hp-pavilion-amd-ryzen-5-5600-16gb-512gb-ssd-rtx3060ti-freedos-Masaüstü Bilgisayar - 16999TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
işlemcinin grafik kartı kırpılmıştı diye hatırlıyorum . içindeki ekran kartıda ne oldugu bellı olmayan bır modeldi. o yuzden tavsiye etmem. parça olarak satarken sorun olabılır
-
biraz araştırdım kasanın resmini buldum sahibindende, ebatları falan çok küçük. Soğutmada sıkıntı olabilir. parçaları değiştirmekte sıkıntılı duruyor.
-
genel olarak sıkıntılı model, tek fanlı ve kasa soğutması berbat ötesi. 1-2 tanesi bakım için iş yerime gelmişti.
-
Bana sorarsanız bu bilgisayarı aldığınız gibi iyisinden bir AMD marka ana kart ile hariçten bir kasa almanız iyi olur zira diğer bileşenleri olduğu gibi yeni aldığınız anakart ve kasaya geçirirsiniz ve gayet güzel bir oyun bilgisayarınız olur... Tek tek almaya kalksanız ekran kartına 15 bin isteyenler var piyasada... Bunu düşünürsek işlemci Ram anakart hepsi 20 bin yapıyor zaten...
-
4ay önce 17k imiş şuanda 15bucuj k nasıl oluyor bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartları çok ucuzladı hocam ondan olsa gerek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
laptop sandım ya la
bu fiyata alınır ekran kartı satılıp iş bilgisayarı olarak devam edilir.
-
Psu'da alması gerekecek bu bileşenleri taşıyacak en kötü kasa psu 2k. Eldekiler atsan atılmaz satsan satılmaz. Yine 20k civarına geliyor kasa.
-
özellikleri farklı aynı kasadan ofiste render için kullanıyoruz.
normal atx tarzı kasalara göre baya bir minik ve hoş bir görüntüsü var.
Şuana kadar hiçbir problemle karşılaşmadık ve yaklaşık 2 yıldır kullanıyoruz.
-
Ekran kartını haricen alırsanız ben 6600xt yi kampanyalara denk getirirseniz alın derim zira iş için render alanlar oluyormuş 3060ti ile 6600xt arasında ne gibi bir fark olur test edemeyeceğim için bilgim yok bu konuda... Yalnız oyun oynamak ve multi medya işleri için almayı düşünürseniz AMD işlemci yerine intel 12100 veya duruma göre 12400 alırsanız ve ekran kartınız dahil bütün diğer bileşenler bilinçli bir şekilde daha ucuza toplanabilir... Yani kısaca
Anakart z690 en ucuzu
İşlemci 12100 veya 12400
Ekran kartı rx 6600 veya benim tercihim 6600xt kampanya zamanı en ucuz hangisi ise
Ram 3200 mhz 2x8 GB totalde 16 GB Ram bellek
Kasa 1500-2000 TL arası mid tower güzel bir kasa ve sistemin kalbi
Psu en az 650 watt olacak şekilde güzel bir kasa toplanabilir...
-
ekran kartı ve işlemci hariç herşey saçma sapan özel boyutlarda olan model değil mi bu? PSU bile standart değil. Hiç birşeyi tekrar kullanamazsınız.
-
işlemci 5600G. yani halk arasında çöp.
-
Karşılığında fiyat 1000 TL düşmüş gibi gözüküyor.
Masa üstü bu markaların azır sistem kasalarını almak pişmanlıktır. Ben bu hata 15 yaşında ilk pc alırken yaşadım parçalar omen hazır sistem kötü markalar dı. Ben dersimi aldım parçaları kendim alıp montaj yaptım hep. Hazır kasa alınır şöyle alınır yancı YouTuber fenomenlerin hazır sistemleri olur ancak öyle alınır unutmayın onlar hangi parça ellerinde kalmış sa ondan kasaya koyuyor lar muhakkak bir şey den kısmış lardır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X