Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim verdiğim rapidshare linkinde ilgili bloke programı var.

atom ile kasa yapısı aynı ancak. kamera ve tuş takımı biraz farklı.

quote:

Orjinalden alıntı: hae

Merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim, bu topicte gayet seviyeli bir platform oluşmuş.

Nokia 9500'ın kaprisleri sayesinde ben de bir rw6815 sahibi oldum ve aranıza katıldım. Yani beni de listeye katabilirsiniz.

Size sormam gereken bir iki sorum var:

* İnternette elektronik bankacılık kullanıyorum (garanti ve akbank). Sizce hangi browserı kullanmalıyım?

* Arayanı bloke edecek program öneriniz nedir?

* Uzaktan kumanda olarak kullandığım eski bir hp pda sahibiyim. 6815 için de bu özelliği kullanabileceğim program varsa adı nedir?

* XDA Atom ile aynı olduğuna dair entryler gördüm. Acaba bu kap bizim cihazlara da olur mu?
    http://urun.gittigidiyor.com/O2-ATOM-XDA-SEFFAF-SERT-PLASTIK-KILIF-SIFIR_W0QQidZZ3356074

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 27 Aralık 2006; 18:23:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing
    @ Signore :
    Merhaba,
    WM5 de Adobe biraz sorunlu.Hem çok fazla hafıza alanı kaplıyor hemde çok yavaş kalıyor.Ayrıca nasıl oluyor bilmiyorum ama Adobe her donanım ile doğru dürüst çalışmıyor (Her WM 5 e sahip cihaz ile)Bunun yanı sıra 'ağır' pdf ler ile görece daha iyi başa çıkıyor.Foxit daha 'mobil' mantığına sahip olduğu ve saydığım nedenlerden dolayı tercih sebebi.

Ben bugün Adobe Acrobat'ı kurdum ve hızı fena gözükmemişti ama, sizin söylediklerinizi ve laconf'un önerisi "pocketxpdf"i ayrıca deneyeceğim.

quote:

Orjinalden alıntı: sathaner
    Bilgisayardan program yüklemek için cd den çıkan active sync yi yüklemek gerekiyor sanırım, ama ben yükleyemedim, windows service pack istiyor, service pack yüklemek zorundamıyım, yoksa bir yerlerde hatamı yapıyorum.

ActiveSync programı çalışmak için Service Pack ile gelen bazı componentlere ihtiyaç duyuyor diye düşünüyorum ki, onlar olmadan program çalışmayacağı için kuruluma izin vermiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng
    ekran ışığını en az seviyeye getirdiğimde titremem yapıyor arkadaşlar sizde denermisiniz ışığı en aza getirin sizdede oluyorsa titreme benimkinde sorun var demek

Sizdeki titreme, Today ekranında dahi, yani her görüntüde oluyor mu ?
    Bende de dün bir miktar titreme vardı galiba, ancak her ekranda değil de, sadece bir süre işlem yapılmadığında ekran yarı karanlık moda geçtiğinde.
    Fakat bugün tekrar bakıyorum, herhangi bir titreme yok. Daha yeni şarj ettim bugün öğlen, belki ondan olabilir.

• arkadaşlar tekrar selam..halen işteyim ve 6815 imi kurcalayamadığım için kuduruyorum..

sizlere 1-2 sorum olacak..

1.si 6815 e yüklenebilecek ve sorun çıkarmayan Skype programını nerden bulabilirim?

2.si ise pc'imde çok sık kullandığım VOIPBUSTER programının 6815 için bir versiyonunu bilen varmı? tabi varsa bunla ilgili download linki de verebilirseniz sevinirim.

teşekkürler
  • quote:

ekran ışığını en az seviyeye getirdiğimde titremem yapıyor arkadaşlar sizde denermisiniz ışığı en aza getirin sizdede oluyorsa titreme benimkinde sorun var demek

Dedigini yaptim ancak bende titreme olmadi herhangi bir sorun yok.
  • quote:

arkadaşlar bugün 2gb hafıza kartını taktım ama today ekranında 2-3sn bir %100 snra %98 gösteriyor birde ekran kararıyor ama sanki kapanacakmış gibi titriyor bilgisi olan varsa acil yardımmm

magni bende denedim :( malesef titreme ya da normal in dışında bir şey olmadı. özellikle 2gb kingston kart takıp denedim. gene olmadı .. bilgin olsun
  • saolun arkadaşlar ilginiz için.bakalım zaman geçsin düzelir belkiiii
    birde arkadaşlar turkçe için aktivasyon yapabilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magnificent_kng -- 27 Aralık 2006; 20:16:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem ama cihazın kulaklık giriş jack'i özel. Ipod kullaklarım sanırım olmayaca bu girise. Aslında mp3 performansı hiç fena değil. Bir ipod degil ama gayet tatminkar. Farklı kulaklıklık takabilseydik keske...

jack çevirici aparatlar olması gerekiyor bildiğim kadarıyla, inceden kalına, kalından inceye, herhangi bir kablocudan sorabilirsin. ben de müzik sesine çok önem veririm, özelliklede kulaklığa, bu cihazın kulaklığı tatmin edici bence.

kulaklıkların standart olmaması gayet normal.
    dikkat ederseniz normal kulaklık jacklarında 3 boğum vardır. ancak hemen hemen pek çok cep telefonu kulaklığında bu sayı 4 dür. bu kanallardan biri de mikrofon içindir. PDA nızla verilen kulaklığı sadece ses dinlemek için yani veri almak için değil aynı zamanda telefonla konuşurken sesinizin gitmesi için veya cihaza sesli kumanda etmek için de kullanıyorsunuz. Yani bir veri girişi de söz konusu. Bu durumda normal kulaklıklar iş göremeyecektir. Konuyu bu şekilde düşünürseniz aslında o anda kulağınızda takılı olan kulaklığın (benim gibi) ipod kulaklığı olmasının ve telefon çaldığında çıkartıp konuşmanın en uygun hareket olacağını görürsünüz :)

• Ekran ısıgını kısınca bazen titreme bendede oluyor.
    Ben turkçeleştirmeyi yaptım ama aktivasyon veya kod falan istemedi bunun belli bi süresimi var?
    Belli bir saat kullanımdan sonramı isteyecek?Şu an herşey normal.
  • EKRANDAKİ TİTREME BENDE DE OLUYOR AMA PERİYODİK BİR BİÇİMDE DEĞİL. BİR RADYO FREKANSI FALAN MI ALIYOR ACABA.
  • Cihazı hafta sonu ben de aldım.. daha inceleme faslım sürüyor.. MPX 200 den sonra ilaç gibi geldi bu ;-)
    Bu arada benim ilk baktığımda topic 6 sayfaydı.. maşallah.. uzadıkça uzamış.. anlaşılan bu 6815 baya meşhur olacak..

Cihaz çok yeni gerçi bu derecede "hacklendi" mi bilemiyorum ama yabancı sitelerden vs. öğrendiğim
    kadarıyla bu HP rw 6815, rw6818 ve rw6828 donanım olarak aynı cihazlar.. Yani şu durumda bizim bu HP 6815'de de
    FM radyo var gibi duruyor (yalnızca firmware ile devre dışı bırakılmış gibi).. Hatta FM radyo programı windows
    klasörünün altında var.. (FMRadio.exe) kulaklığı takınca çalışıyor ancak hangi frekansı ayarlarsam ayarlayayım
    sadece bir hışırtı sesi var.. Bence ilgilenmeye değer bir konu .. zira FM radyo bandrolüyle vs. uğraşmak istemedikleri için
    devre dışı bırakılmış olabilir..

__root__
  • quote:

Orjinalden alıntı: panoromeo

Ekran ısıgını kısınca bazen titreme bendede oluyor.
    Ben turkçeleştirmeyi yaptım ama aktivasyon veya kod falan istemedi bunun belli bi süresimi var?

şuanda 30 günlük kulanım süresi var
    başlat\ayarlar\sistem\mobilera seçersen orada aktivasyon var ok
  • ben de bugün sipariş verdim. yarın beni de listeye ekleyin lütfen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pr0tech

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmem ama cihazın kulaklık giriş jack'i özel. Ipod kullaklarım sanırım olmayaca bu girise. Aslında mp3 performansı hiç fena değil. Bir ipod degil ama gayet tatminkar. Farklı kulaklıklık takabilseydik keske...

jack çevirici aparatlar olması gerekiyor bildiğim kadarıyla, inceden kalına, kalından inceye, herhangi bir kablocudan sorabilirsin. ben de müzik sesine çok önem veririm, özelliklede kulaklığa, bu cihazın kulaklığı tatmin edici bence.

kulaklıkların standart olmaması gayet normal.
    dikkat ederseniz normal kulaklık jacklarında 3 boğum vardır. ancak hemen hemen pek çok cep telefonu kulaklığında bu sayı 4 dür. bu kanallardan biri de mikrofon içindir. PDA nızla verilen kulaklığı sadece ses dinlemek için yani veri almak için değil aynı zamanda telefonla konuşurken sesinizin gitmesi için veya cihaza sesli kumanda etmek için de kullanıyorsunuz. Yani bir veri girişi de söz konusu. Bu durumda normal kulaklıklar iş göremeyecektir. Konuyu bu şekilde düşünürseniz aslında o anda kulağınızda takılı olan kulaklığın (benim gibi) ipod kulaklığı olmasının ve telefon çaldığında çıkartıp konuşmanın en uygun hareket olacağını görürsünüz :)

ben sadece müzik dinleme özelliğini dikkate almıştım, tabi konuya o açıdan bakarsak sen haklısın,

• gurdalfga:nerden sipariş verdin??

magnificent_kng: aktivasyon icin banada bir sey sormadi.
  • almak isteyen arkadaşım varsa ikinci el bölümüne bakabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

gurdalfga:nerden sipariş verdin??

magnificent_kng: aktivasyon icin banada bir sey sormadi.

yuklerken aktivasyon sormuyor zaten 30 gün snra isteyecektir mobileranın sitesine girip inceleyebilirsin..
  • bendede titreme yapıyo bazen. bazen yapmıyo anlayamadım.cihazı pc ile senkronize edemedim bende. hata veriyolar ikiside .bazen buluyo hemen kesiliyo.manyak cogalıyoozz beeee.
  • Arkadaşlar bu cihazlarınızda ekolayzır ayarları varmı mp3 dinlerken?Kaç eko bölüm var birde?
  • henüz ekolayzır ayarlarına denk gelmedim ama çok gfazla mp3 için kurcaladığımı da söyleyemem. ekolayzır durumu ve miktarını mp3 veya diğer medya dosyalarını oynatacağın yazılımla doğrudan alakalıdır cihazın içerisinde default olarak windows media player mobile var. detayları oradan görebiliriz sanırım ancak ben inatla pda dan mp3 dinlemiyorum :D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: panoromeo

Ekran ısıgını kısınca bazen titreme bendede oluyor.

şuanda 30 günlük kulanım süresi var
    başlat\ayarlar\sistem\mobilera seçersen orada aktivasyon var ok

selam arkadaşlar turkceleştirme pacetini kurmadan önce tarihi 2009 alın sonra kurun kurlum bittikten sonra cihaz acılıp kapancak ve tarihi tekrar duzeltin 2006 alın ondan sonra kalan gune bakın yeterli 4294918712 gun kaldı yazıyor :)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.