Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sathaner: daha onceki mesajlarda okudugum kadariyla bu karti kullanan var bir sorun yok yani...
  • arkadaşlar;

thunderhawk programını ortaklaşa satın alsak; herkes aynı account bilgileriyle kullansa yazılımı - eğer yazılım imei üzerinden bir key üretmiyorsa - en sağlıklısı olur gibime geliyor. crackli program ilerleyen zamanlarda ppc lerimize zarar verebilir veya internet bankacılığı şifrelerini yönlendirebilir diye düşündüm ben.

ama bu aramadığımı göstermez

sadece bir fikir.

ne dersiniz?

• arkadaşlar had safhada bir thunderhawk sevgisi gözlemliyorum,bu nedenle hevesli sayısı artmadan bir noktayı belirtmek isterim.

thunderhawk bir browser değildir. bir fetcher'dır. yani web sitelerini pocketpc'nize indirmez, kendi server'ına indirip pocketpc'nin görüntüleyeceği boyuta ayarlar öyle yollar cihaza. bu da kabaca internet bankacılığı türünden işlemlerinizde (arada SSL layer olsa bile) aslında şifrenizi uzaktaki bir makineye yüklüyorsunuz, o makina sizin yerinize işlem yapıyor demektir. Güvenlik açısından çok üstün olduğu belirtilse de kanımca şüpheyle yaklaşılması gerekir.

bir başka nokta olarak, thunderhawk satın alınamaz, kiralanabilir, bu nedenle ortak bir account alsanız bile, bu account'un süresi zamanla dolacaktır. yine aynı şekilde şirket, yüksek ihtimalle bağlananların IP'lerini kontrol ettiği için paylaşım gibi bir durum söz konusu olamaz. muhtemelen account iptal edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laconf -- 26 Aralık 2006; 18:55:35 >

• arkadaşlar benide alınnn artık aranıza.. benımde ipaq 6815 im oldu :)

ilk yazıları okudgumda 2.sayfa yenı acılmıstı. o gunden berı takıp edıyorum. 6. sayfada pda m olmadan yazmaya başladım her şeyin kafamda şekillenmesine vipracing, pr0tech veeee racerant yardımcı oldu. Sagolun ilk pda m ve verdigim paraya acımıyorum.. sizler sayesınde cihaz olmadan kullanmayı ogrendım :)) tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 26 Aralık 2006; 19:09:36 >
  • Arkadaşlar size ilginç sayılabilecek çok fonksiyonlu bir programdan bahsediceğim adı :

ScanR
    http://www.scanr.com/

Şu an servisi bedava.Geçerli bir e-mail adresi ile hemen register olabiliyorsunuz.
    3 ana fonksiyonu var

-Whiteboards
    Scan whiteboards into clean legible PDF files.

- Documents
    Scan documents in to searchable PDF files or send via fax.

- Business Cards
    Scan business cards into your address book.

Yani işin özü görece yüksek çözünürlüklü ppc kameralarını (1.3 mp ve üstü) birer döküman scannerine dönüştürüyor diyebiliriz.Yani white board vb yazılarını yada dökümanlarınızı pdf dosyaları haline dönüştürüyor P990 ve daki gibide karvizit okuyucu&tarayıcı olarak address bookunuza vcard olarak gönderiyor.

Bunu web üzerinden mail yolu hatta w,dgetler yardımı ile google üzerinden de yapabiliyor.

Benim hoşuma gitti üye oldum.

• Arkadaşlar benim alet de geldi bugün sabahtan beri kurcalıyorum,ilk pda deneyimim ve super artık normal telefon kullanmam.
    Ancak daha bilgisayara bağlayıp bişey yuklemedim çünkü pilinin azalmasını bekledim ve bu gece şarza takıp sabaha kadar ellemicem,pilin daha uzun süre gitmesi için.heralde doğru yapmışımdır.Yarın yuklemelere başlarım artık.tabiki burda yazılanlar doğrultusunda en faydalı olan ve işime yarayacak olan programlardan seçeceğim.Bizleri aydınlattıgınız için burada vakit harcayıp bizleri bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.
    (Listeye ismimi eklerseniz sevinirim, zira ebaydan falan bişeyler getirtilecek olursa bende katılabilirim.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathaner

Arkadaşlar,
    cihazı teknosadan alıp SD kartı bozulan oldumu? dünden beri ne bilgisayardaki kart oluyucu ne de cihaz kartı okumuyor,

bir kart nasıl olurda durup dururken bozulur.

Teknosa ya gitttim kartı hemen değiştirdiler, hem hiç uğraştırmadan bilginiz olsun.

hazır yazmışken üstadlara bir şey sormak istiyorum, bu cihaza usb den harici disk takmak mümkünmüdür, mümkünse neler gereklidir, şöyle bir disk mesela;

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81398&productid=bd47060

• panoromeo : Hayrılı olsun İlk başta program filan yüklemeden kullanın derim (1 hafta kadar).Şarj için bencede doğrusunu yapmışsınız.

sathaner :Sevindim sorun çıkmamasına ;)
  • arkadaşlar smartmovie programını nerden bulabilirim?
  • arkadaşlar hp için crystal kılıf hemalhemsat.com da var isteyen inceleyebilir
    dikkatimi çektide paylaşmak istedim
  • Merhaba;

Bu benim foruma ilk mesajım. İstedim ki bu ilk mesajımda sizlere değerli içerikleriniz için teşekkür edeyim.

Bende ilk PDA'imi sizin tavsiyelerinizle aldım. Tabi ki de Ipaq 6815... O kadar çok bilgi aktarmışsınız ki , daha cihazı görmeden nerdeyse usta bi kullanıcısı oldum :P Gerçekten çok keyifli bir cihaz...

Topik 9 sayfa olmuş ve nasıl bir olay bu anlamadım, cihazı kapan bu foruma koşuyor :) herkese hayırlı olsun.

PDA görüntüleme haricinde bir sorun yaşamıyorum. bildiğiniz bir Freeware PDA görüntüleme programı var mı ?

Konuşmak üzere. Yardım edebileceğim bir konu olursa sevinirim
    Tekrardan merhaba
    ReF
  • UZUUUUUN İNCELEMELERDEN SONRA BEN DE BİR TANE 6815 ALDIM. GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR CİHAZ. KULLANDIKÇA YENİ ÖZELLİKLERİNİ KEŞFEDİYORSUNUZ. ACABA BİR ANTİ-VİRUS PROGRAMI KURMAKTA YARAR VAR MI?
    BU ARADA GÖRÜŞ BELİRTEN TÜM ARAKADAŞLARI PAYLAŞTIKLARI DEĞERLİ FİKİRLERİ İÇİN KUTLUYOR VE TEŞEKKÜR EDİYORUM. ÜRÜN FORUMBORNOVA VE CARREFOURSA TEKNOSA'DA STOKLARDA VAR.
  • refikcaglayan : Hayırlı olsun Görüntüleme derken fotoğraf görüntülememi? Video mu? Fotoğraf ise yanında gelen HP programı ufak tefek işler yapıyor ondan biraz daha iyiside var ama en iyisi ne derseniz Resco derim ;)

Buradada dikey deri kılıf var :http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=3248532

Unutmayın : O2 Atom un bu tipte kılıflarıda uyuyor.
  • laconf çok güzel bir noktaya değinmiş gözden kaçırmayın derim. Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: laconf

arkadaşlar had safhada bir thunderhawk sevgisi gözlemliyorum,bu nedenle hevesli sayısı artmadan bir noktayı belirtmek isterim.

thunderhawk bir browser değildir. bir fetcher'dır. yani web sitelerini pocketpc'nize indirmez, kendi server'ına indirip pocketpc'nin görüntüleyeceği boyuta ayarlar öyle yollar cihaza. bu da kabaca internet bankacılığı türünden işlemlerinizde (arada SSL layer olsa bile) aslında şifrenizi uzaktaki bir makineye yüklüyorsunuz, o makina sizin yerinize işlem yapıyor demektir. Güvenlik açısından çok üstün olduğu belirtilse de kanımca şüpheyle yaklaşılması gerekir.

bir başka nokta olarak, thunderhawk satın alınamaz, kiralanabilir, bu nedenle ortak bir account alsanız bile, bu account'un süresi zamanla dolacaktır. yine aynı şekilde şirket, yüksek ihtimalle bağlananların IP'lerini kontrol ettiği için paylaşım gibi bir durum söz konusu olamaz. muhtemelen account iptal edilir.

• molbiol: Sizede hayırlı olsun
    Patlama yaptı HP 6815 kullanıcıları ;)
    Antivirüs ben kullanmıyorum şahsen etrafta çok virüs olduğunu zannetmesemde kişisel bir tercih bu.Sonuçta pc tabanlı işletim sistemleri için yazılan virüsler mail vb yolu ile gelse bile bizim cihazlara herhangi bir şekilde zarar vermeleri pek mümkün değil (özel olarak cihaza göre yapılmadığı sürece) yinede kişisel tercih meselesi.
  • Arkadaşlar siteden aldığım bir linkte gördüm.Burada 6815 için bütün aksesuarlar var (rw6828 model numarısı altında)

Çoğu yerde Atomun fotoğrafları ile örneklemişler.

rw 6815 aksesuarları
  • Arkadaşlar 6815'in Wi-Fi'ı WPA2 destekliyor mu?
  • Cihazı kurcaladıkça ihtiyaçlar ortaya çıkıyor.

1) Telefon rehberi kullanımı ile ilgili :

1.a) Öncelikle en büyük şikayetim, 6815'de kayıtlı olan kişilerin (contacts) tek seferde silinememesi (ya da ben bulamadım)
    Örneğin tek kaynaktan tek seferde aktarım yapmak için hafızadaki kayıtları tek tek silmek istiyorum, yoksa karman çorman oluyor kayıtlar.
    Ancak, HP Destek Hattı'nı aradığımda tüm kayıtları tek seferde silmek için "hard-reset" önerdiler ama, bir rehber silmek için de hard-reset atmak saçma geliyor.

1.b) Cep telefonu rehberini 6815'e aktardığım zaman, cep telefonumda önce İSİM SOYAD şeklinde iken, 6815 kendi kendine ikinci kelimeleri başa alıyor ve SOYAD ISIM şeklinde gösteriyor. Bunu düzeltebileceğim bir seçenek var mıdır ?

1.c) 3.parti bir telefon rehberi programı kullanmamı önerir misiniz ? Böyle her fonksiyonu da 3.parti programlara yüklemek istemiyorum açıkcası.

2) Microsoft ActiveSync ile ilgili
    Ne zaman 6815'in kablosunu PC'ye bağlasam, otomatik olarak çalışıyor ve senkronize yapıyor.

2.a) ActiveSync'in otomatik olarak senkronizasyon yapmasını kapatmak için ben bir seçenek bulamadım, var mıdır böyle birşey ?

2.b) ActiveSync yerine daha kapsamlı senkronizasyon yapacak 3.parti bir program var mıdır ?

3) SKYPE program başlama süresi

- SKYPE'nin açılması yaklaşık 20 saniye sürüyor. Bu süre sizde de bu kadar mıdır ?
    (Quit ile çıktıktan sonra 20 saniye sürüyor, yoksa sağ üstteki X'e basıp programı arka plana atarsam, haliyle hemen geliyor ekrana)

4) Fazla sayıda program kurulmasının sakıncaları

- Diyelim ki önüme gelen ve ilgimi çeken bir sürü programı kurdum. Bu programlar çalışmaz durumda iken ve hafıza kartına kurulmuşlarsa, sistemin parformansını olumsuz etkiler mi sizce ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 27 Aralık 2006; 0:55:52 >

• Vipracing... PDF yazacağım yere PDA yazmımısm. pardon. Demek istediğim PDF görüntülemeydi ;)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.