3 hafta önce 2 yazıcı bıraktım netten takip edebileceğimi söylediler ama böyle bi sayfa maalesef yok www.hp.com.tr/onarim telefonla da biyere varamadım bu nası uluslararası bi firmadır bu nasıl servis anlayışıdır şidddetle kınıyorum bundan sonra da elimden geldiği kadar hp satmamaya özen göstercem gıcık oldum o yüzden yazdım kusura bakmayın saygılar
arkadaşım; bir kere, ink-jet yazıcının tamiri olmaz. bunu kitap haline getirip basmak lazım. o yüzden yazıcın bozuldumu, yenisini alacaksın. tamir olsada 2 gün sonra başka problem yapar (mürekkep akıtır, iletim damarları tıkanır, vs)
tamam ya iste o da hp'ye birakmis. hp'de almis. daha ne yapacak..
ABİ BENDE SOGUDUM BU HPDEN CANON MÜKEMMEL TEKNOLOJİSİ ÇOK İYİ ISITMALI BALON TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYORLAR BİR DAHA ALACAK OLURSANIZ CANON ALIN DERİM
beyler saçma sapan konuşmayın adamlar işini yapıo belki bi aksilik olabilir benim şu sıralar işlemcimi fanımı ve de bi iki parçayı hallediolar telefonla sorun 400$ civarı boşa masraftan kurtuldum
canonda kullandım. muadil kartuştan öldü makinem bi daha almam.
quote:
Orjinalden alıntı: apletcanouse
ABİ BENDE SOGUDUM BU HPDEN CANON MÜKEMMEL TEKNOLOJİSİ ÇOK İYİ ISITMALI BALON TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYORLAR BİR DAHA ALACAK OLURSANIZ CANON ALIN DERİM