Şimdi Ara

Hp dv6 da ısınma Sorunu(Soğutucuya rağmen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende hp dv6 notebook var yaklaşık 15 ay felan oldu alalı Oyunlarda soğutucuya (logitech n-100) rağmenısınıyor 90-100 derecelere cıkıyor ve rahat çalısması gereken pes 12 gibi oyunlarda bile kasma yapıyor

işlemci: İntel core i5 450m

3gb ram (1x2gb 667 mhz + 1x1gb 667mhz) 533 mhz (bununda nedenini anlamadım?667 den neden 533 e düşüyor)

Atı mobility radeon hd 5650 1gb

başka bilmeniz gereken bir şey varsa yazın lütfen şu sorunu çözelim çünkü gereksinimlere göre çok rahat kaldırması gereken oyunları takılmadan oynayamıyorum :S

• hp lerin kronik bir sorunu bu.size tavsiyem anladigim kadariyla garantiniz bitmemis.servise yollayin bi fani temizlerler, termal macunu felan yenilerler belli bir sure duzelecektir.ama bu sureden sonra ayni sey basiniza gelecektir.dost aci soyler.
  • Yani ram miktarını artırarak veya evde yapabileceğim bir işlemle düzelmez mi ?

Peki bu servis çok uzun sürer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacoha

Yani ram miktarını artırarak veya evde yapabileceğim bir işlemle düzelmez mi ?

Peki bu servis çok uzun sürer mi ?

icini kendin acarsan garanti disi kalir.
  • şimdiye kadar açmadım ama garantisi bitmiş de olabilir eğer garantisi bittiyse ne yapacağım??
  • Benim samsung r510 normalde 70lerde oyun oynarken 90-95'lerde nedeni sogutucunun tozlanmasi, termal macunun kurumasi ama oyunlarda hicbir takilma yok(donanim aksakliklarindan dolayi dusuk fps ama) stabilite de iyi ve isinmadan dolayi mavi ekran gormedim.

Neyse demek istedigim termal macunu yenile, fanlari temizle
  • teşekkürler ama bir sorum daha var benim notebookun garantisi bitmiş olabilir bittiyse nasıl veya kime yaptırabilirim??
  • garanti bittiyse biraz internetten arastirirsaniz kendiniz yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.