteren o tıkırtıyı elbet duyarsınız. He abartılı şekilde varsa aldğınız yere götürüp değiştirebilirsiniz tabiki de bu da hakkınız..
    Sessiz ortamdayken de istersen kulaklık kullanabilirsin bu sesi dinlemeyip kulaklıktan istediğin sesleri duyabilrirsin di mi
  • Fakat ben de farklı bir sorun var..
    Laptop nedense kasılmalar yaşıyor.. Bazen baktığım anda cpu %100lerde dolaşıp sora yavaş yavaş düşüyor.. kasılmasının nedeni de bu..ya da başka birşey zorluyor.. İşlemcinin seviyesi zikzaklar çizerek ilerliyor..
    Everestle sistem özelliklerini kontrol ettiğimde ısı değerleri normal seyirince gidiyor 60dereceyi geçmedi hiç..
    Sizce sorun nedir ne olabilir acaba?..
  • Norton'u sildinizmi... Ben Norton dan dolayı diye düşünüyorum. Yerine avira kuracağım...
  • Nortonla hiç uğraşmadım zaten.. İlk yaptığım işlemlerden birisi o... Nortonu kaldırdım Nod32 kullanıyorum yine onu yükledim.. Onun dışında böyle olmasını tetikleyici laptopda hiç bir program yüklü değil fakat neden anlayamıyorum hala... :S
  • MzlGny;

Sen para iadesi bekliyordun. Para iadesi alıp sonra laptobu mu aldın, değişimden mi aldın laptobu?
  • Yok ben para iadesinin uzun süreceğini düşünerek kdv indirimini de kaçırmadan alayım dedim halen beklemedeyim para iadesini..

Ayrıca bu cpu nun dalgalanmasının ve kasılmasının sebebini bilen/yaşayan var mı acaba_ Ne gibi bir çözüm önerirsiniz..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MzLgNy -- 10 Eylül 2009; 23:47:06 >
  • Güncel..
  • Arkadaşlar flood yapmak zorunda kalıyorum ama... Her gün her saat mesaj atılıp yorum yazılan yerde şimdi in *in top oynuyor.. Nerelerdesiniz.. ?
  • Mzlgny, işlem yapmadan cpu kullanımına bakıyorumda dediğin gibi öyle %100 kullanım görmedim 2-15 arası oynuyor everest, msn ve firfox açık.
  • Arkadaşlar uzun süredir arıyorum ancak bir türlü sorunumu çözemedim.HP Pavilion DV6-1235ET notebookuma vista işletim sisteminin yanında XP yide yükledim.Ancak ekran kartının sürücüsünü bir türlü tanıtamıyorum.İndirdiğim hiç bir sürücü uymadı.Bu kart directX 10 destekli olduğundan olabilir mi.tanıtmanın bir yolu yok mudur?
  • quote:

Mzlgny, işlem yapmadan cpu kullanımına bakıyorumda dediğin gibi öyle %100 kullanım görmedim 2-15 arası oynuyor everest, msn ve firfox açık.

Bendeki sorun zaten acayip bi durum.. Nedenini anlamış değilim.. Kasılmalar meydana geliyor ki laptopta öyle ağır program ya da oyunlarda yok.. Normal ie de takılırken falan işlemc tavan yapıyor..
  • Merhaba arkadaşlar,

Bende de hp 1235 var. Bu parlak kısımlar çok çabuk çiziliyor özellikle mouse pad kısımları ışık altında dikkatli bakınca görülüyor. sizce bunlar önemlimi? içinden çıkan bezle temizliyorum. ama yinede oluyor çizilmeler.mouse pad kısmını doğrudan ışığa tutunca görüyorsunuz. yoksa hiç belli değil. sizce neyle temizlemeliyim? sizde de böyle minik çizikler varmı? teşekkürler.
  • dokunmatik tuşları çalışmayan yok mu ?
    benim hala çalışmıyor da ...
  • slm arkadaşlar bende 10 gündür hpdv6-1235et kulanıcısıyım sizlerden bi isteğim olacak bu seriyi kulanan arkadaşlar var ise ve imajını almışsa bana yolaya bilirmi ben yanlışlıkla herşeyi sşldşm interneten driverlerini indirdim ama eternet çalışmıyo dokunmatikler çalışmıyo bütün driverleri denedim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.