Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HP OMEN 15-ek0002nt 3A694EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-omen-15-ek0002nt-3a694ea_spp_822752?id=588860069

Bende bir önceki model var, malum menteşeleri ortada olan. Bu modele geçmeye değer mi sizce?

Genel olarak sesin az ve kalitesiz olması, klavye ışıklandırmasının kötü olması dışında hiçbir sorun yok aslında. 144 Hz ve 2070 Max-P olan versiyon ise deneyesim geliyor.

Ek: Pardon arkadaşlar, 17 olan model sandım. Max-q ile geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 23 Ağustos 2020; 2:27:37 >

• Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Bizde BIOS'ta 'gelişmiş/advanced' diye bir seçenek yok. ESC'den diğer bölümlere de bakındım ama göremedim. BIOS da güncel. Ekleseler çok güzel olur, sürekli pilde kullanan arkadaşlar o verilen 3 seçenekten ilkini yapacaklar, mis.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    %20 civarı performans farkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoparloru bang & olufsen uretmis. Cidden kalitesiz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben gayet memnunum çok anlamam ses kalitesinden vs ama hoşuma gitti açıkçası.

Bu arada 2070 modeli yeni gördüm hakikaten çok iyi fiyat. +2gb VRAM +500gb SSD +i7 işlemci ile 9.500 aldığım i5 model kadar f/p en az. Ha bana i5 yeterli olduğu için i7 pek istemiyorum ısınma daha az olması açısından ve 3k fark da veresim yine pek yok 9.5k da gayet f/p idi kanımca. Ama yeni alacak arkadaşlar özellikle render vs gibi işlemci odaklı işleri olanlar için bulunmaz nimet.

Ben de o ayarı göremedim hocam. Cihazı 5 gündür kullanıyorum, bu pil sağlığı normal mi? Sizdeki durum nasıl? HP Support Assistant'an baktım.

Döngü sayısı: 9 / 1000
    Tasarım Kapasitesi: 6140 mAh
    Tam Şarj Kapasitesi: 6048 mAh (98%)
    Kalan Kapasite: 5963 mAh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 23 Ağustos 2020; 10:21:57 >
  • Recaizade-i Nabizade kullanıcısına yanıt
    Kaynak soracaktım çünkü benim baktığım yerde %6 gösteriyordu:

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

Ama sonradan eski mesaja baktım, siz Super versiyonunu sormuşsunuz, ben onu fark etmedim düz 2070 MaxQ sandım. Hesabınız doğru, 90W düz ile 90W Super arasında %11.5'luk fark varmış, 2060'a oranlarsak %18 gibi bir sonuç çıkıyor. İşi sonuca bağlarsak, çok iyi özellikler ve çok iyi fiyat. Normalde 3000 serisi gelecek fiyatlar belki düşer derdik ama ülkemiz sağolsun döviz ile o farkı kapatıyor. En az 4 sene üzmez, devamında da son grafiklerde oynayamazsınız, o kadar. Aman özellik kısmına dikkat edin, teyit ettirin satıcıdan, kutunun kenarında yazıyor zaten ekran kartı vs.

@Recaizade-i Nabizade Aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 23 Ağustos 2020; 15:49:16 >

• Arkadaşlar bu gittigidiyordaki model 2070 mi 2070 süper mi? Bu durumu netleştirebilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor
    HP OMEN 15-ek0002nt 3A694EA Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/dizustu-laptop-notebook-bilgisayar/hp-omen-15-ek0002nt-3a694ea_spp_822752?id=588860069

Beyler ben sipariş geçiyorum bonus'a 9 a bölüyor. 9 Ay sonra görüşürüz :D

• unicornek kullanıcısına yanıt
    HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

• iyimi yani ? super max-q ile normal max-q gibi bir ayrım mı var?
    araştırdım ve sıralama
    2070 Super
    2070 Super Max-Q
    2070
    2070 Max Q

şeklinde. Bu laptop ise 2070 super max q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimateFB -- 23 Ağustos 2020; 18:24:7 >
  • ultimateFB kullanıcısına yanıt
    Var hocam.

Super serisi daha geçen sene çıktı. Yani bu ekran kartı öbürüne göre daha yeni ve %12-15 daha performanslı. Yani alacağınız 90W'lık 2060'a göre %20 civarı bir performans farkı var. Fakat bu fark Omende nasıldır cevap veremem.

Bu arada RTX 2070 SUPER Max-Q , masaüstünde RTX 2060 SUPER'e aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Ray Tracing performansı beklemeyin,DLSS 2.0 ile ancak oynarsınız.

• Teşekkürler hocam, kartı ayarlayabilirsem sipariş vereceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt
    Bende almayı düşünüyordum ama açıkçası bir laptoba da o kadar vermek istemiyorum. Aradaki farka değecek kadar bir değişiklik göremedim. Ayrıca laptoptaki adaptör takılıyken yaşanan deşarj rahatsız etti. Acaba çok mu güç çekiyor?

Ben yine Ryzen beklemek istiyorum. Eninde sonunda GTX 1660 TI ve Ryzen 7 4800H gelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Nasıl rtx 2070 super max-q ya anlamadım, sitede rtx 2070 yazıyor sadece.
    Super olduğuna emin miyiz arkadaşlar? Bide bu aletin 17" olanı gelecek mi bilgisi olan var mı
  • slmbabs S kullanıcısına yanıt
    Satıcıya mesaj atıldı oradan biliyoruz. Ayrıca 17" olanı gelse bile bu fiyat seviyesinden 2-3k daha yukarıda olacaktır

• Forza Horizon 4, her şey sonda ve Turbo vs açık GPU epey yüklüydü, klavye ekran ışıkları sonra, 12 dakikada %1 gibi bir şey gitti ben de. Saatte %5. Aralıksız 15 saat oynasanız bile %25 kalır. Sorun edilecek bir şey değil gibi 24 saat tuvalet molası vermeden oynamayı düşünmüyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 24 Ağustos 2020; 2:26:58 >
    Hocam sıkıntı değil tabi. Ben neden olduğunu anlamadım. HP bunun için BIOS güncellemesi getirecektir bence.

• Hp iade kampanyasına başvurdum, kampanyaya katılınca siparişimi geçiyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimateFB

Satıcıya mesaj atıldı oradan biliyoruz. Ayrıca 17" olanı gelse bile bu fiyat seviyesinden 2-3k daha yukarıda olacaktır
    satıcı mesajını görüyorum zaten, sitede diye belirttiğim gg değil hp'nin sitesihttps://ssl.www8.hp.com/tr/tr/products/laptops/product-detail.html?oid=34723618
    satıcı yanlış bilgi vermiyordur dimi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.