Şimdi Ara

HP G3 Laptop SSD Taktırmak ve Termal Macun Yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese, HP G3 Laptop'uma SSD Taktırmak ve Termal Macun Yenileme işlemi yaptırmak istiyorum. İstanbul Bahçelievlerde veya yakınında tavsiye edeceğiniz yer var mı? Ve fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

• Neden kendiniz yapmak istemiyorsunuz ? Yapması basittir. SSD'nizi alın, termal macununuzu kendiniz alın (Cooler Master öneririm) Youtube'den bir kaç video izleseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Hatta kasayı açmışken, fan temizliği de yaparsınız. Kendiniz yaparsınız derken, olası sorunları kabul etmediğimi belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatif Statü Hakları

Neden kendiniz yapmak istemiyorsunuz ? Yapması basittir. SSD'nizi alın, termal macununuzu kendiniz alın (Cooler Master öneririm) Youtube'den bir kaç video izleseniz kendiniz de yapabilirsiniz. Hatta kasayı açmışken, fan temizliği de yaparsınız. Kendiniz yaparsınız derken, olası sorunları kabul etmediğimi belirtmek isterim.

Uğraşmak istemiyorum açıkcası, Bilgisayarcılar taş mı yesin  

• Silivri'de olsaydınız 50TL'ye yapmak isterdim.  

DVD yeri varsa, 20-30TL'ye DVD/SATA çeviricilerden alıp harddiskinizi oraya, anakartın üzerine de SSD takabilirsiniz. Derseniz DVD kalsın, harddisk boşa çıkar, kutuya koyup kullanabilirsiniz vs. vs.

• Halledebildiniz mi ?

• ben bunu beleşe yapıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop 2. Ssd takmak
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.