Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sathaner

quote:

Orjinalden alıntı: vur

mesela beni arayanları kayıt edemiyorum direk numarayı aklımdamı tutacam

hemen denedim, başta çözemedim, ama call history den kayıtlı olmayan bir numarının üstüne iki defa tıklayıp beklersen, bir menü açılıyor, o menüde "save to contact" çıkıyor, ordan kayıt edebilirsin, klavyede çıkıyor kayıt aşamasında, kayıt ettikten sonra istersen SIM karta kopyalayabilirsin.

sağol dostum yardımların için
  • bluetooth problemi...arkadaşlar biraz önce 6815 le çektiğim bir resmi bluetooth vasıtasıyla arkadaşıma göndermek istedim..ancak send kısmına geldiğimde sadece "mms,beam" varr...sonuç olarak bluetooth ile dosya gönderemiyorum..yardımcı olabilir misiniz acaba?.teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

bluetooth problemi...arkadaşlar biraz önce 6815 le çektiğim bir resmi bluetooth vasıtasıyla arkadaşıma göndermek istedim..ancak send kısmına geldiğimde sadece "mms,beam" varr...sonuç olarak bluetooth ile dosya gönderemiyorum..yardımcı olabilir misiniz acaba?.teşekkürler
    ışınla diceksin:D ama bluetooth un açık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vur -- 29 Aralık 2006; 10:23:21 >
  • ben de hp 6815 liyim artık.mükemmel bir cihaz.....
  • Rom olayınıda bi aydınlatırmısınız.
  • quote:

bluetooth problemi...arkadaşlar biraz önce 6815 le çektiğim bir resmi bluetooth vasıtasıyla arkadaşıma göndermek istedim..ancak send kısmına geldiğimde sadece "mms,beam" varr...sonuç olarak bluetooth ile dosya gönderemiyorum..yardımcı olabilir misiniz acaba?.teşekkürler

Bluetooth açık olsun, resim açıkken send diyince "Infrared" seçeneği çıkıyor en altta, onu seç sana bulabildiği bluetooth lu cihazları gösteriyor, istediğinin üstüne tıkla yeter.
  • Arkadaşlar

Arkadaşlar 10-15 gün sonra 6800 serisi aksesuarı/malzemesi gelecek
    1- pil
    2- kalın siyah silikon kılıf
    3- yedek stylus kalem
    4- ekran filmi
    5- kristal clear sert kılıf

piyasada atom için üretilenler var, ancak bunlar hpye göre farklı (en bariz örnek stylus kalem)

pm ile fiyat alip rezerv yaptirabilirsiniz

Tüm aksesuar ihtiyaçlarınız için pm atabilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 9 Ocak 2007; 18:23:00 >
  • quote:

quote:

Bluetooth açık olsun, resim açıkken send diyince "Infrared" seçeneği çıkıyor en altta, onu seç sana bulabildiği bluetooth lu cihazları gösteriyor, istediğinin üstüne tıkla yeter.

valla çok çok teşekkür ederim sathaner..allah razı olsun :)

• quote:

quote:

quote:

valla çok çok teşekkür ederim sathaner..allah razı olsun :)

Önemli değil, rica ederim.

• Bu arada telefondan sim karta kopyalayamadım:(sathaner
  • Selamlar,

6815'ime program yüklemek istediğimde her seferinde doğal olarak lokasyon soruyor ve her seferinde sd kart'a yüklüyorum. Tüm programları karttan çalıştırmak mümkünmü yoksa bazı programları cihaza atsak dahamı iyi olur?
  • telefonun hafıuzasına yüklesen daha iyi olur malum kartı tak çıkar problem yaşayabilirsin
  • Arkadaşlar hekese selam... bir şey soracağım. yeni piyasaya sürülen I-mate Jamin hakkında detaylı bilgisi olan var mı? netten şöyle bir araştırdım. görüntülü görüşme için çift kamerası gibi özellikleri var. Hp rw6815 ile karşılaştırırsak ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

Bu arada telefondan sim karta kopyalayamadım:(sathaner

Eğer tek bir kaydı kopyalamak istiyorsan, "contact" tan kaydı seç, içine gir, "menü"/"Save to SIM" var ordan yapabilirsin, eğer hepsini birden kopyalamak istiyorsan "Programs" dan "SIM Contact" a girip yapabilirsin.
  • laconf/racerant
    veriğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Bir sorum daha var: Son günlerde beni arayan insanlar telefonu açmamı beklerken ring sesine ilave / rahatsız edici sesler duyduklarını belirtiyorlar. Bende check ettim dogru. Aynı problemi yaşayanlar var mı? Nedeni hardware midir? Aslında telefon konuşmaları gayet kaliteli. ama?
  • Daha önce sordum biliyorum ama tam olarak yanıt alamamıştım. Ofisteki outlook express - adress book'u cihaza atmam gerekiyor ama bunun için senkrona falan gerek yok. Aslında .wab dosyasını buldum ve usb flash diske attım. Sizce bunu direkt cihaza atsam çalışırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Selamlar,

6815'ime program yüklemek istediğimde her seferinde doğal olarak lokasyon soruyor ve her seferinde sd kart'a yüklüyorum. Tüm programları karttan çalıştırmak mümkünmü yoksa bazı programları cihaza atsak dahamı iyi olur?

bence de cihaza yükle, kart malum ufacık bir şey, bozulması kolay oluyor,benimki ikinci günde bozulmuştu. -gerçi değiştirdiler-
  • BU CİHAZIN OLMAZSA OLMAZ PROGRAMLARI VARMIDIR .Varsa Paylaşalım derim
  • kimse imate jamin'i incelemedi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeski
    Daha önce sordum biliyorum ama tam olarak yanıt alamamıştım. Ofisteki outlook express - adress book'u cihaza atmam gerekiyor ama bunun için senkrona falan gerek yok. Aslında .wab dosyasını buldum ve usb flash diske attım. Sizce bunu direkt cihaza atsam çalışırmı?

Bildiğiniz gibi daha evvel ki sorunuza cevap verdiğimde (linki burada)
    Outlook Express'den nasılsa Microsoft Outlook'a adres defteri transferi yapılabileceğini anlatmıştım.
    Çünkü bildiğim kadarıyla senkronizasyon sadece Microsoft Outlook ile oluyor (kendi Cd'sinde de bu program var).

Siz özellikle"senkrona falan gerek yok" demişsiniz; senkron yapmadan aktarmanın bir yolunu buldunuz mu ?
    Belki 3.parti programlar WAB dosyasını kabul edebiliyor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.