Şimdi Ara

^^^HP PAVILION 9610/9620/9630 BİLGİ PAYLAŞIM PLATFORMU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
16.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşlar aynı ses bnde de cıkıor benım sahsı kannatimde o sesin wıreless acıp kapama yusundan gldıgınden uzerıne dokunup bırakrsanız ona yakın bı ses alıyorsnz
    .. yani bu olabılır
  • evet bu ses bazen bende de oluyor. kesin hdd den geliyor.. ama çok nadir
  • Selamlar Arkadaşlar;

Aşağıdaki yazıyı xp kurduğunu söyleyen tarikaltuncu kardeşimize özel mesaj olarak gönderdim ama siz de bir ilgilenebilirseniz müteşekkir kalacağım.

"Bende de hp 9630et modeli vista ile birlikte vardı. Birtakım programlar sorun çıkarttığı için vistayı xp sp2 ye çevirmek istedim. ancak bildiğin gibi xp kurulurken satayı tanımadığı için floppy sürücüden sata driverin okunmasını istiyor. bunun için intel matrix storage manager adlı bir yazılım mevcut. onu usbden bağlanan bir floppye kurup chipsetleri tanıtmayı başardım ve xp sata diskleri ilk başta gördü. ancak tam yüklemeye başlayacağı sırada tekrar floppy ye ulaşıp intel matrix storage manager yazılımından birşeyler okumak istiyor. tam bu sırada da xp kurulumu başlamış olduğu için usb desteği bitiyor ve usbden bağlanan floppyyi artık göremiyor. bu sorunları nasıl aştığını anlatabilirsen minettar kalacağım. "

selam ve teşekkürlerimle.

Dr. O.Ünal

ounal@itu.edu.tr

• quote:

Orjinalden alıntı: uounal

Selamlar Arkadaşlar;

Aşağıdaki yazıyı xp kurduğunu söyleyen tarikaltuncu kardeşimize özel mesaj olarak gönderdim ama siz de bir ilgilenebilirseniz müteşekkir kalacağım.

"Bende de hp 9630et modeli vista ile birlikte vardı. Birtakım programlar sorun çıkarttığı için vistayı xp sp2 ye çevirmek istedim. ancak bildiğin gibi xp kurulurken satayı tanımadığı için floppy sürücüden sata driverin okunmasını istiyor. bunun için intel matrix storage manager adlı bir yazılım mevcut. onu usbden bağlanan bir floppye kurup chipsetleri tanıtmayı başardım ve xp sata diskleri ilk başta gördü. ancak tam yüklemeye başlayacağı sırada tekrar floppy ye ulaşıp intel matrix storage manager yazılımından birşeyler okumak istiyor. tam bu sırada da xp kurulumu başlamış olduğu için usb desteği bitiyor ve usbden bağlanan floppyyi artık göremiyor. bu sorunları nasıl aştığını anlatabilirsen minettar kalacağım. "

selam ve teşekkürlerimle.

Dr. O.Ünal

ounal@itu.edu.tr

http://resim.donanimhaber.com/m_18168615/tm.htm

sorunuza cevap buradan bulabilirsiniz...

• HP Pavilion dv9610et Notebook XP PRO için verdiğin link bozuk çok acil ihtiyacım var
  • Selamlar arkadaşlar...
    özelliklerine bakarak almayı planladığım bir makina bu DV9630...
    sanırım arkadaşlardan biri Xp driver sorununuda çözmüş...
    deneyen varsa yorumlarınıda bekleriz...

bu arada makina nasıldır??? tavsiye edermisiniz???
  • 9630 modeline xp pro kurdum ama iki gunumu aldi cok bomba bi makine tavsiye ederim
  • driver sorununu nasıl çözdün acaba? yada driverları bana da yollayabilirmisin???

koraygokhan@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilycan

Merhaba Hp dv9610et için drivermax programında driver yedeğini aldım tüm donanımlar çalışır durumda drivermax rar dosyası içinde mevcuttur kullanımı çok kolaydır kıvıramıyan arkadaşlar tekrar benimle irtibata geçebilirler not xp kesinlikle sp2 olsun.... drivermax klasörünü c:\içine atın drivermax programında driver operations altında import drivers a tıklayın ve c:\drivermax i gösterin tüm driverler açılacaktır...drivermax.rar dosyasının içinde HP Quick launch buttons ayrıca kurun...http://rapid share.de/files/38393757/drivermax.rar.html 47 MB

paylaşımın için teşekkürler kardeş. acaba bu driver lar 9620 içinde geçerlimi. almayı düşünüyorum.

• Selam arkadaşlar ..

Yardıma ihtiyaçıkm var. Bende de hp 9630et var. Büyük uğraşlarla vista yı kaldırdım xp yi kurdum :) Ama HP den aldığım teknik destekle bana gönderdikleri driverları indirdim AMA hiç biri doğru dirver çıkmadı.

DERDİM XP kurduğum hp 9630et yi dirverları ile çalışır hale getirmek.

Yardımlarınızı bekliyoruç Şimdiden teşekkür ederim

Saygılarımla
  • Arkadaşlar bende 9620et aldım ancak acilen xp yüklemeliyim yoksa vista beni deli edicek bir türlü alışamadm.
    Eğer elinizde 9620 için olan sürücüler varsa onları yükleyebilirseniz sevinirim. Eğer yükleyemiyorsanız bana driver numaralarını verirseniz bende indirebilirim. Ayrıca eğer başarılı bir şekilde xp kuracak olursam buraya tüm driver ve krulum yönergelerini koymayı düşünüyorum yeni alan arkadaşlara yardımcı olması amacıyla. Şimdiden teşekkürler.

9610 a dirver kuran arkadaşlar kurdukları driverların numaralarını bana iletebilirlerse memnun olurum teşekkürler.
    ayrıca Parmak izi okuma özelliğini xp de kullanabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar dün itibari ile PES ETTİM malesef ve hp 9630et ye tekrar vista kurdum. HP Teknik Servisden de yardım almama rağmen uyuşan bir driver bulamadım... Belki ilerki günlerde XP Driver ları çıkar umudundayım...

XP de uygun driver bulursanız Parmak İzi Okuma Özelliğide çalışıyor.

Araştıran arkadaşlara önerim : HP Teknik Ekip 0.212.444 03 07 telefonu arayım mevcut notebookunuzun seri no su ile müşteri kaydı oluşturup her türlü driver vb... konularda yardım talebinde buluna bilirsiniz.

HP9630ET kullanan arkadaşlara da önerim : Bence zaman kaybı olacak diye düşünüyorum şuan 1e 1 eşleşen XP Driverlerı yok bu modelin!
    Ama uğraşıp çözüm bulan arkadaşlardanda yeni güzel haberler beklerim.

Saygılarımla...
  • Arkadaşlar,
    Kayınçoma 9620 aldık, HDMI dan MKV film izleriz diye. Ancak bağlayınca gördük ki görüntü var ses yok. Bu bazı ayarlardan mı kaynaklanır? Yoksa ses almam mümkün değil mi? PC ve TV yi veya PC ve ses sistemini nasıl bağlamamı önerirsiniz?
  • ersandordeboler a YANIT :

MKV uzantılı filmleri en güzel VLC Player veya KMP Playerda izleyebilirsiniz. Ek bir kodec paketi kurmanıza gerek yok.

Notebook dan 5+1 vb ses sistemine bağlantı yaparak sessi 5+1 vb kullanmak için USB den ses kartları var kullanabilirsin.Ben bu modeli kullanıyorum .... (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd49188 )

VLC PLAYER linki (http://www.inndir.com/program.php?id=24510 )

KMP Player öneririm.Hatta şiddetle tavsiye ederim.Kurulum gerektirmez,zipli dosyayı açarsın,codecleri içinde,altyazı problemi yok.Süper bir player.

Bir göz atın.Beta sürüm devamlı güncellenir.

(http://www.softexia.com/news.php?readmore=3548 )

• Teşekkürler oaerdem51;
    Peki HDMI dan ses alamamayı ayar vs. yaparak çözmem mümkün müdür? Yoksa bu model bilgisayar ve ekran kartında (HP Pavilion 9620, 8600 M ekran kartı) bu şansım hiç yok mudur?
  • kulaklık çıkışlarından ses kablosunu ses sistemine tak veya kullandığın TV nin ses girişine.

Arçelik 94" Monitör TV kullanıyorum gayet güzel...

TV uyumluluğuda önemlidir
  • ekrankartı ram den otomatik olarakmı kullanıyor acaba yoksa biz belirleyebiliyormuyuz...
  • arkadaşlar hp dv9410 laptopum yaklasık 2 haftadır saat ve tarih hatası yapıyor. bir önce ne zaman bilgisayarı kapatırsam tekrar açtığımda daha önce kapattığım saatten baslıyor. cihazın içinde saatle ilgili ayrı bir pilmi var nasıl oluyor anlayamadım. her bilgisayarı açtığımda saat ve tarih ayarı yapmak zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl halledebilirim. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk. ediyorum...
  • Peki HDMI dan ses alamamayı ayar vs. yaparak çözmem mümkün müdür? Yoksa bu model bilgisayar ve ekran kartında (HP Pavilion 9620, 8600 M ekran kartı) bu şansım hiç yok mudur?

HDMI bağlantıdan ses almak için;

Sağ alttaki ses iconuna sağ tuşla bas,
    Kayıttan yürütme aygıtlarını seç
    realtek digital outputu seç
    altta VARSAYILAN YAP'ı seç

böylece HDMI dan ses alabilirsin
  • HP Pavilion DV9630ET (GY421EA) alanlar "hala" memnun mu?

XP sorunu aşıldı mı?

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 6 Temmuz 2008; 16:56:39 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.