< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hp Omen 15 i7-10750h, 2070 MaxQ, 144Hz [İndirim Sona Erdi] (18. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrutality
tam 4 gündür surekli kıyaslama ve bench. skorlarini izliyorum takip ediyorum. Artik cigerim söndü takip etmekten dostum. Canımı sıkan bi kac madde var bahsettigim gibi
-Numpad yok.
-2060 ayarinda bir kart 2070 maxq.
-Batarya performansı berbat diyorlar 2 saat bile gitmiyor diyen arkadaş gördüm
-ısınma ve buna bağlı fan gürültüsü
-2.5 sata yuvasi olmaması
-3 çıkışlı tasarim ( muadilleri 4 cikisli hava delikli)
şimdi düşünüyorum helios 300 daha mi gürültüsüz hayir degil ama 92 lere kadar da çıkmıyor cpu.Merhaba. Ben de ek0002 aldım 1 gün kullandım ve iade ettim. Bataryası kapalı konumda iken bile boşalıyordu. Akşamdan tam şarj bıraktığım laptop sabah kalktığımda yüzde 69 70 şarjda oluyordu. Var mı sizde de böyle sıkıntılar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ben henüz açmadım dostum, kapali kutu olarak duruyor. diger arkadaşlar kullanıyor onlar cevaplarsa cok iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: FLCLMerhaba. Ben de ek0002 aldım 1 gün kullandım ve iade ettim. Bataryası kapalı konumda iken bile boşalıyordu. Akşamdan tam şarj bıraktığım laptop sabah kalktığımda yüzde 69 70 şarjda oluyordu. Var mı sizde de böyle sıkıntılar?
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Kullanma niyetiniz varsa dikkate alın sorun benimkine özel değilse sizde de aynı durum olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FLCLMerhaba. Ben de ek0002 aldım 1 gün kullandım ve iade ettim. Bataryası kapalı konumda iken bile boşalıyordu. Akşamdan tam şarj bıraktığım laptop sabah kalktığımda yüzde 69 70 şarjda oluyordu. Var mı sizde de böyle sıkıntılar?
Alıntıları GösterPower off durumdaki cihazın bataryasının boşalması mümkün değil. Böyle bir pil bozukluğu şekli yok. Cihazı sleep durumunda bırakıyor olabilir misiniz, ya da USB portlarında takılı bir aygıt kalmış olabilir mi? 1 günde iade ettiğinizde göre sadece 1 kere deneyimlediniz bu durumu doğru mudur?
-
Bunu 2 gün boyunca özellikle baktım ek0005 de pil boşalması olmadı
Baska 0002 si olan varsa bakabilir mi
evet 2070 max-q
sıcak hava çıkışının orası değil omen yazısının ekrana doru tarafı. oyun oynamaz iken de oluyor, monitor ısınıyor galiba
-
Yok kapalı durumda iken oldu. Hatta şöyle söyleyeyim masaüstünde iken yani boşta ve hiçbir şey açık değil iken bile 1 saatte yüzde 30 şarj gidiyordu. 1 buçuk gün falan bende kaldı. 3 defa şarjı tam doldurdum hepsinde de aynı şekilde boşalma yaptı.
%99 inverter. cok normal. ısınması. tabi el yakmamasi lazim.quote:
Orijinalden alıntı: bilonemsievet 2070 max-q
sıcak hava çıkışının orası değil omen yazısının ekrana doru tarafı. oyun oynamaz iken de oluyor, monitor ısınıyor galiba
Peki diger arkadasda olan kapali durumda pil bosalmasi sorunu sende mevcut mu bu gece sarji fulleyip sabah bi bakabilir misinquote:
Orijinalden alıntı: bilonemsievet 2070 max-q
Yok kapalı durumda iken oldu. Hatta şöyle söyleyeyim masaüstünde iken yani boşta ve hiçbir şey açık değil iken bile 1 saatte yüzde 30 şarj gidiyordu. 1 buçuk gün falan bende kaldı. 3 defa şarjı tam doldurdum hepsinde de aynı şekilde boşalma yaptı.
Batarya sorunu dışında çok memnundum ısınma kasma fan sesi vs. hiç yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: ssbrutality
Peki diger arkadasda olan kapali durumda pil bosalmasi sorunu sende mevcut mu bu gece sarji fulleyip sabah bi bakabilir misin
Alıntıları Gösterdeneyeceğim
evet batarya biraz çabuk gidiyor gibi bana da öyle geldi ne yalan söylim bundan önce msi yazdı bende onun bataryası daha iyiydi.
-
O makineye ilişkin bir sıkıntı gibi bende %100 de kapattım makineyi fişi çtlyim sabah gene %100 olarak açıldı pilde çalışırken pek denemedim ama öyle uçuk şekilde gitmiyor şarzı gerçi ben gereksiz ne kadar servis vs varsa arka planda çalışan disable ediyorum intel grafik kartını da Maximum güç moduna getiriyorum intel in kendi grafik Kartı ayarlarından hatta hala batery drain sorunu yaşarım diye o kadar uğraştım alet banamısın demiyor neyse zaten iade etmişsininiz ama 12k -15k arası böyle bir makine yok
Hangi Msi vardı sizde bende ge75 Raider vardı 40 dk da tükeniyordu bütün batarya
70.9WH lik bir bataryanın cabuk bitmesi çok normal değil sanki bios da yada farkli bir yerde bir ayar yapmali diye düşünüyorum.. ya da hp nin bios update beklemek lazım
Bu arada bunu almadan önce kesinlikle dell g5 se alacaksin diyordum kendime.. dell batırmış 105C de oyun oynuyormuş millet. 8600 tl fiyati var ama gel görki opsiyonel olan hicbirsey yok yazık
hiç birşey yapmadım ve pil kaybı bu şekilde ben öyle çok birieyde kurmadım makineye biraz pil harcıyor. yatacağım şimdi yarın işten gelince bakarım boşta iken pil kaybı varmı diye
bende msi gf63 vardı. pili bana cok rahat 2 bucuk saatlik bir filmi kendi hoparlörleri ile seyrettiriyordu bundan onu beklemiyorum ne yalan söyliyim.
bunları yazar yüklerken %87 oldu. @Glasus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 18 Ekim 2020; 23:31:11 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X