Şimdi Ara

Hp g62 kendiliginden tamir oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı ramazanlar arkadaşlar benim hpg62a30-st laptop um ekrankartı cipi arıza yapmıştı bu yüzden ekranda görüntü almıyordum bende yaptırmak masraflı olurdu diye 3 ay boyunca öyle dolanda muhafaza ettim bilgisayarı bir süre sonra yaptırdım 180 tlye cip tamiri işk başlard güzel kunlanı dım 1 aysonra mavi ekran cıkmaya başladı bende gittim 40 tlye çift ekran kartlı oldugu için bunu sadece onbord ekrankartını kullanmaya başladım ondan 2 hafta sonra modem diriver ını kaldırdım bilgisayarı bi açtım ki yazılar büyümüş ekran kocaman olmuş ye diriverleri kursam yine mavi ekran kartı cıkıcak diye kortum ve yüklemedim birgün dedim ne olursa olsun ben yükliyicem dirveri yükledim öylede 2 hafta kullandım en sonunda bitti bilgisayr anakart komple yandı cip tamiri filanda olmuyordu artık uraşmmak içinn kaldırdım 3 yada 4 ayda öyle yattı. bu gece hardiskki sökücekdim acim dedim bi açtı. Yok yine aynı kapadı. Hariçi monitöre bagladım bidaha açtım bilgisayar acıldı monitörden cıkardım biligisayatı şarjda da tekrar acıldım yine calıştı yarın işe gitrip format ile fan temizligi yapıcam kartald bir biligisayrcı dükkanımız var bazı eksikleri tamamlıyıcam yarın herşey bitince çalışırsa buraya fotaraf atarım iyi geceler not:mobil oldugum için yazı. Yanlışları olabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Havalar sıcak oldugu için chipset lehimleri yenilemiş tekrar aynı sorunla karşılaşabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemaporblem

Havalar sıcak oldugu için chipset lehimleri yenilemiş tekrar aynı sorunla karşılaşabilirsin

Peki bunun kökten çözümü yok mu ?
  • Zaman46 kullanıcısına yanıt
    evet var anakart degişim bide makinayı konuyu actıgım günden beri kulanıyorum hiç arza yapmad win 8 kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s800emre

evet var anakart degişim bide makinayı konuyu actıgım günden beri kulanıyorum hiç arza yapmad win 8 kurdum

ne kadara değiştiririz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman46

quote:

Orijinalden alıntı: s800emre

ne kadara değiştiririz

tahiminen 200 yada 250 takması da size kalmış ama ist de oturyosanız kartaldaki dükanımızda 20 tlye takarım

• Ayni sorun bende de var kalıcı çözüm için ne yapmaliyim malum üniversite başlayacak bi çözüm önerisi olan varsa lütfen uardimci olun makine =hp probook 4510s Ankarada oturuyorum yardimci olabilecek varsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP Laptop Kırık Geldi Napalım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOLGA_AYGEN

Ayni sorun bende de var kalıcı çözüm için ne yapmaliyim malum üniversite başlayacak bi çözüm önerisi olan varsa lütfen uardimci olun makine =hp probook 4510s Ankarada oturuyorum yardimci olabilecek varsa memnun olurum

fon makinası ile ısıtmayı denedinizmi denerseniz sakın klavyeye tutmaYIN klavyenin şekli bozulur yada makinayı battaniyeye sarın ve kendi ısısında bırakın belki acılabilir ama benimki iki yöntemlende acılmadı 3 ay sonra şans eseri acıldı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.