Şimdi Ara

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
16.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    9630 a 2 adet Kingston 2GB 667 ram taktım. Vista 32 bir olduğundan sadece 3,1 ini gördü. Ama mutlu mesut kullanıyorum. Bilginize.

Ekran kartının paylaşımını nasıl, nereden ayarlıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkerem

Cornetto:
    1- Cevabını buldun mu? Bende de 9630 var. 2 adet 2 gb ram aldım. Kargoda, yarın gelecek umarım. Deneyip görecez bakalım.
    2- Bende merak ediyorum. Benimde aklımda ama nasıl yapılır, denenir bilemiyorum.
    3- çektim. ekliyorum.

Benim sorum: Ekran kartınına ana ram den ne kadar kullandığını nasıl görüyüruz? Ne kadar paylaştıracağımızı nasıl ayarlıyabiliyoruz?

Syglr
    B.Kerem

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU

"Bilgisayar"a Sağ Tıkla-> "Sistem Dercelendirmesi"ne Tıkla-> "Ayrıntıları Görüntüle ve Yazdır"a tıkla.

Alt tarafta ayrıntılar var. Oradan görebilirsin. Yada NVIDIA Control Panel'i yukarıdaki menülerden
    Help->About sekmesine tıklayarakta görebilirsin.

Edit: (2. Mesajın için) : Onu sen ayarlamıyorsun. Turbo Cache özelliği ile bilgisayar sadece gerektiği zaman ramden yiyor. Ayarlamana gerek yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buyomer -- 28 Aralık 2007; 14:10:21 >

• arkadaşlar 9630et satın aldım ben de yeni daha 3 günlük. ama hastalığım sebebiyle tam olarak bakamadım..sizden ricam bu hp nin çok güzel sırt çantaları var. benim ayrıca bi soğutucum var. bu soğutucuyu da sorunsuz taşıyabileceğim hp nin bu modele uygun sağlam bir sırt çantasını nerden bulabilirim acaba? fikri olan varsa lütfen yardımcı olsun hp nin sitesindeki modele uygun olanları hiç biryerde bulamadım yardımınızı bekliyorum arkadaşlar. ayrıca haftasonunda iyileşebilirsem resimlerimi ve tabi ki görüşlerimi ileteceğim.... saygılarımla....
  • Arkadaşlar benim 1 evvel yazdığım mesaja bakın.. Asıl önemli olan o bence...
  • arkadaşlar tekrar merhaba.
    9630larda 2x250 gb hdd var galiba.bunların yeri neresi acaba. biri sağda diğeri solda mı? bu sabah dosyalarımı 9630 a aktarırken arada ön bölümün sağ ve solundan aralıklarla tık sesleri geliyordu. sıfır makina da bad sector olması muhtemel midir? umarım korktuğum değildir?9630 kullanan arkadaşlar bu tür seslerle karşılaştırlar mı acaba? ya da bunun nedeni bilgilerin yeni sektörlere yazıldığı için olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GoD -- 30 Aralık 2007; 2:42:20 >
  • Selam
    benim makinemin sadece solundan dediğiniz tık sesi bazen geliyor. Sanki cd rom sürgüsü açılıyormuş gibi. Bu ses de her zaman gelmiyor. Mesela bu sabah bir kere duydum. Ondan sonra saatlerce açık kaldı ama bir daha yok. Öyle pek bad sectorden oluşacak gibi bir ses değil. Ciddi mekanik bir tıklama sesi.

syglr
    B.Kerem
  • almaz olaydım ya pişman oldum. :( xp kuracam driver yok. vista çok dandik ya :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: bkerem

Selam
    benim makinemin sadece solundan dediğiniz tık sesi bazen geliyor. Sanki cd rom sürgüsü açılıyormuş gibi. Bu ses de her zaman gelmiyor. Mesela bu sabah bir kere duydum. Ondan sonra saatlerce açık kaldı ama bir daha yok. Öyle pek bad sectorden oluşacak gibi bir ses değil. Ciddi mekanik bir tıklama sesi.

syglr
    B.Kerem

arkadasım aynı ses bende de war bu olayı bilen bi arkadas warsa bizi yonlendirebilir mi?
  • slm arkadaşlar. bende bir 9610 kullanıcısıyım. bilgisayarın sistem bilgilerine baktığımda model kısmında dv 9500 yazıyordu. şoke oldum acaba 9610 ile dv 9500 aynı modellermı. bilgisi olan arkadaşların yardımı beklıyorum teşekkurler.
  • Herkese Selam Bende hp Pavilion dv9610et var ve XP Proya dönmek istiyorum Ekran kartı ve ses kartı olayını çözdüm wireless hepsi çalışıyor fakat aygıt yöneticisinde hala 4 tane diğer aygıt var bana yardımcı olacak kimse varmı 1-Bilinmeyen aygıt 2-Ethernet denetleyicisi 3-SM Bus denetleyicisi 4-Yardımcı işlemci
  • evet abi aynen öle :) bende aldığım gün senin gibi başımın üstünden kaynar sular dökülmüştü taki bizim 9600 versiyonlu hp lerin 9500 olarak gözüktüğünü öğrenene kadar :) için rahat olsun :)
  • bu topici açarken 9610 u alıcaktım ama alakası bile olmadı acer 17 inch aldım 9523 wsmi ...yinede sizlere kolay gelsin arkadaşlar...
  • Herkese selam arkadaşlar 10 günlük uğraşımdan sonra HP Pavilion dv9610et Notebook XP PRO için tüm donanım driverlerini kurmayı başardım!!! Driver Max programıyla tüm driverleri yedekledim ilgilenen arkadaşlar olursa emre_gelmis@yahoo.com.tr adresinden benimle irtibata geçsin. XP yi d:\ sürücüsüne kurdum fakat hala vistayı c:\ den çalıştıramadım boot dosyasını ayarlamasını bilen (ama lütfen dikkat (c:\Vista d:\XP Pro) ) varsa!!! Yardım Bekliyorum. Birde Partition magic te disk sarı renkte BAD olarak gözüküyor ve bölünmüyor!!!!
  • Selamlar bende dv9610et kullanıcısıyım ve gayet memnunum. ama ki xp yi yüklesem daha iyi olacak ama driver sorunu var malesef bulan arkadaşlardan ricam linklerini atabilirlerse mükemmel olur.. tşkler burayı bırakmayalım arkadaşlar biraradan yardın alaraktan bütün sorunlarımızı halledebiliriz..

fatuncer@gmail.com
  • arkadaşım vistanın çalışması için şunu deneyebilirsin... ama elinde birde 98 cd si olsun olmazsa kendini riske atma.. Bilgisayarıma sağ tık yönet ordan disk yönetimi orda senin visatanın kurulu olduğu bölüme yani c ye sağ tıklayıp bölümü etkin olarak işaretle olacak ona tıkladığında direk vista açılacak.. bu seferde xp açılmayacak.. vistada da aynı şeyi yaparsan xp ye geçersin.. hani ilerde recovery bozuldu felan deme onada aynı işlemleri yaparsan direk olarak o çalışacaktır.. herkese kolay gelsin

fatuncer@gmail.com

quote:

Orjinalden alıntı: bilycan

Herkese selam arkadaşlar 10 günlük uğraşımdan sonra HP Pavilion dv9610et Notebook XP PRO için tüm donanım driverlerini kurmayı başardım!!! Driver Max programıyla tüm driverleri yedekledim ilgilenen arkadaşlar olursa emre_gelmis@yahoo.com.tr adresinden benimle irtibata geçsin. XP yi d:\ sürücüsüne kurdum fakat hala vistayı c:\ den çalıştıramadım boot dosyasını ayarlamasını bilen (ama lütfen dikkat (c:\Vista d:\XP Pro) ) varsa!!! Yardım Bekliyorum. Birde Partition magic te disk sarı renkte BAD olarak gözüküyor ve bölünmüyor!!!!

• Merhaba Hp dv9610et için drivermax programında driver yedeğini aldım tüm donanımlar çalışır durumda drivermax rar dosyası içinde mevcuttur kullanımı çok kolaydır kıvıramıyan arkadaşlar tekrar benimle irtibata geçebilirler not xp kesinlikle sp2 olsun.... drivermax klasörünü c:\içine atın drivermax programında driver operations altında import drivers a tıklayın ve c:\drivermax i gösterin tüm driverler açılacaktır...drivermax.rar dosyasının içinde HP Quick launch buttons ayrıca kurun...http://rapid share.de/files/38393757/drivermax.rar.html 47 MB

• HP Wallpaperhttp://rapid share.de/files/38394458/hp_pavilion_wallpaper.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilycan

Merhaba Hp dv9610et için drivermax programında driver yedeğini aldım tüm donanımlar çalışır durumda drivermax rar dosyası içinde mevcuttur kullanımı çok kolaydır kıvıramıyan arkadaşlar tekrar benimle irtibata geçebilirler not xp kesinlikle sp2 olsun.... drivermax klasörünü c:\içine atın drivermax programında driver operations altında import drivers a tıklayın ve c:\drivermax i gösterin tüm driverler açılacaktır...drivermax.rar dosyasının içinde HP Quick launch buttons ayrıca kurun...http://rapid share.de/files/38393757/drivermax.rar.html 47 MB

deniyorum hemen eline sağlık.. ama vistanın driver ları nasıl xp ye oluyor ben onu anlamadım

• Süpersin valla çok güzel yapmışsın.. böyle yapacağın aklıma gelmemişti ;) arkadaşlar xp nin driverlarını yedek alıp zip lemiş.. yani size geriye iki tık klaıyor.. çok sağol gerçekten..
  • işinize yaradığına sevindim birde arkadaşlar lütfen kimse böyle mükemmel bir bilgisayara sahip olmadan incelemeden, kurcalamadan yok web cam çalışmıyor takılıyor,yok pili az gidiyor ,yok şu olsaydı bu olsaydı demesin anlayan anlamayan yorum yapıyor. bu paraya şu an alınabilecek en iyi notebook lardan biri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.