Şimdi Ara

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
16.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU

Ben bu modellere ait sürücü,testler,resimler ve donanımsal konuları burada bekliyorum..özellikle 9610

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 29 Kasım 2007; 0:11:43 >

• 9620 modeline ait bilgiler;
    # İşlemci Intel® Pentium® Core2Duo T7500 2.2 GHz 4 MB önbellek
    # Chipset Mobile™ Intel® 945GM Express
    # sistem belleği 2 GB DDR2 (2x1GB) 667 MHz, max. 4GB
    # Ekran kartı Nvidia Geforce 8600M PCI Express® 1023 MB TC (256 MB video belleği)
    # Ses Kartı 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
    # Modem / faks 56K modem
    # Network 10/100 Mbps
    # Pcmcia 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34''ü de destekler)
    # Sabit Disk kapasitesi 250GB 5400 RPM SATA
    # Disket Sürücü Yok
    # Optik sürücü DVD +/- RW SM LS
    # Batarya 8 Hücreli Li-Ion Pil -- 90 W AC Güç Adaptörü
    # Klavye Tam boyutlu masaüstü klavyesi (ayrı sayısal tuş takımı düzeni) -- Tümleşik parmak izi okuyucusu
    # ekran 17" WXGA (1440 x 900) High Definition BrighView Widescreen / Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    # İşletim sistemi Vista Home Premium İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
    # Boyutlar 285 x 396 x 31,6 mm / 3,55 kg -- UPC/EAN code: 883585312689
    # Geliştirilmiş Port''lar 3 x USB 2.0, 1 x IEEE-1394, 1 x VGA Çıkışı, 1 x S-Video TV Çıkışı, 1 x HDMI Çıkışı, 2 x Kulaklık Çıkışı
    # Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı, Bluetooth
    # Aksesuarları Hp Mobile Uzaktan Kumanda
    # Bellek Kart Okuyucu 5''i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    # Diğer Yazılımlar Microsoft® Works 8, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Erişim Yöneticisi

• HP PAVILION DV9610 AMD TURION 64 X2 DUAL CORE TL-58 2GHz 17" 2048MB 240GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR KB394EA

İşlemci AMD Turion 64 X2 TL58 2.0 GHz
    Sistem belleği 2 GB DDR2 (2x1GB) 667 MHz, max. 4GB
    Ekran Kartı Nvidia Geforce 8400M PCI Express® 895 MB TC (125 MB video belleği)
    Ses Kartı 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler
    Modem / faks 56K modem
    Network 10/100 Mbps
    Pcmcia 1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34''ü de destekler)
    Sabit Disk kapasitesi 250GB 5400 RPM SATA
    Disket Sürücü Yok
    Optik sürücü DVD +/- RW SM LS
    Batarya 8 Hücreli Li-Ion Pil -- 90 W AC Güç Adaptörü
    Klavye Tam boyutlu masaüstü klavyesi (ayrı sayısal tuş takımı düzeni)
    Ekran 17" WXGA (1440 x 900) High Definition BrighView Widescreen / Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    İşletim sistemi Vista Home Premium İngilizce/Türkçe Dil seçeneği
    Boyutlar 285 x 396 x 31,6 mm / 3,55 kg -- UPC/EAN code: 883585312689
    Geliştirilmiş Port''lar 3 x USB 2.0, 1 x IEEE-1394, 1 x VGA Çıkışı, 1 x S-Video TV Çıkışı, 1 x HDMI Çıkışı, 2 x Kulaklık Çıkışı
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı, Bluetooth
    Aksesuarları HP Mobile Uzaktan Kumanda
    Bellek Kart Okuyucu 5''i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    Diğer Yazılımlar Microsoft® Works 8, Microsoft® Internet Explorer 7.0, Windows Mail, Adobe® Reader 8.0, Windows Media Player, HP Photosmart Essential , Windows Photo Gallery, DVD Play, Windows Movie Maker, Windows için Verisoft Erişim Yöneticisi

• görüş belirten varmı?
  • arkadaşlar bu modeli kullanan varmı?perşembe günü arkdaşın bu model bilgisayarına xp yükleyeceğim ama xp driverları nerden bulabiliriz?
    bide ben 5920 ime xp kurmak için sata driverları içeren bir cd hazırlamıştım nlite ile...o cd bundada çalışır heralde?kuran deneyen varmı?
    arkadaş vistanın recovrysinide alamamış...bu konuyuda anlatabilirmisiniz?nasıl recovry alacağız?
    inşallah cevap bulabilirim...yoksa rezil oldum
    teşekkürler...
  • ben daha almadım ya ...tam bilemicem :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9630 umu daha yeni aldım. Yeni yeni programları kuruyor, dosyalarımı kopyalıyorum. Ne de olsa 500gb (2x250) hard disk var. Kopyala kopyala dolmuyor..:))

Bilgisayarın performansından tabii ki memnunum. Bu makinenin performansında mennun olmamak olmaz zaten.
    Şimdilik sağdaki şhift in küçük olmasına alışamadım. Ama elbet alışırım.
  • recovry aldınmı?yoksa dvd ler içinden mi çıktı?nasıl recovry alındığını biliyorsan yazarmısın?
  • Yanında Cd cıkmıyor. Hard disk de ufak bir bölüm ayrılmış. Oradan kuruluyor.
    Zaten bilgisayarı ilk açtığınızda size Tr mi Eng mi kullanacağınızı soruyor. Burası önemli. Bunu sadece 1 kez seçme hakkınız var. Birdaha değiştiremiyorsunuz. Tabii komple silip yeniden vista cd sinden yükleyebilirsiniz ama kurulu ek rogramların hepsiyle uğraşmanız gerekir.
    Makine kurulumu yapana kadar birkaçkez açılıp kapanıyor. Yaklaşık 1-1,5 saat sürdü sanırım. Ondan sonra ancak masaüstü ekranınızı görebiliyorsunuz.
    Receovery için kendiniz güvenlik açısından bir back up DVD si (yada cd leri) hazırlayabilirsiniz. Ben daha şimdilik yapmadım ama bugün yarın bir kopya hazırlayacağım.
    B.Kerem
  • bkerem öncelikle hayırlı olsun..bende 9610 u alacam bimeksten..sormak istediğim şey; bimekste 9620 ye açıktı laptobun kapağını kapatıp açtıktan sonra ekran kararıyordu gelmiyordu,esce felan basıyordum gelmiyordu...herhalde bimeksten kaynaklanan bi durumda (bilgisayarlar kilitliydi)..sende böle bişey oldumu acaba?
  • Technologies, bahsettiğin şey sanırım windows un denetim masası/güç seçenekleri altından ayarlanan, ekranı kapattığınde bilgisayarın ne yapması gerektiğini ayarladığın yerden düzeltilir. Ben mesela notebook ekranını kapatınca "hiç bir şey yapma" yı seçerim. Bimekstekilerde herhalde "uyku moduna geç" yada "kapat" gibi birşey seçili.
  • doğru doğru ordandır haklısın..teşekkürler...nasıl genel olarak memnunmusun laptoptan..ekran çözünürlüğü tatmin ettimi..15,4 lerde ekran daha renkli geldide bana :S
  • Selam,
    Ekran kartı olarak üzerinde 8600GS var (256mb)
    Çözünürlük olarak da 1440x900.
    15,4 inçler hatırladığım kadarıyla genelde 1280x800 çözünürlükleri var.
    Bu iki ekranı büyüklük ve çözünürülük olarak kıyasladığımda 1440x900 17' monitördeki piksellerin büyüklüğü daha ufak gözüküyor. Yanii daha net bir görüntü..
  • recovry i alabilmek için vista üzerinde bir program varmı yoksa acronis gibi birşeymi kurmak gerek?recovryi nasıl dvd ye kaydedeceğimi anlatabilirmisin arkadaşım...yarın bitirmem gerek bu işi...
  • kumandayı yanındamı veriolar..ekstra ücret yok demi???
  • Selam,
    start/programların altında recovery var. Onun altında da recovery cd/dvd oluştur gibi bir seçenek var. Onu tıklayıp, ekranda yazanları yapman yeterli.

uzaktan kumanda kutunun içinde.

Bu modelde bir yenilik var. Eskiden kumandayı koyduğumuz yer ile pcmci farklı yerlerdi. Şimdi bu modelde birleştirmişler . Pcmci kartı takılan yere kumanda koyuluyor. Anladığım kadarıyla farklı bir pcmci kart desteliyor.
  • hmm güzel
  • arkadaşlar arkadaşın bilgisayarına xp kurduk sayılır...bir iki driver kaldı onlarıda halledeceğiz inşallah...eğer alırda bir problem yaşarsanız bana ulaşabilirsiniz...
    not:arkadaşınki 9610us modeli...chipset driverı biraz zor oldu
  • teşekkür ederiz ..9610 düşünüyorum izlenimlerin neler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.