Şimdi Ara

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
16.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Pavilion DV 9630 et yi tamamen çökerttim. Recovery alamaz durumdayım, Vistayı piyasada bulunan disklerle kurduğumdada , updateleri yaptığımdada Recovery konsolu geriş gelmiyor. HP yetkili merkezi, Recovery diskinin sorunu tamamen kaldıracağını söyledi. Recovery disklerini malesef almamıştım. HP servisi yurt dışından getirecekelrini ama sürenin belli olmadığını söylüyor. 2 sene önce basit bir ekran arızası için 1, 5 ay bekletilmiş biri olarak HP servisinin bu sorun için süre bile verememesi beni korkuttu.

Sorum şu , HP dv 9630 et yükleme disklerini nerden bulabilirim ? Rapid veya herhangi bir download yolu varmıdır, istanbulda yaşıyorum, bulabileceğim bir yer bilen varmıdır ?

Herkese iyi bayramlar dilerim.
  • 9620et nin xp driverlarını toplu bırı bana yollayabılırmı acaba

gokhan2000@hotmail.com

birde arkadaslar b,rsey soracagım hp update programından memnun olan varmı hıcbısey bulamıyor
  • oğlum senin varya taaaaaaaaaa anlından öpeyim :)
  • Dv9630et modeli için ön paneldeki 3 tane jak girişinin herhangi birinden dijital ses almam mümkün müdür acaba? deneyen arkadaş war mı? Forumu kurcalarken Spdif çıkışından ve kablodan bahsediliyor.. Aydınlatan olursa çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilycan

Merhaba Hp dv9610et için drivermax programında driver yedeğini aldım tüm donanımlar çalışır durumda drivermax rar dosyası içinde mevcuttur kullanımı çok kolaydır kıvıramıyan arkadaşlar tekrar benimle irtibata geçebilirler not xp kesinlikle sp2 olsun.... drivermax klasörünü c:\içine atın drivermax programında driver operations altında import drivers a tıklayın ve c:\drivermax i gösterin tüm driverler açılacaktır...drivermax.rar dosyasının içinde HP Quick launch buttons ayrıca kurun...http://rapid share.de/files/38393757/drivermax.rar.html 47 MB

arkadaşlar bu link artık çalışmıyor çok acil bu driverlara ihtiyacım var birileri yardım edebilirmi ?

• ????????? kimse yokmu ??????
  • dv9620et notebookum var 10 aylık falan garantisi var hala hiç bir sıkıntısı cizigi kırığı vs yok.

extra olarak rami 4 gb ye yükselttim ve 250 + 500gb harddisk var ikinci hdd sıfır henüz takmadım makineye.

iletisim icin hasan@kodekpc.com
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere...

9620 bilgisayarım anakart ve pil sorunu nedeniyle servise gönderdim.30 günün dolmasına 2-3 gün var. Muhtemelen bir sonuç çıkmayacak. şimdi 2 seçeneğim var

1- para iadesi ( biraz kasıyorlarmış okunuda galiba)

2- şuan bu seri üretilmediği için daha üst bir model bilgisayar alınması.

sizce ne yapmalıyım?

eğer başka bir bilgisayara karar verirsem hangi modeli almamı tavsiye edersiniz yada tahminen hangi modeli verirler tahmini olan veya başına böyle bir olay gelmiş olan varmı aranızda?

şimdiden yorumlar için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.