Şimdi Ara

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
16.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9620 kullanıyorum xp ıle uzun bır savas donemı yasdım
    kazandım dedıgım anda 5 donanım calısmıordu
    sınırlerım bozuldu vısta yukledım tum bunları yaparken ılk vısta recovery bolumum sılındı
    drıverler falan cok ugrastım
    sımdı de vıstadan nefret ettım
    habıre sorun
    ohh rahatladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaankrby

9620 kullanıyorum xp ıle uzun bır savas donemı yasdım
    kazandım dedıgım anda 5 donanım calısmıordu
    sınırlerım bozuldu vısta yukledım tum bunları yaparken ılk vısta recovery bolumum sılındı
    drıverler falan cok ugrastım
    sımdı de vıstadan nefret ettım
    habıre sorun
    ohh rahatladım

Ubuntu kursana Linux kullanıyorsun sanırım normalde imzanda okudğuna göre. Pardus ta hata veriyor ekran kartı driverleri yüklendikten sonra ama UBUNTU adeta Pavilion lar için yapılmış(nVdialı)
  • alet güzel fena değil...seri bir alet ama benim ihtiyaçlarımı karşılıycak düzeyde değil...yani acer 5920 den sonra...
    17" olupta go7150 ekran kartı olan bir makina almam ben ama ihtiyaç meselesi tabi...
    ama kalite hissi olarak güzel...performansını beğeniyorsan alınası bir cihaz...
  • ekran 8400 gs ya idare eder ramdende 256 veririz ...oyunları oynar herhalde orta seviyeli şekilde değilmi
  • dv9610 sahibi arkadaşlar...kamera sorun çıkardımı acaba ..tanımama gibi bi durum oldumu?
  • Selam,
    Dv6930et için HP sitesinde :http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/1090731-4511061-4511063-4511063-4511063-80632187-81015746.html
    4GB a kadar DDR2 ram i destekler diyor.
    Emin değilim ama sanki şu anki Vistalar 3gb a kadar ram destekliyor diye okumuştum.

2 adet 2GB ram almayi düşünüyorum. 4GB olarak çalışır mı?

Syglr
    B.Kerem
  • hiç bir 32 bit işletim sistemi 3.5 gb tan fazla rami desteklemez...ama eğer 64bit vista kurarsanız o ayrı.ancak 64 bit için tüm driverlar vs. ayrı olduğu için zor olabilir...zaten şuan için 4gb rame hiç bir uygulama ihtiyaç duymaz
  • ekstra 1 gb yeter herhalde demi...

kamera nasıl çalışıyormu?
  • toplamda 2gb uygundur vista için...
    kamera güzeldi ama vistadayken bazen camera is busy diyormuş...hemen her bilgisayarda kamera sıkıntı yapabiliyor...ama görüntü kalitesi güzel
  • tek sorunumuz ses driveri dimi tarık :)
  • ses driverimi hayrola ya legolas sorunmu var ..xp de mi driver sorunu :S
  • evet...
    aslında çözüm buldum ama yediremedik pc ye....tekrar foramt atacağız inşllah olacak bu sefer...
    legolas pc nin asıl kullanıcısı...yorumları ondan alın
  • quote:

Orjinalden alıntı: technologies

ses driverimi hayrola ya legolas sorunmu var ..xp de mi driver sorunu :S

driver ı bulduk ama kabul etmiyor pc kafasını çok karıştırdık sanırım bi format daha atıp deneyecegiz
  • Ya bugun bımeksle uzun suren kavgamdan sonra dv9620 laptopumu alabıldım, tam recovery olustaracam bu bılgısayarda recovery olusturuldu baska olusturulamaz dıyor

ben sımdı ne yapabılırım?
  • bilgisayarı alırken garanti bantına bakmadınmı?bu tarz ürünlerde bu bant yırtık olan ürünleri almayınız yazar...
    işletim sistemi aldığında kurulumuydu senmi kurdun yada ordaki kendini teknisyen sanan ... larmı?
    eğer sen kurmadıysan everest yükle ordan işletim sistemine gir ve işletim sisteminin ne zaman kurulmuş olduğuna bak senin aldığın tarihten öncemi?önce ise direk git ve hemen değişim yapmazlarsa tüketici mahkemelerine başvuracağını söyle...bunlar en baba küfürleri hakederlerde toplum içindeyiz!!!
    zaten tırsıp hemen değişimi yapacaklardır yapmazlarsa biraz uğraşırsın ama eğer avukatlarını özel olarak sana gönderip özür diletir ve davadan vazgeçirir laptopun yanında birsürü hediye yollarlar
    ama eğer sana geldiği tarihse yine bir yolu vardır ispatın ama ben bilmiyorum...kontrol et ve bizi haerdar et

• arkadaşlar bu makineyi toshiba p200d 11 L ile karşılaştırabilir misiniz? sizce hangisi daha iyidir, onma göre birini gidip alacam, ikiside aynı fiyat alacağım yerde . . .
  • Arkadaslar merhaba...

Ben de 9630 olup, ram ini 2x2 GB olarak taktirip, 4 GB yapmayi dusunuyorum... Ama bazi sorularim var;

1- Eger 32 bit isletim sistemi 4 gb desteklemiyorsa, 4 gb ram taktigim zaman onu 3.5 gb mi gorecek, yoksa sadece 2 gb olarak mi algilayacak?.. 3.5 gb olarak goruyorsa, 512 mb lik kismi ekran kartina ekleyerek, onu yukseltip; kalani 3.5 gb i ram olarak kullanabiliyor muyuz, yoksa o 512 mb da 3.5 gb lik ram den mi dusuyor?..
    2- Bu cihazda 2 x 250 GB harddisk var... Peki uzerindeki anakart RAID destekliyor mu?. Yani RAID 0 veya 1 yapma sansimiz var mi, yoksa sadece 2 ayri harddiski, normal olarak mi kullanabiliyoruz?...
    3- Bu cihazda parmak izi okuyucusu oldugu soyleniyor ama resimlerinde bir turlu goremedim... Cihaza sahip arkadaslardan rica etsem, bana o bolumunun resmini cekip, gonderebilir mi?..

Simdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cornetto -- 20 Aralık 2007; 23:41:37 >
  • HP dv9630et Kullanıyorum bu aletin ekran kartının sürücüsünü nasıl update edicez? (8600gs)

hp'nin ati ekran kartı kullanan modelleri için adamın biri omegadriver diye bir site yapmış ve son versyon sürücüyü direk yükleyebiliyorsunuz.

Nvidia için böyle birşey yokmudur?

Nvidia'nın en günce ekran kartı sürücüsü 169.25 WHQL dir.

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarikaltuncu
    bilgisayarı alırken garanti bantına bakmadınmı?bu tarz ürünlerde bu bant yırtık olan ürünleri almayınız yazar...
    işletim sistemi aldığında kurulumuydu senmi kurdun yada ordaki kendini teknisyen sanan ... larmı?
    eğer sen kurmadıysan everest yükle ordan işletim sistemine gir ve işletim sisteminin ne zaman kurulmuş olduğuna bak senin aldığın tarihten öncemi?önce ise direk git ve hemen değişim yapmazlarsa tüketici mahkemelerine başvuracağını söyle...bunlar en baba küfürleri hakederlerde toplum içindeyiz!!!
    zaten tırsıp hemen değişimi yapacaklardır yapmazlarsa biraz uğraşırsın ama eğer avukatlarını özel olarak sana gönderip özür diletir ve davadan vazgeçirir laptopun yanında birsürü hediye yollarlar
    ama eğer sana geldiği tarihse yine bir yolu vardır ispatın ama ben bilmiyorum...kontrol et ve bizi haerdar et

Arkadsım dedıgın programı kurdum ben bılgısayarı almadan bır gun once kurmuslar vıstayı, zaten banada aynı sekılde soylemıslerdı daha once benım 2 olu pıxellı bılgısayarı degıstırmıslerdı, ya kuran adamlar benden once recovery olusturup kendılerıne aldı ya da bu ıste baska bı ıs war. . .

Ama tum bılgısayar alacaklara tavsıye aman ha kurumsal magazalara yanasmayın kendınıze ya tanıdık bır bılgısayarcı ya da tanıdık bır avukat bulun :))))

• Cornetto:
    1- Cevabını buldun mu? Bende de 9630 var. 2 adet 2 gb ram aldım. Kargoda, yarın gelecek umarım. Deneyip görecez bakalım.
    2- Bende merak ediyorum. Benimde aklımda ama nasıl yapılır, denenir bilemiyorum.
    3- çektim. ekliyorum.

Benim sorum: Ekran kartınına ana ram den ne kadar kullandığını nasıl görüyüruz? Ne kadar paylaştıracağımızı nasıl ayarlıyabiliyoruz?

Syglr
    B.Kerem

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.