Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    24.12.2006 tarihinde teknodan alındı ürüne alışılamadığında satıoyorum. ürün fiyatı 1179ytl den faturalıdır kendi uzerime faturası mevcuttur kutusu uzerindeki etiteketleri tum orjinal paketleri vardır en düşük fiyatım 1000ytl dir...
    Ahmet Can
    yer:Ankara
    cep:0532 643 72 16
  • Signore:

1a-Gelişmiş bir file browser ile silebilirsin.Eski versiyonlarda ilk isme tıklayıp aşağı çekip sıra ile bütün hepsini seçerek silebiliyoruk şimdi olmuyor yanılmıyor isem bu yöntem ile (Ben denedim bende olmadı en azından)
    Ama en doğrusu pc tarafında yedeklemeyi yapıp outlookdan silmek ppc yi öyle update etmek.

1b- Kişiler--Menü--görüntüleme ve seçenekler opsiyonları var.Bende her zaman MS in bu opsiyonundan muzdarip olmuşumdur o yüzden isim bölümüne hep isim soyadı beraber olarak yazarım problem kalmaz.

1c- Ağırlıkla Mac kullandığım için o tarafını pek bilemiyorum.Mac ık kendi adres defeteri çok akıllı ve esnek düzeltme update vb yaparsam tüm dosyaları vcf formatında save edip MS programına gösteriyorum.

2a- Bende bulamadım.Daha deneyimli birisi var ise söylesin.

2b- Daha kapsamlısının olduğunu pek zannetmiyorum ama emin değilim.Daha çok 'yardımcı' programlar var.Ama şöyle bir programda var : ActiveSync Toggle
    Açıklamasıda çok güzel zaten aynen bizler gibi düşünmüşler :

ActiveSync... that wonderful Microsoft program for synchronising data between your PDA and PC. It loads itself automatically, syncs your PDA with your PC, then sits there, patiently waiting to synchronise any piece of data that you change.
    So why the need for ActiveSync Toggle then...
    Well, annoyingly (at the time of writing) Microsoft have yet to include a facility to 'Load ActiveSync at Startup' or even an 'Exit' option from the System Tray Icon. If, like us, you don't sync your PDA every minute of the day, it means ActiveSync is sitting around in memory using up valuable resources. Even more annoying is the fact that if you try to remove the registry entry that automatically loads ActiveSync, it very kindly adds it again (as long as it's running) meaning it always stays open.
    ActiveSync Toggle allows you to either load or unload ActiveSync from memory whilst also removing the registry key that automatically loads it upon starting Windows.

Birde kendi başına programlar var bildiğim en bilinenlerinden önde geleni : MobSync

3- Evet 20 sn civarları.Normal.Benim gördüğüm diğer tellerde de öyle.

4- Aynen Pc gibi ;) Bir süre sonra etkileyecklerdir.O yüzden işime yaramayan hiç bir şeyi kurmuyorum (mobil dll ler dolaşıyor telin içinde)

Şu kayıt işine bende takıldım şimdi el ile bir yolunu hatırlamıyorum bilen var ise söylesin.
    Aklıma gelenler bunlar şimdilik.

• @Vipracing,

Zaman ayırıp detaylı cevap verdiğiniz için teşekkürler.

1.soru, yani telefon rehberi ile ilgili olarak, bilgisayarda Microsoft Outlook'ta kayıtları güncelledikten sonra, 6815 ile senkronize yaparken,
    "6815 ile bilgisayar tamamen aynı olsun, 6815'i tamamen PC'ye uydur" gibi bir seçenek olduğunu ümit ediyorum.

Diğer yandan, İsim Soyad veya Soyad İsim sıralamasını seçme şansı veren, diğer beğendiğim özellikleri de olan
    VITO Quick Contact programını aşağıda bulabilirsiniz.
    http://www.rxxxxshare.com/files/9085682/VITO_QuickContact_WM5_2.0.rar

Kurulum : CAB dosyasını 6815'e atıp, ppc üzerinde çalıştırdıktan sonra, ilaç olarak yine yukarıdaki rar dosyasının içinde bulunan .exe dosyası, 6815'deki ilgili dizindeki .exe ile değiştiriliyor, aynı PC'deki gibi.
    Yalnız ben ilk kurduğumda aktivasyon gerekli diyordu, sonra ekran 3-4 tuştan hangisine bastırysam, "activated" dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: refikcaglayan

Vipracing... PDF yazacağım yere PDA yazmımısm. pardon. Demek istediğim PDF görüntülemeydi ;)

Estahafurullah ;)
    ClearVue var ama Foxit kullanmaya başladım çok memnunum tavsiye ederim .
    Foxit pdf için tıklayın.
    Programı indirmek için tıklayın Malum yerdeki nokların yerine gelicekleri biliyorsunuzdur.Gerçi Free versiyon bu ama site kuralı gereği böyle çıkıyor link ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 27 Aralık 2006; 3:56:37 >

• @Signore,

Estahafurullah.Biraz acele ile yazdım sizin reply i görünce aklıma geldi ama sizde yazmışsınız Vito yu.Birde alternatif yazayım bari: Inesoft Address Book v1.65 : Buraya tıklayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

Arkadaşlar,
    cihazı teknosadan alıp SD kartı bozulan oldumu? dünden beri ne bilgisayardaki kart oluyucu ne de cihaz kartı okumuyor,

bir kart nasıl olurda durup dururken bozulur.

Teknosa ya gitttim kartı hemen değiştirdiler, hem hiç uğraştırmadan bilginiz olsun.

hazır yazmışken üstadlara bir şey sormak istiyorum, bu cihaza usb den harici disk takmak mümkünmüdür, mümkünse neler gereklidir, şöyle bir disk mesela;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81398&productid=bd47060

Maalesef piyasadaki tek bir ürün hariç hiç bir PDA ya (en azından şu an tek ürün) USB üzerinden bir şey bağlanamıyor. Bunun nedeni PDA ların üzerinde USB Client adı verilen USB arabiriminin bulunması. (tıpkı diğer cihazlarda - usb disk; flash disk, ipod vsvs) Ancak usb cihazı bağlanamak için usb client değil; USB host arabirimi gerekmekte. Yani kısaca USB Client ile; bu cihazı masaüstü - diz üstü bilgisayarlara bağlayabiliriz ancak USB Host ile herşeyi bu cihaza bağlayabiliriz. Sabahın 5 i; yeni uyandım; kullandığım dil için şimdiden özür dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: magnificent_kng

arkadaşlar smartmovie programını nerden bulabilirim?

Http://iphone-forum.org adresinde Smartmovie ve milyonlarca programı bulabilirsiniz.
    Ancak ben ne yaptıysam gerekli codecleri yüklememe rağen smartmovie altında avi dosyalarını çalıştıramadım.
    DivX codecleri bulunmamakta hatası verdi sürekli. Bunu aşabilen olursa lütfen haber versin.

@ Vipracing sanırım ScanR programı sadece symbian da kartvizit tarayıcı fonksiyonu üstleniyor. Daha kurmadım ama kurunca editliyeceğim bir mesajı yazıyorum :)

Bu arada çok basit bir şey ama; Programlar klasörünü düzenlemek istiyorum; ofis uygulamaları bir klasörde; multimedia uygulamaları başka bir klasörde diğer uygulamalar farklı bir klasörde şeklinde ancak henüz bir yolunu bulamadım. Yardımcı olabilicek varsa müteşekkir olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0tech -- 27 Aralık 2006; 5:51:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing
    ClearVue var ama Foxit kullanmaya başladım çok memnunum tavsiye ederim .
    Foxit pdf için tıklayın.

PDF Reader programları
    Adobe Acrobat - Pocket PC kullanmak yerine, yukarıda verilen programları kullanmanızın benim göremediğim sebebi nedir ?

Ben düz mantıkla düşününce, en iyi Reader programını herhalde Adobe yapar diye tahmin ediyorum;
    ancak diğer programların bazı artıları var galiba ?

Telefon rehberi (contacts) ile ilgili bilgi notu :
    Bu sabah yaptığım denemelerde gördüm ki;
    PC'de Microsoft Outlook kişiler listesinde bir değişiklik yaptığımız zaman, ActiveSync programı çalışıyor ve USB kablosu bağlı ise,
    yapılan değişiklikler anında 6815'e aktarılıyor.
    Dolayısıyla benim 3.parti bir adres defteri kullanmama pek gerek kalmadı; Zaten VITO programının açılış süresi 4-5 saniye, ancak Windows Mobile 5'in kendi Contacts rehberi hemen açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Aralık 2006; 9:10:02 >

• pr0tech; anlıyorum sağol, keşke böyle bir imkan olsaymış,

bu arada racerant sana da yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.
  • bu arada internet bankacılığı için netfront internet trayıcısını deneyen var mı acaba?
  • Arkadaşlar,

Dün rw6815 ' ime bir kaç faydali program atmak istedim. Bunlardan netfront ve skype sorunsuz olarak kuruldu fakat "flas player 7, flash lit ve igo yu bırakın cihaza yüklemeyi zip dosyalarını bilgisayarda açtığımda hiç birinde çalıştırabilceğim .exe dosyası yoktu. Bu programları yüklememde yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeski
    Dün rw6815 ' ime bir kaç faydali program atmak istedim. Bunlardan netfront ve skype sorunsuz olarak kuruldu fakat "flas player 7, flash lit ve igo yu bırakın cihaza yüklemeyi zip dosyalarını bilgisayarda açtığımda hiç birinde çalıştırabilceğim .exe dosyası yoktu. Bu programları yüklememde yardımcı olursanız sevinirim.

Pocket PC programları 2 şekilde oluyor;
    EXE dosyası olarak veya CAB dosyası olarak.

EXE halinde olan programları, bilgisayarınız üzerinden çalıştırdığınızda (6815 usb ile bağlı olmalı); doğrudan 6815'E kurulum yapıyor.

CAB halinde olan programları, 6815'in Storage Card (hafıza kartı)'na atıp, 6815 üzerinden tıklayarak kurulum yapmanız gerekiyor.
    Menüden : File Explorer > Storage Card ile 6815'e attığınız CAB dosyasına ulaşabilirsiniz.
    Peki dosyayı nasıl 6815'e atacağım derseniz; normal bilgisayarınızda : Bilgisayarım > Mobile Device'dan ulaşabilirsiniz (bu açıklama usb ile bağlı iken geçerli; tabi ayrıca bluetooth ve kızılötesi ile de gönderilebilir)

• cikan *.cab dosyalarini direkt cihaza at ve oradan calistir.
    kurulum olacaktır.
    quote:

Orjinalden alıntı: oeski

Arkadaşlar,

Teşekkürler..
  • Teşekkür ederim Signore...verdiğin bilgiler çok faydalı oldu...
  • @signore

Bende hem outlookda hemde ppc tarafında isim bölümüne hem isim hem soyisim giriyorum. Bende aynen vipracing gibi çözmüştüm o konuyu böylece listede bir sorun olmuyor.

Wifi şifreleme ile ilgili soru soran arkadaşım ben Wpa2 TKIP kullanıyorum 128 bit. Sorun çıkmıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 27 Aralık 2006; 10:40:22 >
  • www.markomshop.com a uğrayanınız var mı?...sabah gittim. veeeeeeeeeeeeeeeeeee 932 ytl ye yanında da 1 gb mini sd kartı olan 6815 ime ben de kavuştum...dikkat edin fiyat 932 ytl.....

artık bir ödülü hakettim sanırım..hem en ucuza alarak hem de sizin gibi değerli forum dostlarına haber vererek????...sabah stoklarında 1 tane daha vardı...onu da biri aldı sanırım..ama getirtebiliriz dediler..dükkandakilere arkadaşlarıma da haber vericem demiştim..gittiğinizde muhtemelen siz de sorarlar..forumdan mı okudunuz geldiniz diye..şu an işyerindeyim..6815 imi henüz kurcalayamadım ama..çook sevinçliyim...ürünle ilgili sorularımı daha sonraya bırakıyorum...lütfen beni de listenize ekleyiniz.saygılar sevgiler..ayrıca foruma da çok çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant
    1) Bende hem outlookda hemde ppc tarafında isim bölümüne hem isim hem soyisim giriyorum. Bende aynen vipracing gibi çözmüştüm o konuyu böylece listede bir sorun olmuyor.

2) Wifi şifreleme ile ilgili soru soran arkadaşım ben Wpa2 TKIP kullanıyorum 128 bit. Sorun çıkmıyor bende.

1) Sanıyorum ben en başta cep telefonundan aktarma yaptığım için, hem Outlook hem de ppc otomatik olarak ikinci kelimeyi soyadı gibi başa alıyor.
    Benim bu durumda yapacağım, Outlook'dan teker teker "Dosyala" seçeneğini İsim Soyad şeklinde yapmak olacak; zaten PPC'yi Outlook ile birebir eşlediği için işimi görecek.
    Zaten birçok isme e-mail eklemem gerekecek, dolayısıyla "Dosyala" görünüm düzeltmesini de yapmak beni üzmez herhalde.

2) Wpa2 ile ilgili olarak, ben sadece WEP şifreleme seçeneğini görüyorum. Siz Wpa2 - 128bit için hangi menüyü kullanıyorsunuz ?

• Yok ben çözdüm o şekilde. Tabi birkereye mahsus oturdum outluuk da tüm kişilerin bilgilerini düzenledim.

Yani First Name de benim kişinin hem adı hem soyadı var lastname boş. Şimdi gayet düzgün görünüyor

Pardon bu arada WPA2 yi denemedim. Benim yeni adsl modemde WEP Key V2 var TKIP kullanıyor 128 bit o da sorunsuz çalışıyor.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bende 2 gün önce cihazı aldım ve dün neredeyse 7-8 saat kurcaladım.Sabahtan beri de forumun en başından bu yana okudum. Çok yaralı bilgiler edindim ve soracağım birsürü soruyu pas geçtim. Türkçe yazılımı ve rxxxxshare'den aldığım yazılımları normal PC ye indirdim.Birazdan da hepsini ara kablo ile 6815'e aktarıp çalıştıracağım.Şimdiye kadar yazadıklarımda bir yanlışlık varsa lütfen uyarı yapın.
    Ha bu arada beni de listeye eklemeyi unutmayınız.

• Selamlar,

Ofistedeki bilgisayarımın "outlook express adress book'unu" pda'ime nasıl atabilirim?.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.