Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hakikaten de opera veya ie ile internet bankacılığı işlemleri yapılamıyomuş..

ne öneriorsunuz acaba?

acil lazım arkadaslar bi yorum bişi....
  • Merhaba arkadaşlar,

Benide kullanıcılar listesine ekleyebilirsiniz. Geçen cumartesi Teknosa Metrocity magazasından 1GB kart hediyesiyle aldım (micro sd kart HP). Dün cihazla verilen hediye puanları kullanarak Lingvosoft sözlük indirdim. Program gayet kullanıslı görünüyor. Fakat today ekranında kucuk bir ikon belirdi. Programa kısayol gibi bir şey. Ne yaptıysam kaybedemiyorum. Yardimci olursanız sevinirim.

Bunun dışında yapmak isteyipte yapamadıklarımı belirteyim:

1. Garanti Bankası internet bankacılıgını kullanamıyorum. Daha dogrusu ekran pc deki gibi açılmadığından internet subesi alanı görünmüyor.

2. Pdf dosyalarını görüntüleyemiyorum. Yukarıda clearvue soylendi ama bulamadım.

3. Klavye seceneği için en mantıklısı lazer keyboard (http://www.virtual-laser-keyboard.com) görünüyor. Türkiye bulabileceğimiz yer vardır bu cihazı.
  • Arkadaşlar, kumanda işini yaptım fakat cihaz televizyona yarım metreden daha fazla uzaktan etki etmiyor, sanırım yazılımdan olmasa gerek, başka bir çözüm yolu varmıdır, yoksa kapasitesi bu kadarmıdır.
  • Pazar akşam 21:00 gibi 6815 i şarj ettim. (2.şarj), dün 8-10 görüşme yaptım, bu sabah da 2 görüşme.Ort. 2 dak., Wlan kapalı idi. 3 kez Notebook ile bluetooth senkronizasyon yaptım.1-2 mp3 dinledim.1 sms yazdım.Şu an şarj yuzde 61 de, 38 saat, 50 dk olmuş. Performans tan gerçekten memnunum.Kızılötesi olayını unutmuşum bugün hemen kapattım, gerçekten pil performansını arttıracaktır.Vipracing e teşekkürler.

Nazar değmesin, ihtiyacımız olmaz ama aşağıda bi ürün buldum, miniusb charger.Daha önce MPX200 için bu çözümü TR de yaptırmaya çalıştım karakoyde falan ama energizer piyasaya çıkarmış.Yedek pil ihtiyacına alternatif çözüm, sizlerle paylaşmak isterim.Almak isteyen olursa bu ürünü de getirtebiliriz.Hatta TR ye getirip toptan satışını falan da yapalım iyi satar bence ...
    http://www.amazon.com/Energizer-Energi-Instant-Phone-Charger/dp/B000JD09P4

• Merhaba, foruma yeni üye oldum ... rw6815'imi gecen hafta aldim. Gercen gusel bir onceki telefonum mpx220 idi.

Ridata 2gb minisd 150x hakkında bilgi sahibi olan var mı? bizim alette calisirmi sorunsuz acaba? en uygun fiyata hatta sanırım tek yerhttp://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=FWH12DMA16S3RVJ6LDFQ

94ytl+kargo.
  • Crackli full İngilizce-Türkçe sözlük programı var mı arkadaşlar elinizde? Aman sadece a harfini kapsamasın:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeski
    3. Klavye seceneği için en mantıklısı lazer keyboard (http://www.virtual-laser-keyboard.com) görünüyor. Türkiye bulabileceğimiz yer vardır bu cihazı.

RESCO Türkçe Klavye
    Forumda linki olmadığı için ben upload ediyorum (ra pid hesabım premium, link silinmez)
    Denedim, sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor.
    http://www.rXXXXshare.com/files/8986090/RescoTRKeyboard.rar
    X : ne olduğunu biliyorsunuz

Bu arada, ben bir program hakkında yardım isteyeyim :
    NYDITOT Virtual Display -http://www.nyditot.com/Home.asp
    Bu programı buluyorum ve kuruyorum (daha evvel torrent linki verilmişti, Emule'den de buldum)
    Ancak programı normal şekilde kurduktan sonra, hata mesajı veriyor, bazı componentlerin doğru yüklenmemiş olabileceğini söylüyor.

Bu programı kullanmayı başaran veya alternatifini bilen var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Aralık 2006; 12:39:27 >

• Daha öncede yazdım bankacılık işlemleri için Thunderhawk şart. Ancak kırık bulmak mesele.

Bu arada liste güncellendi bana pm atarsanız daha kolay olur. Zira gözden kaçırabilirim.

Ben cihazı türkçe kulllanma taraftarı olmadığım için sadece Resco Keyboard kullanıyorum. Ancak ekranı yatay dikey kullandıran bir yazılıma gerçekten ihtiyaç var.

Kumanda için Novi Remote u öneriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 26 Aralık 2006; 12:46:45 >
  • Selamlar,
    Ben yeni uye oldum daha dogrusu yeni uye olabildim teknik bir problemden oturu tam 15 gunluk 6815 kullanicisiyim, ve mesajlarinizi yalnizca okumakla yetinim tam 15 gundur edindigim tecrubelerimi sizinle paylasamamak beni deli ediyordu. neyse cok eski bir HP ci olarak bu makina uzerindeki 15 gunluk deneyimlerimi daha genis bir vaktimde sanirim bu aksam olabilir sizinle paylasacagim...15 gun icinde bende sizlerden bir hayli birseyler ogrendim...simdilik bu kadar gorusmek uzere....
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant
    Ancak ekranı yatay dikey kullandıran bir yazılıma gerçekten ihtiyaç var.

Ekranı yatay-dikey olarak, Windows Mobile ile ayarlayabiliyormuşuz, ilave bir programa gerek yokmuş.

Settings > System > Screen olması lazım.

3 tane seçenek var; Dikey, Solaklar İçin Yatay, Sağaklar İçin Yatay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Aralık 2006; 13:03:34 >
  • Signore o varda şimdi ekranda bir program açıkken kapat git onu yap gel sonra düzelt uzun iş taskbarda çalışarak onu yapan programlar var
  • asusda bu olay ekran döndürme sürekli olarak her programda ekranın sol alt köşesindeki ufak bir ekrana dokunarak anında yapılıyor, sizde de öyle bir tuş olabilir mi?

ingilizce sözlük bakıyorsunuz di mi arkadaşlar:))
    quote:

Signore o varda şimdi ekranda bir program açıkken kapat git onu yap gel sonra düzelt uzun iş taskbarda çalışarak onu yapan programlar var
  • Arkadaşlar,
    S200 ve 6815 seçimi arefesindeyim. Forumda daha önce değinilmemiş birkonu var galiba. belki de ben gözden kaçırmışımdır.

- Uçak modu var mı? Uçakta GSM açılmadan kullanmak için?
    - kamerası en azından S200 kadar iyi mi? ( bir foto. makinası beklemiyorum ama S200 örnek fotolarını bildiğimden en az S200 kadar ise iyidir benim için)
    - ekranı yatay yapıp Divx seyredebilir miyim? bunun için önereceğiniz bir program var mı?

bu forumda bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.
  • quote:

S200 ve 6815 seçimi arefesindeyim

Bende aynı arifeden geçtim şuan hp 6815 kullanıyorum.

quote:

- Uçak modu var mı? Uçakta GSM açılmadan kullanmak için?

telefonlardaki gibi ismi "uçak modu" yazan bir tuş yok ancak GSM kapatılıp açılabiliyor (ppc açıkkan tabi). Kısacası evet uçak modu var

quote:

kamerası en azından S200 kadar iyi mi? ( bir foto. makinası beklemiyorum ama S200 örnek fotolarını bildiğimden en az S200 kadar ise iyidir benim için)

bildiğim kadarıyla ikisininde 2 mp ve mercekleri aynı, hp'de fazladan aydınlatma led'ide var (telefonlardaki flash a benzeyen ışıklarda)

quote:

ekranı yatay yapıp Divx seyredebilir miyim? bunun için önereceğiniz bir program var mı?

ekranı yatay çevirme WM5'in özelliği iki alette aynı işletim sistemini yani WM5 kullanıyor

• ayrıca s200'ün CPU hızı düşük olduğu için DivX oynatırken zorlanıyor diye duymuştum.
    -- Kendim denemedim. karar aşamasında yaptığım araştırmada okudum --
  • quote:

Signore o varda şimdi ekranda bir program açıkken kapat git onu yap gel sonra düzelt uzun iş taskbarda çalışarak onu yapan programlar var

Haklısınız.
    Bu tür programlar için örnek isim var mı, o doğrultuda arayışa girmek için soruyorum
  • arkadaslar merhaba

2 gün once bende bir 6815 aldım.

oldukca memnunum, ancak bir problemim var, bu nedenle deneyimli arkadasların yardımına ihtiyacım var

wireless üzerinden internet bankacılığına giriyorum(isbankası)

internet bankasına girene kadarki şifre isim vs. adımlarında hiçbir problem yok, ancak internet bankacılığında hiçbir işlem yapamıyorum

hiç bir tuşa basamıyorum

yardımlarınızı bekliyorum

saygılar
  • Tekrar Selam herkese,
    cihazi aldigimdan bu yana deneyimlerim su sekilde; oncelikle bu cihazi alana kadar Nokia 6670 ve HP h2210 PPC kullanicisi idim ama 2 cihaz tasimak zor oluyordu. simdi 6915 almayi dusunurken teknosadaki 6815 ilanini gordum ve yaptigim inceleme sonucunda hem boyutlarinin bir cep telefonu kadar ufak olmasi hemde bu formda gordugum kadariyla 6915 in ekraninin kare olmasindan dolayi yazilimlarla olan uyumsuzlugu ve fiyatinin uygun olmasi beni GPS olmasa dahi 6815 almaya ikna etti. nasil olsa gps bluetooth olarak alinabilir daha sonra..
    - Mobilera.net teki Turkcelestirme yazilimi son derece basarili kesinlikle turkcelestirme yapmak isteyenlere tavsiye ediyorum isterseniz ingilizce kullanip turkce klavyedende faydalanabliyorsunuz, burda yazilimi aktivite edebilmek icin istenen urun kodunu hicbiyerde bulamassiniz onun icin mobilera ya bir mail atiyorsunuz onlar size urun kodu gonderiyorlar...
    - ben daha once h2210 da Battery Pack pro diye bir program kullaniyordum rw6815 e de yukledim cok faydali bir program ozellikle acik kalan programlarin kapatilmasi icin Running programs' a ulasmak cok kolaylik sagliyor ve arka planda calisan, acik kalan ve memoryde yer kaplayan o an icin luzumsuz programlari gorup kapatabiliyorsunuz.
    - cihazin pil omru oldukca iyi ben nokia 6670 de de bu kadar kurcalasam o da ayni sure icinde bitiveriyor....
    - Backup yazilimi olarak SPB Backup kullaniyorum bence son derece basarili bir program bunuda tavsiye ederim..
    - Evet kamera ozelligi cok iyi degil ozellikle mini sd karta yazacak sekilde ayar ettiginizde fotoyu cektikden sonra cok uzun sure karta yazmakla ugrasiyor ve vakit kaybina sebep oluyor...
    - Wi-Fi kesinlikle Super diyebilirim nerde denediysem cok iyi verim aldim.....
    - Simdilik bu kadar aklima gelenler olunca yazmaya devam edecegim bu arada Turkce-ingilizce ve ingilizce-Turkce sozluk ariyorum bu konuda bana kaynak gosterirseniz sevinirim....
    - Bu arada solda profile koydugum resim cok buyuk cikiyor sanirim, fakat ne yaptiysam degistiremedim anlamadim neden kusura bakmayin bunun icin...

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih70
    wireless üzerinden internet bankacılığına giriyorum(isbankası)
    internet bankasına girene kadarki şifre isim vs. adımlarında hiçbir problem yok, ancak internet bankacılığında hiçbir işlem yapamıyorum
    hiç bir tuşa basamıyorum

Bu konunun önceki mesajlarında da, sadece bu duruma özel olarak açılan konuda da belirtildiği gibi,
    Thunderhawk tavsiye ediliyor, ancak verimli çalışan bir kırık versiyon olmadığı belirtiliyor.
  • arkadaşlar bu kartı kullanan var mı, ya da yorum yapacak olursada sevinirim bu cihazla kullanabilirliği açısından, fiyatı çok uygun geldi bana.

http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=WIW6G5Z633EJ23NF6HX2
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.