Şimdi Ara

hp-dv6 adaptör sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi arkadaşlar dv6 1350 et bi hp pavilion bilgisayarım var sorunum şu adaptörüm bozuldu içinden cik cik ses geliyor ve çalışmıyor prize takınca cik-cik ötüyor ama işlev yok..

bende bu hafta pc bana acil lazım oldugu için gittim gold dan yan sanayi bir hp compaq adaptör aldım şuan takılı çalışıyor ama sormak istediğim bir kaç şey var..

eski adaptörün üstünde yazanlar;
    100-240v 1.6A50-60 HZ +19.0V 4.74 A 90W MAX.

yeni aldığım adaptör üstünde yazanlar;

100-240v 1.7A 50-60HZ 18.5V 3.5A 65W

aldıgım golddaki satıcı uygun dedi ama evdeyken adaptörün aşırı ısındığını hissettim bu beni 3-4 gün eski adaptör servisten gelene kadar idare edermi ? pc ye bi zarar verirmi?

ikinci bir sorumsa adaptör garanti kapsamındamı pc yi 15-02-2010 da vatandan almıştım..

cevaplar için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 7 Kasım 2010; 22:41:27 >

• ya anlayan biri bi cvp verse korkuyorum kullanırken :S
  • anlayan biri burda:)

makinanın garantisi varsa arkadaşım hp müşteri hizmetleri ile irtibata geçiyosun. faka 444 lü bir teli var ara servisler ile irtibata geçme main servisle geç websitesinden bu teli alabilirsin yada bana hafta içi pm ile dönersen bende bulabilirim.ups kargo kapından gelip alır yapmayıp sana yenisini gönderir:)

bütün pavillion serilerinden adaptor ve pil garantisi mevcut unutma pilin falan ölürsede garanti dahilinde ise onu bile değiştirebilirsin:)

• garantisi bitmedi daha bir yıl olmadı ama garanti belgesi kim bilir nerede bunu isterlermi benden bide pc yi yollamama gerek yok dimi kaldıki asla yollamam :D adaptörü yollarım:d buarada cevap için tşk
  • garanti kagıdını isterlermi bilmiyorum ama faturası duruyosa en azından onu ibraz edersınız. bi müşteri hizmetlerine tel açın ne derler bilmiyorum yani..

ama makinayi göndermiyosunuz o kesın. ups gelip adaptörü alıyo yenisini yeniden gönderiyolar.

arayıp bi konuşun derim belgesiz gönderiyolarsa yep yeni bir adaptör bekliyor olabilir sizi:)
    arayıp konuşun yani
  • faturasını buldum garanti belgesinide buldum şimdi gözüme bişey daha ilşti:D

fatura tarihi vatan computerdan aldıgımda düzenlenen tarih 06.02.2010

garanti belgesine bakıyorum belge tarihi 30.06.2008 :D

üstündede şöyle yazıyor ''t.c sanayi bakanlığı tüketicinin ve rekabetinin korunması genel müdürlüğü'nün garanti belge tarih ve numarası'' inş. garantiden bi sorun çıkarmazlar gerçi şimdi hatırladım ben bu pc yi kamoanya vardı hp de birde 1 yıl sigortalatmıştım oda var..:D

son sorumda şu olsun telefon açıp sorduğumda onlar bana ne sorar sizce seri no vs. sorarlarmı yarın işte olucamda pc yanımda olmuycak o yüzden soruyorum..
  • sorarlar kesinlikle seri noyu kenara yaz işte ara gerekenleri veririsen işlem bitince aynı gun veya 1 gün sora kargo gelir istediğin yere ama. işin içinde bişey var. vatan sana teşir ürünü satış gibime geldi yani garanti belgesi farklı faturada farkli tarih görünüyorsa olay şu;

makina 2008de satılmış ve sora geri olanmıs sen bu makınayı 06.02.2010da sen almışşsın ve çakkalar garanti belgesini değiştirmemişler:S

bi araştır bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inş. öyle bir şeyle karşılaşmam

yarın bi arayalım bakalım her ikisinide ne sonuç çıkıcak cevapların için çok teşekkür ederim
  • önemli değil yine yaz konuşuruz
  • bugün müşteri hizmetlerini aradım seri numarasını sordu bir takip kodu oluşturdu 5 iş günü içinde yeni adaptörünüz elinizde olur dediler bakalım inş. erken gelir.
  • Ben her zaman mail ile isterim böyle şeyleri.Bana 2gün içinde yenisi geldi.Eski adaptör ile yeni adaptörlerin yapısı değişmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bugün müşteri hizmetlerini aradım seri numarasını sordu bir takip kodu oluşturdu 5 iş günü içinde yeni adaptörünüz elinizde olur dediler bakalım inş. erken gelir.

yani bayramdan sonra elinde olur
  • yok be ne bayramdan sonrası maksimum 3gün!
  • bugün tekrar aradım bari kargoya verinde ben elden teslim alıyım die..akşam saatlerinde ups kargonun eline geçti yarın kısmetse elimde olucak..

hp müşteri hizmetlerine teşekkür etmekten başka söz düşmüyor sanırım bize:D
  • adaptör şuan eminönü ups deymiş fırsat bulup gidemedim yarın gidip alıcam inş.
  • adaptör bugün kargoyla kapıya kadar teslim edildi yani 4 iş gününde kargom gelmiş oldu teşekkürler hp o/
  • bu uygulamayı hpden başka firma yapmıyor...
  • istanbul içi baya hızlılar 4 günde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

istanbul içi baya hızlılar 4 günde

ambelajda istden gelmediği anlaşıolıo ankaradan yollamışlar neydi jabil türkiye gibi bişey...
  • Fransadan geliyor.İstanbula 4günde gelmesi normaldir malum trafiği rezil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.