Şimdi Ara

hp onarımın acizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 hafta önce 2 yazıcı bıraktım netten takip edebileceğimi söylediler ama böyle bi sayfa maalesef yok www.hp.com.tr/onarim telefonla da biyere varamadım bu nası uluslararası bi firmadır bu nasıl servis anlayışıdır şidddetle kınıyorum bundan sonra da elimden geldiği kadar hp satmamaya özen göstercem gıcık oldum o yüzden yazdım kusura bakmayın
    saygılar

• arkadaşım; bir kere, ink-jet yazıcının tamiri olmaz. bunu kitap haline getirip basmak lazım. o yüzden yazıcın bozuldumu, yenisini alacaksın. tamir olsada 2 gün sonra başka problem yapar (mürekkep akıtır, iletim damarları tıkanır, vs)
  • tamam ya iste o da hp'ye birakmis. hp'de almis. daha ne yapacak..
  • ABİ BENDE SOGUDUM BU HPDEN
    CANON MÜKEMMEL
    TEKNOLOJİSİ ÇOK İYİ ISITMALI BALON TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYORLAR BİR DAHA ALACAK OLURSANIZ CANON ALIN DERİM
  • beyler saçma sapan konuşmayın adamlar işini yapıo belki bi aksilik olabilir benim şu sıralar işlemcimi fanımı ve de bi iki parçayı hallediolar telefonla sorun 400$ civarı boşa masraftan kurtuldum
  • canonda kullandım. muadil kartuştan öldü makinem bi daha almam.
    quote:

Orjinalden alıntı: apletcanouse

ABİ BENDE SOGUDUM BU HPDEN
    CANON MÜKEMMEL
    TEKNOLOJİSİ ÇOK İYİ ISITMALI BALON TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYORLAR BİR DAHA ALACAK OLURSANIZ CANON ALIN DERİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HP teknik servis tamir süresi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.