Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ seaking : Ben otorite filan değilim ama ;) : Benim kullandığım:
    - En iyi ses kalitesine sahip ppc diyebilirim.Daha iyisi varmı bilmiyorum ama çok memnunum.Hiç bir problemi vb yok bu konuda.Ses her iki taraf içinde çok iyi kalitede.'Normal' bir telefondan farkı yok hatta alt seviye ürünlerden iyi bile diyebilirim.
    - Şebeke sinyal alış verişi de iyi.Bendeki SE P990 yada nokia E61 den hiç bir farkı yok.
    - Skype yi 'bedava' kullanmak için karşı tarafında Skype kullanması gerekiyor.Ama sayfasında açıkladığı gibi Skype kredileri alırsanız Skype üzerinden sabit hatları arayabilir ,aranabilir normal telefon ile ne yapıyorsanız hemen hepsini yapabilirsiniz (fazlasınıda)
    Beklemenin sonu yok.İşinize yarayacaksa bu gün alın.Yoksa hep beklersiniz.Zira yabancılar her şeyin daha iyisini nispetene daha ucuza çıkarıyorlar (yada aynı fiyata daha gelişmişini) BenQ şahsen benim hiç sevmediğim bir marka özellik ilede Türkiyede.

gogox : Hayırlı olsun.PDA larını sleep moduna almak anlattığınız şekilde zaten (Sleep değilde güç tasarufu)PC ile karşılaştırmayın bunlar bu şekilde kapanmaz&uyku moduna girmez.Korkunun ecele faydası yok ;) Sonuçta daha öncede söylediğim gibi :Abartılı şekilde bir sürü şey yükleyip bilinçsiz kullanılmadığı sürece önemli problemler çıkaracağını zannetmiyorum.Şu an için bilinen kronik hastalıkları yok.Hatta O2 Atom modellerinin ve şu an piyasada olan piyasa verilmeye beklenen diğer modellerin hemen hepsinden görece daha sorunsuz olduğunu görüyorum.Tabiki basit bir gsm cep telefonu kadar problemsiz olmasını beklemeyin.Ama oldukça stabil diyebilirim.Cepte arada kitlenmeler (Çekmiyor ulaşılamıyor)vb oluyordu benim eski HP 6515 de bunda hiç öyle bir şey ile karşılaşmadım (Tik gelmişti arada çıkarıp 6515 e bakıyordum çekiyormu diye).Bağlantı ayar segmelerinden ayarlanıyor.Ama normal olarak gprs i kullandığınımı gösteriyor?Yoksa sadece gprs/edge ağına bağlı olduğunun işaretinimi?

• yorumlarınıza teşekkür ediyorum...gerçekten çok fazla seçenek olduğu için insanın kafası karışıyor....
  • Çok sağolun hızlı cevabınız için vipracing. Böyle platformlarda paylaşım olduğu sürece herkes daha sağlıklı karar verebiliyor ve kafalardaki soru işaretleri gidiyor.
    Bende GPRS/EDGE'e bağlanıyorum diyip sonra connected diyor ve ikonu çıkıyor ama ben zaten hızlıca cancel stop ne yapabilirsem yapıyorum, malum wireless varken niye TCELL'e para verelim. Ben sadece infrared'i manuel açıp kapattığımız gibi GPRS için de pratik yol var mı onu merak ettim, ben bulamadım da.
    Tekrar teşekkürler.
  • benim sorunuma kimse derman bulamıyor Sİm karta nasıl kayıt yapacağız ve isim nasıl gireceğiz tam klavye çıkıyor sonra kayboluyor dolayısıyla bilinmeyen no diye kayıt ediyor.
  • magnificent_kng@
    Hatta sana tlf. nosu vereyim (0-212-285 12 55).Buradan aktivasyon için aradığını söyle ve Zeynep ya da Çiğden Hn. ile görüş.İşin hızlanacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deburky

magnificent_kng@
    Hatta sana tlf. nosu vereyim (0-212-285 12 55).Buradan aktivasyon için aradığını söyle ve Zeynep ya da Çiğden Hn. ile görüş.İşin hızlanacaktır.

saol kardeşim mail geldi aktivasyonu yaptım ilgin için saolll
  • Orjinalden alıntı: Vipracing

@ seaking : Ben otorite filan değilim ama ;) : Benim kullandığım:
    - En iyi ses kalitesine sahip ppc diyebilirim.Daha iyisi varmı bilmiyorum ama çok memnunum.Hiç bir problemi vb yok bu konuda.Ses her iki taraf içinde çok iyi kalitede.'Normal' bir telefondan farkı yok hatta alt seviye ürünlerden iyi bile diyebilirim.
    - Şebeke sinyal alış verişi de iyi.Bendeki SE P990 yada nokia E61 den hiç bir farkı yok.

Vipracing in yorumu çok güzel özetlemiş olayı bence de en iyi ses kalitesine sahip PPC phone.
    Şu an isim vermek istemediğim birçok ppc markası eko problemiyle uğraşıyor bilginize...Bu olayı gözardı etmemek gerek diye düşünüyorum.

Şebeke çekim gücüde gayet tatminkar.

Karanlı modda titreme olayı başlangıçta bendede oldu şu an yok gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

quote:

Orjinalden alıntı: bluesoul

teşekkür ederim yardımın için ancak sayfaları tek tek okudum..skypenin ana sitesinden yüklemem gerekiyor sanırım..wifi olayına gelince ise.bulunduğum yerde 1 adet hat var..wireless ı açıyorum..bağlanıyor..daha sonra explorerı açıyorum.adres yazıp bağlan dedikten sonra grps'ten bağlanıyor diyor..ben de onu iptal ediyorum..sonra internete girmiyor ama..bir ayar mı yapmam gerekiyor.teşekkürler

wireless'ı bir cafede denemiştim, kafeye gittim, cihazdan wi-fi yi açtım hemen buldu ve bağlandı, sonra explorer ile bir yerlere girince wi-fi den girdi, ama evde nete girmeye çalışınca gprs ten bağlanmaya çalışıyor,

bir ara yine wi-fi ye denk gelirsem detaylı olarak denem yaparım, ama eminin evinde wireless olan arkadaşlar mevcuttur.

dün akşam telefonum şarzdaydı da ondan bakamadım..benim de evde wireless mevcut..abimle aynı sitede oturuyoruz..normalde bilgisayarımdan 5 dbi'lik bir anten vasıtasıyla interneti kullanabiliyorum...ancak akşam eve gittiğimde 6815'imle denemek için sabırsızlanıyorum..Grps ayarlarını henüz yapmadım ama..zaten gprs te kullanmak istemiyorum...gprs'in nasıl kapatacağını soran arkadaşlara önerebilirim bunu..teşekkür ederim

• Merhaba Arkadaslar,

HP 6815 ve Samsung i750 arasında kararsiz kaldim. Siz hangisini onerirsiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkut

Merhaba Arkadaslar,

HP 6815 ve Samsung i750 arasında kararsiz kaldim. Siz hangisini onerirsiniz?

ben 6815 derim okadar para verip samsung almaya değmez hem WM eski sürüm kullanıyor ama kullananlarda memnun...
  • Vipracing ve magnificent_kng'e yanıtlarından dolayı teşekkür ederim.

Bu arada yine gittigidiyor'da bu kabı da buldum ve ısmarladım. Gelince deneyip bilgi veririm. http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3338884
  • quote:

Orjinalden alıntı: hae

Vipracing ve magnificent_kng'e yanıtlarından dolayı teşekkür ederim.

Bu arada yine gittigidiyor'da bu kabı da buldum ve ısmarladım. Gelince deneyip bilgi veririm. http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=3338884

Kılıf güzele benziyor, merak ettim bende, yorumlarını bekliyorum.
  • Worms Wolrd Party 1.1.0.4

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

http://rxxxx.de/files/5357394/Worms_world_Party_1_1_.0.4.rar.html

super oyun ben cok sevıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 28 Aralık 2006; 17:02:35 >
  • Arkadaşlar bu aletinizde sörf yaparken ekrnaı dikmi tutup yapıyorsunuz yan yatırarakmı?
    Yan yatırarak seçeneği varmı geniş ekran görebilmek için?
  • Arkadaşlar şu liste olayını açıklığa kavuşturalım. Daha önce dediğim gibi listeye eklenmek isteyen bana PM atsın. Kim almış kim almamış takip edemem. Ben IT sektöründe çalışıyorum. Yıl sonlarına ne kadar yoğun olduğumuzu herkez bilir. İşlerimizden ve özel hayatımızdan vakit ayırıp burda yardımcı olmaya çalışılıyoruz.
    Biz burda HP servisi yada bayisi değiliz.

* Ekran aydınlatması söndüğünde titreme bende de oluyor.

* Skype yi sürekli kullanıyorum performansı iyi. Ses kalitesi iyi.

* Gsm görüşme kalitesi konusunda hem Asus 525 hep HP 6815 kullanan birisi olarak Hp nin daha temiz olduğunu söyleyebilirim.

* 6828 Romları 6815 e uyumlu değildir sakın ola denemeyin.

* Rom update için çok hevesli olmayın zira 6828 in son rom güncellemesinden sonra birçok battery drain sorunu yaşanmış Bu konuda HP resmi forumunda çok şikayet var. Yeni Rom ile pil peynir ekmek gibi tükeniyormuş Bence şu anki rom gayet stabil çalışıyor.

* Yatay surf için opera mini kullanıyorum. Operanın kendi menüsünde yatay dikey kullanım opsiyonu var. WM in settingleriyle uğraşmanıza gerek kalmıyor.

*Bu cihazda edge var biliyorsunuz. Kullanmam demeyin zira bazen çok acil lazım olabiliyor.

*Active sync sorunu yaşayanlar acaba anakartlarının chipset driverlarını yada bios updati yapmayı denedilermi ? Daha öncede yazmıştım benim Msi anakartın usb kontrol sorunları vardı. Bios update i ile çözmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Aralık 2006; 20:10:35 >

• Forumda birkaç yerde daha sordum ama net bir cevap alamadım ben Hp 6915 alma niyetindeyim fakat 2007 de farklı markalarda yeni modeller çıkacağı söyleniyor örneğin biri 1,5 ay bir 4 ay sonra ... Hp ile görüştüm onlarda şimdilik yeni çıkacak bir model olmadığını söylediler...
    Ben Gps navigasyon+Gsm+Foto Çekmek+Film izlemek+Word ve Excel Belgesi düzenlemek+Wifi ile kablosuz ağ-internet gib özellikler istiyorum..
    Hp 6915 Kullanan arkadaş varsa bu özelliklerden dolayı sorun yaşayan varmı acaba? yada sizin tavsiyeleriniz neler olur?
    Mesela nasıl film izlenir çok merak ediyorum hiçbirşeyde bir ekran görüntüsü göremedim film izlerken ekran nasıl oluyor vs. gibi?

Şimdiden teşekkürler..

BEKLEMEK Mİ??? ŞİMDİ HP 6915 ALMAKMI ? İŞTE BÜTÜN MESELE BU

• Öncelikle şunu söyleyeyim 6915 240x240 ekran boyutu sebebiyle pek rağbet görmüyor artık. 240x320 ekran bir pda tercih edin. Birde 6915 in stand-by ömrü ile ilgili çok eleştiri var.

İçinde Gps de dahil olan Eten X500 modeli çok yakında Türkiyede satışa sunulacak. Bilgi içinhttp://ultravizyon.com.tr ye bakabilirsiniz. Bu gayet güzel bir cihazdır.

Ekran da video görüntülerinin nasıl durduğunu görmek için 3. sayfada benim upload ettiğim görüntülere bakabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Forumda birkaç yerde daha sordum ama net bir cevap alamadım ben Hp 6915 alma niyetindeyim fakat 2007 de farklı markalarda yeni modeller çıkacağı söyleniyor örneğin biri 1,5 ay bir 4 ay sonra ... Hp ile görüştüm onlarda şimdilik yeni çıkacak bir model olmadığını söylediler...
    Ben Gps navigasyon+Gsm+Foto Çekmek+Film izlemek+Word ve Excel Belgesi düzenlemek+Wifi ile kablosuz ağ-internet gib özellikler istiyorum..
    Hp 6915 Kullanan arkadaş varsa bu özelliklerden dolayı sorun yaşayan varmı acaba? yada sizin tavsiyeleriniz neler olur?
    Mesela nasıl film izlenir çok merak ediyorum hiçbirşeyde bir ekran görüntüsü göremedim film izlerken ekran nasıl oluyor vs. gibi?

Şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 28 Aralık 2006; 20:02:06 >

• Arkadaşlar asusla hp arasında kaldım bana yardım edermisiniz ama bana akılcı yön vererek çünki 2 model arasında çok şeyler eksik.Wav çalıyor asus midi mp3 filan diğeri aac mp3 filan bluetoothları asus 2.0 diğeri eski versiyon.Biri tuşlu diğeri tuş takımı yok ne yapacağım bilmiyorum.
    Asus kalitesi gövdede mevcut diğeri gri kelle başı gibi tuş takımı özensiz.
    Biri sörf yaparken asusta bu yatık ekranda bile gezinebiliyorusunuz ayarı diğerininkini bilmiyorum.
    Birinde gprs var dieğerinde yok.
    Ulan istediğim özellikler karman çorman ne yapsamki?
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1803&idPhone1=1738
    Buyrun buradan bakarak siz bana bir çıkar yol bulun.
    Birinin bat kısa diğerininki uzun.
    Of of offf...
    Biri 1.090 diğeri 1.200

• 1) 6815'le Wifi on yaparak komsum sayesinde internete girmek istorum .Wi fi hattı bulup baglanıyor ancak explorerdawww.yahoo.com gibi web page adresi girdikten sonra ''the page cannot be found . Check the name and try again '' mesajı alıyorum.
    2) A)
    Wi-Fi status kısmı ayarları şöyle
    Status:connected
    ESSID:default
    BSSID:AE-BF- vesaireeeeee
    BSS Mode:Adhoc
    Channle : 11ch
    Data rate auto
    IP ADRESS 169.vessssssssss
    Signal strength -85 ile -24 arasında değişiyor.
    B) IP INFO sayfası:
    Domain name: home
    DNS serve: 192.....
    IP adress: 169..........
    subnet mask: 255.
    default gateway: (BOŞ)
    DHCP Enabled: Yes
    DHCP Server: 192.....
    WINS server : (BOŞ)
    C) Site server : bu bölümde signal gücünü faLan gösteriyor ancak bazen baglı olmamam ragmen ekranda hiçbirşey görünmüyor.

SORU1): ''the page cannot be found . Check the name and try again'' mesajı almamın nedeni ne olabilir acaba. Setting'de mi problem var
    Soru2: bazen telefon ON gösteren kısım otomatik olARAK tURKCELL GPRS eDGE DİYE BİR FORMATA DÖNÜŞÜYOR BU NEDEN OLABİLİR.
    SORU3): CİHAZI HER GÜN GECE SABAHA KADAR ŞARJ ETMEME RAGMEN CİHAZ BATARYASI HEP %99 GÖSTERİYOR SADECE İLK GÜN BATARYA GÖSTERGESİ OLAN IŞIK YEŞİLE DÖNDÜ ANCAK CİHAZI ŞARJDAN ÇEKER ÇEKMEZ %99'A DÜŞTÜ.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Forumda birkaç yerde daha sordum ama net bir cevap alamadım ben Hp 6915 alma niyetindeyim fakat 2007 de farklı markalarda yeni modeller çıkacağı söyleniyor örneğin biri 1,5 ay bir 4 ay sonra ... Hp ile görüştüm onlarda şimdilik yeni çıkacak bir model olmadığını söylediler...

Şimdiden teşekkürler..

navigasyon çooooook önemli değilse, (ki öyleyse gider bir bluetooth gps aparatı alırsın) 6915'e vereceğine paranı çöpe at daha iyi. 6915 (navigasyon hariç) hiç bir şekilde 6815'ten üstün olamaz. üçyüz kere yazdım belki, şu kare ekran cihazlardan(hp 6515,6915, treo, fs loox T830) uzak durun diye, sonradan çok pişman olursunuz, bu aletler zaten ufak, bir de haybeden 80 pixel'i feda etmenin ne anlamı var. çoğu yazılımı kullanamazsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: baracuda

Arkadaşlar asusla hp arasında kaldım bana yardım edermisiniz ama bana akılcı yön vererek çünki 2 model arasında çok şeyler eksik.Wav çalıyor asus midi mp3 filan diğeri aac mp3 filan bluetoothları asus 2.0 diğeri eski versiyon.Biri tuşlu diğeri tuş takımı yok ne yapacağım bilmiyorum.
    Asus kalitesi gövdede mevcut diğeri gri kelle başı gibi tuş takımı özensiz.
    Biri sörf yaparken asusta bu yatık ekranda bile gezinebiliyorusunuz ayarı diğerininkini bilmiyorum.
    Birinde gprs var dieğerinde yok.
    Ulan istediğim özellikler karman çorman ne yapsamki?
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1803&idPhone1=1738
    Buyrun buradan bakarak siz bana bir çıkar yol bulun.
    Birinin bat kısa diğerininki uzun.
    Of of offf...
    Biri 1.090 diğeri 1.200

yazdıklarının çoğu doğru değil, asus p525 ile 6815 arasındaki en ciddi fark tuş takımı ve fiyat, yoksa ikisinde de gprs(6815'te edge) var, zaten mp3 vs çalmak,ekran döndürmek gibi şeyler işletim sistemi ile alakalı...kararını klavyeye göre ver..
    ben olsam hp'yi seçerdim ama.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.