Şimdi Ara

HP DV6148EU ACIL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1,5 yıl oldu alalı (TeknoSA'dan) Dün PC yi kapattım kapatırken Windows Güncelleme yapılacak dedi bende Update yaparak kapattım. Upfate yaparken prizden cekmedim ekranı kapattım dışarı çıktım. Geldiğimde monitür bir daha açılmadı Sorun ne olabilir sizce? Şuan Almanya'dayım. Bana komple ekranı değiştirebileceklerini söylediler (Forumda) Garantisi hala devam ediyor, TeknoSA sizce yapar mı? Kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkar mı??? Herşey normal ekran siyah sadece acılış sesi bile geliyor. Ama ilk açılırken 1uzun 2kısa bip sesi geliyor. Ne yapmalıyım??? Yok biz yapmayız derlerse orjinal HP monitör ne kadardır??? DV6000 uyumlu.

• quote:

Orjinalden alıntı: thestaticx

Arkadaslar 1,5 yıl oldu alalı (TeknoSA'dan) Dün PC yi kapattım kapatırken Windows Güncelleme yapılacak dedi bende Update yaparak kapattım. Upfate yaparken prizden cekmedim ekranı kapattım dışarı çıktım. Geldiğimde monitür bir daha açılmadı Sorun ne olabilir sizce? Şuan Almanya'dayım. Bana komple ekranı değiştirebileceklerini söylediler (Forumda) Garantisi hala devam ediyor, TeknoSA sizce yapar mı? Kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkar mı??? Herşey normal ekran siyah sadece acılış sesi bile geliyor. Ama ilk açılırken 1uzun 2kısa bip sesi geliyor. Ne yapmalıyım??? Yok biz yapmayız derlerse orjinal HP monitör ne kadardır??? DV6000 uyumlu.

Hiç canını sıkma arkadaşım. Bilgisayarın garanti dahilinde ve anakartının değişmesi gerek. Kullanıcı hatası gibi bir durum sözkonusu değil.

• cok tesekkurler mert kardes umarım kullanıcı hatası diyip beni KILLANdırmazlar ziraa kıllanıcı hatası daha tehlıkelı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.