Şimdi Ara

Hp Dv6 Pavillon Ekran Kartı Driver Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dv6 pavillon cihaz ekran kartını kurduğumda bir daha açılma yapmıyor. şöle ki windows yazısı geldikten sonra makina çalışıyor ama ekran kap kara ve bazen açılsada windows donma yapıyor ve tekrar açıp kapattığımda açılmıyor. kullanamaz hala geldim. şuanda ekran kartı kurulu değil standart vga da kullanıyorum diğer tüm driverlar kurulu ve makina canavar gibi çalışıyor sorunu nasıl çözerim yardımcı olabilicek arkadaş var mı dır?

• Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shen

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun?
    Kullandığımız bilgisayar özellikleri

Hp Dv6 Pavillon Ekran Kartı Driver Sorunu.
  • lallana45 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının son sürücülerini denedin mi? Sen mi kuruyorsun yoksa Windows Update otomatik mi kuruyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Ekran kartının son sürücülerini denedin mi? Sen mi kuruyorsun yoksa Windows Update otomatik mi kuruyor?
    son sürücü denendi yine aynı. Windows update otomatikte denedik yine aynı dostum.:)
  • Bana cihazın tam modelini yazabilir misin?
  • quote:

Bana cihazın tam modelini yazabilir misin?
    tabiki de ilginize tşk ederim..
    HP Pavilion dv6-6c01et Entertainment Dizüstü Bilgisayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dv6 da ekran karti cipi surekli arizalanir kroniktir cip bozuk olunca surucu onu tam manada aktif hale getirince kaldiramiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

dv6 da ekran karti cipi surekli arizalanir kroniktir cip bozuk olunca surucu onu tam manada aktif hale getirince kaldiramiyordur.
    ekran kartı sıkıntılı belli her türlü windows sürümü ile ekran kartını tanıttımmı bilgisayar uçuyo açılmıo kitleniyo bazen açılınca. ekran kartı standart kullanıyorum oyun oynayamıorum tabiki de çözüme ulaşmaya çalışıyorum. cevap ve bilgin için tşk ederim.
  • biosta switchable graphics mode ayarı varmı dynamic veya fixed olarak seçilebilen bi ayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

biosta switchable graphics mode ayarı varmı dynamic veya fixed olarak seçilebilen bi ayar
    var efenim
  • lallana45 kullanıcısına yanıt
    hangisi secili suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle çip arızası , aynı sorun bende de var bu yüzden bilgisayarda oyun oynayamıyorum. Çünkü AMD ekran kartını yükleyince 2 dakikayı buluyor açılması , ama kaldırınca 7 saniyede açılıyor.

Ne gariptir ki gözüm kararıyor driveri kuruyorum ve ETS 2 de yüksek grafikte 50-60 FPS alıyorum Outlast 2 de medium grafikte 60 FPS alıyorum .

Kart 6770m 1Gb 128Bit

Edit: Bilgisayar
    Pavilion DV6 6020et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 14 Eylül 2018; 11:0:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rogue Agent

hangisi secili suan
    windosw açılırken f2 olayından bahsediyoruz dimi ?
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    evet nasıl yapıcaz bilmiyorum çözemedi kimse disk dediler falan filan. güzelim makina ekran kartsız kullanıyoruz sadece internet mynet king başka ne yapılırki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lallana45

evet nasıl yapıcaz bilmiyorum çözemedi kimse disk dediler falan filan. güzelim makina ekran kartsız kullanıyoruz sadece internet mynet king başka ne yapılırki :)
    CS 1.6 oynuyorum

Isıl işlem ile düzeliyormuş ama ona da ne kadar isterler nerede yapılır ne edilir hiçbir fikrim yok ..

• 2 yıl olmuş konu açılalı fakat ben hala dv6 6020et modelini kullandığım ve aynı sorunu yaşayıp dün tamir ettiğimden dolayı cevap yazıp yardıma ihtiyacı olanlara yol göstermek için yazayım dedim Hp Dv6 Pavillon Ekran Kartı Driver Sorunu. . Sorun driver ile alakalı değil ekran kartı tam çalışamadığından dolayı driverlar yüklenip normal şekilde çalıştırmaya çalışınca bilgisayar donuyor restart atıyor veya mavi ekran veriyor. Yapmamız gereken işlem gayet basit bilgisayarın içini açıp anakartını sökmek lazım anakartı söktükten sonra fanı ve boruları anakarttan sökmemiz lazım. orada işlemci ve ekran kartı olacak. Hangisinin gpu hangisinin cpu olduğunu anlamak için çipe bakabilirsiniz AMD ve Intel yazar. AMD nin üzerinde plastik bir parça olabilir sarı-turuncu renginde onu sökmemiz lazım. Söktükten sonra çakmağı alıp metal kısımına ve anakarta değdirmemeye özen göstererek yakın mesafeden yavaş yavaş yaklaşık 3-5 dakika boyunca çakmak ile ısıtmamız lazım. Çakmağı sürekli açık tutmadım ben mesela 3 tur gezdim etrafını durdum 10 saniye bekleyip tekrar başladım. İşlemi bitirdikten sonra 15-20 dakika soğumaya bıraktım ve sonra üstüne termal macun sürüp tekrar topladım pc yi. Açtığımda temiz temiz kullanayım diye ssd'yi de formatladım. Bilgisayar açılınca cayır cayır çalışmaya başladı. CS Source'da fps testinde 163 fps aldım CS:GO da oyun içi en düşük ayarlarda Dust 2 de 50 fps civarı 70 e kadar çıkabiliyor. Umarım işinize yarar biraz geç olsa da Hp Dv6 Pavillon Ekran Kartı Driver Sorunu. 

• arhanburak A kullanıcısına yanıt

Hocam konuyu hortlattim ama, cihaz sağlam çalışıyor mu hala, dv6 6115et cihaz var aynı dertten muzdarip durumdayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende HP Pavilion dv6-6b05et var. Buna Samsung 16 GB Ram ve Samsung 500 Gb 870 evo SSD taktım. Windows 10 Pro'ya yükselttim. Ekran kartı güzel aslında ama artık geride kaldığını düşünüyorum. Buna harici ekran kartı takmak gibi bir düşüncem var. Deneyen oldu mu?

• emrebec E kullanıcısına yanıt

hp dv serisi gömülü gelir. üzerinde ne varsa odur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.