Şimdi Ara

HP-DV6 1235 kullanan yok mu? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
460
Cevap
2
Favori
33.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slm arkadaşlar bende 10 gündür hpdv6-1235et kulanıcısıyım sizlerden bi isteğim olacak bu seriyi kulanan arkadaşlar var ise ve imajını almışsa bana yolaya bilirmi ben yanlışlıkla herşeyi sşldşm interneten driverlerini indirdim ama eternet çalışmıyo dokunmatikler çalışmıyo bütün driverleri denedim yok yardımcı olursanız sevinirim

istediğin driverları burdan indirebilirsin

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=4014166&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us

• İlgilendiğin teşekürler ama burdaki driverlerin hepsini indirdim kurdum özelikle ethernet driverı parmak izi okuyıcu ve ses açam kapama caps lock tuşu açma kapama simgeleri çıkmıyo ve ethernet tanımıyo ve en büyük sorun ise orjinal vista dvdsinden home premium yüklememe rağmen cdkeyi kabul etmemesi o yüzden bu seriyi DV6-1235ET KULANAN VE İMAJINI ALAN VARSA BANA YOLAYABİLİRMİ HP ARADIM GALİBA ÜCRETLİ BANA DÖNECEKLER 3 GÜN İÇİNEDE O YÜZDEN SİZLERDEN YARDIM İSTİYORUM SAYGILARIMLA
  • Bizden aldığın imaj da çalışmaz sanırım senin pc ile. Her pc için özel olması lazım o recoverylerin yanlış hatırlamıyorsam. Zaten vista kurma bence, Win7 RTM kullanıyorum kasanın üzerindeki kısayol tuşları falan da çalışıyor. Win7 sadece sd kartları gördüğü halde memorystick kartları görmedi onunda driverını falan kurmam gerek sanırım.
  • Slm Arkadaşlar hiperucuz.comdan alış veriş yapan avar mı ?
  • Arkadaşlar vistanın yanına birde Win7 RC 7100 built kurdum. Şimdilik görsel anlamda çok hoşuma gitti. Ancak şimdilik parmak izi okuyucusu ve ekran kartının driverlarını yüklüyemedim...
  • @ otmotvmhndsi

tam ben sormaya hazırlanıyordum w7 kuran var mı diye :) Tekrar recovery de sorun yaşanır mı acaba? Boot edilediblme özelliği w7 kurunca kayboluyor sanırım işlemiyor(muş) f11 tuşu..
  • Ben vista yerine win7 kurmadım. c diskini küçülttüm ve yeni bir partition yarattım. Daha sonra yeni oluşturduğum partitiona win7 kurdum. Bilgisayarımda zaten hala duruyor Recovery bölmesi...
  • Kardeş sen 60gb a kadar küçültmüştün c yi di mi? Daha önce verdiğin linkteki yerden bakarak yapmıştım ama olmadı.Bana onu yapmama izin vermemişti 130gb a kadar izin verdi (sistem geri yüklemeyi kapattığm halde) Anlatabilir misin yaptığın şekli... Ayrıca bir şey daha bölümlendirdiğin yere kurduğun w7 için laptop başlarken seçim alanı mı geiyor w7 mı yoksa vista mı diye yoksa direk w7 yi mi açmaya ayarladın ?
  • dostum, win7 yi yeni bölüme kurdum, ancak sistem geri yüklemeyi kapattığımda bana 60 GB ye kadar küçültmeye izin verdi. Başka nasıl yapılır bilmiyorum...

Açılışta ise win7 mi vista mı diye soruyor, eğer hiçbirşeye basmazsan belli bir süre sonra otomatik olarak win7 açılıyor. Yani win7 öncelikli ancak istersen açılışta vista açabiliyorsun...
  • win7 sonrası hem vista yüklü c hemde recovery olan d duruyor
     HP-DV6 1235 kullanan yok mu?

Bu da 1235et win7 puanlaması
     HP-DV6 1235 kullanan yok mu?
  • Bana neden o kadar küçültmeme izin vermedi anlayamadım bana garezi mi var bu vistanın yaf..

Neyse ben bi recovery'e giderim sonra tekrar denerim izin verirse de zaten direk W7 kurarım senin yaptığın gibi...
  • hp desteği aradım sizle bağlantı kuracaz dediler ama daha aramadılar bu arda vista home premium kurdum ya bu parmak izi okuyucusu driverni tek yükleyemedim hangi driveri denedimse olmadı onun haricinde bi sorun yok ve ilk aldığımdan daha hızlı pc ve crysis oyunun görüntüsü daha canlı herşey full oynuyorum
    bide bi sorun daha var atinin yeni driverni yükledim makinaya olmadı atinin kendi sitesinden indirdim ve son olarakta vistadan önce windows 7 yükledim arkdaiın sölediği gibi parmak izi okuyucu driverni bi türlü yemedi eperki bu pcde biraz driverden feragat edecekseniz bence vindows 7 kurun pc uçuyor tek bi tekleme yapmadan vistadan diyebilirimki kat kat ii
  • Benimkide öle bi yer kaplıyo... 2 oyun var bide 1 2 program 100 gb di gecti. bide sistem geri yükleme yaptıysan oda 10 gb filan etkiliyo.bi bilgisayarımdan bak kaç gb dolu yerin var? bide ayrıca c nin içine gir tümünü kopyalayıp bak bakalım fark var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Bu durumda benim vista 65 gb lık mı yer kaplıyor ?
  • arkadaşlar ben de 1 haftalık araştırmalarım sonucunda üsküdar da bulunan
    Sinerji Bilgisayar dan (www.sadecenotebook.com ) Hp Pavilion DV6-1235 modelini
    1.591,50 TL ye 12 taksit şeklinde alarak aranıza katılmış bulunuyorum. vatan bilgisayar da
    DV6-1238ET modeli var fiyat neredeyse kafa kafaya ve yanılmıyorsam tek farkı 1 gb ram daha fazla ama vatan bilgisayardan daha önce agzım yandıgı için orayı tercih etmedim ve 1 çöp dahi almam vatanbilgisayardan özellikle bostancı şubesinden.
    cihaz bugün öglen 13.00 gibi elime geçecek. izlenimlerimi daha sonra yazacagım ve tabiki takıldıgım noktalarda da yardımlarınızı rica edecegim.
    selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n72 -- 19 Eylül 2009; 3:27:31 >

• herkese selamlar bende dün dv6-1235et aldım eksen bilgisayardan 1.540 tlye recovery cdsini yaptım ve dün gece izmitte dışarıya çıktm DARTY mağazasına gittim aynı ürün ordada vardı win7ye ücretsiz geçiş var dedi.Farklı yerden aldğmı söyledim bütün HPlerde geçerli dedi.hp.com.trye gir kayıt ol evine cdsini gönderiyorlar ücretsiz sen sadece kargosunu ödüyorsun dedi.Girdim 44$ istio kredi kartı fln var mı böyle birşey yoksa adam beni yedi mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnGeeN_uA -- 19 Eylül 2009; 17:40:53 >
  • @ n72

Hayrlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
  • arkadaşlar bn recovery yaparak hard diski bölebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnGeeN_uA

arkadaşlar bn recovery yaparak hard diski bölebilir miyim?

Hayır recovery ile diski bölemezsiniz.

Diski bölmek için, ayrıca format atmanıza da gerek yok. Öncelikle Bilgisayarı Yönet kısmından C bölümnü küçült diyoruz. Daha sonra kalan kısmı istediğimiz kadar bölebiliyoruz...Bilgilerimizde silinmemiş oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otmotvmhndsi

quote:

Orijinalden alıntı: EnGeeN_uA

arkadaşlar bn recovery yaparak hard diski bölebilir miyim?

Hayır recovery ile diski bölemezsiniz.

Diski bölmek için, ayrıca format atmanıza da gerek yok. Öncelikle Bilgisayarı Yönet kısmından C bölümnü küçült diyoruz. Daha sonra kalan kısmı istediğimiz kadar bölebiliyoruz...Bilgilerimizde silinmemiş oluyor...

onu denedim 138960mb bölebiliorm Cye yine çok yer ayırıyor...

• MzLgNy
    çok teşekkür ederim. cihazı tanımaya çalışıyorum. ilk izlenimlerim güzel.
    ne hdd den ne başka hiçbir yerden hiç ses gelmiyor:) yalnız bu bluetooth olayına sinir oldum ama çözecegim inşallah. forumu araştırıyorum
    selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

@ n72

Hayrlı olsun güle güle kullanman dileğiyle
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.