Şimdi Ara

HP Pavilion dm3-1010et İnceleme & Kullananlar (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
45.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HSeldon

Hp'nin kendi sitesinde 4500mhd yazıyor. Bilemiyorum telefondaki görevli yerine yazılı bilgiye güvenirim ama kafamda karıştı. eğer 4500mhd yoksa bu modeli almayı düşünmem doğrusu.
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-4011360-4058587.html

yazılan bilgi yanlış olabilir ama, telefondaki eleman teknis destek elemanıydı benim dm3 ün seri ve produk nolarını aldı ona göre söyledi ve ayrıca dm1 de baktıgım zaman 4500mhd olarak görebiliyorum ama dm3 te baktıgım zaman 4500m olarak gözüküyor sadece. tüm güncellemeleri yapmama ragmen sonuç bu. serdar moralin bozulmasın kardes eger 1080p izleyebiliyorsan sorun güle güle kullan. benim için dm1e göre artı yönleri klavye kullanımı ve büyük ekranı oldu, yoksa dm1 den asla vazgecmezdim...

• @delimavii67

everest programında chipset kısmında yazması lazım chipset modelini

hp sitesinde dm1 özelliklerinde de yanlışlık var,adaptör 90 watt yazıyor ama 65 watt geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67
    yazılan bilgi yanlış olabilir ama, telefondaki eleman teknis destek elemanıydı benim dm3 ün seri ve produk nolarını aldı ona göre söyledi ve ayrıca dm1 de baktıgım zaman 4500mhd olarak görebiliyorum ama dm3 te baktıgım zaman 4500m olarak gözüküyor sadece. tüm güncellemeleri yapmama ragmen sonuç bu. serdar moralin bozulmasın kardes eger 1080p izleyebiliyorsan sorun güle güle kullan. benim için dm1e göre artı yönleri klavye kullanımı ve büyük ekranı oldu, yoksa dm1 den asla vazgecmezdim...

bizde teknik servis elemanına güven olmaz pek. Yazılan bilgi daha önemli ama o da tutmuyorsa artık bilemiyorum nerden öğreneceğiz. Netten biraz daha araştıralım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer_10

@delimavii67

hp sitesinde dm1 özelliklerinde de yanlışlık var,adaptör 90 watt yazıyor ama 65 watt geliyor

tamer zaten everest programıyla baktım chipset kısmında bilinmiyor yazıyor, pil olayını denemedim ama sanırım kafa kafaya gibi ama dm3 belki bir adım öne çıkabilir en fazla 30 dk farkeder. bu arada benim takıldıgım olay ram olayı, acaba diyorum ramler uyumsuzmu dm3 le, bunları geri gönderip farklı marka rammi isteyeyim1333 mhz desteklemiyor ama 1066 olarak çalıştırsa bile yinede 2 gb ile 4 gb arasında hiç ram puanı değişmezmi..
  • panik yok 4500mhd
  • ram puanının nasil hesaplandığına bağlı. bantgenişliğini falan ölçüyorsa 1gb da olsa 8de olsa testte aynı çıkabilir ancak kullanımda mutlaka fark edecektir.
  • quote:

hp 'nin kendi sayfasında , iki gpu görünüyor. 4500mhd ve NVIDIA GeForce G 105M . 4500m gibi bir model yok . Başka bir yerlerde bir hata var herhalde ama .

http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Display+(diagonal)&v1=12.0%26quot;+-+14.9%26quot;&series_name=dm3t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/12.0%22_-_14.9%22/dm3t_series

yabancı sitelerde donanımsal çeşitlilik var,ama tr ye tek model giriyor oda dm3 1010et donanımlı modeli,diğer dm3 sahibi arkadaşlarda baksın 4500m mi var yoksa 4500MHD mi ?

• quote:

quote:

@delimavii67

tamer zaten everest programıyla baktım chipset kısmında bilinmiyor yazıyor, pil olayını denemedim ama sanırım kafa kafaya gibi ama dm3 belki bir adım öne çıkabilir en fazla 30 dk farkeder. bu arada benim takıldıgım olay ram olayı, acaba diyorum ramler uyumsuzmu dm3 le, bunları geri gönderip farklı marka rammi isteyeyim1333 mhz desteklemiyor ama 1066 olarak çalıştırsa bile yinede 2 gb ile 4 gb arasında hiç ram puanı değişmezmi..

dm3 pil kaç mah ?

• quote:

yabancı sitelerde donanımsal çeşitlilik var,ama tr ye tek model giriyor oda dm3 1010et donanımlı modeli,diğer dm3 sahibi arkadaşlarda baksın 4500m mi var yoksa 4500MHD mi ?

çeşitlilik var ama çeşitler arasında 4500m yok ki bize o model gelsin. Türkiye deki sitesinde de ,bütün referans sitelerde de 4500mhd görünüyor.
    Bakan arkadaşlar başka nedenlerle hatalı görüyor olabilirler.
  • quote:

quote:

çeşitlilik var ama çeşitler arasında 4500m yok ki bize o model gelsin. Türkiye deki sitesinde de ,bütün referans sitelerde de 4500mhd görünüyor.
    Bakan arkadaşlar başka nedenlerle hatalı görüyor olabilirler.

tamam doğru diyosunuzda dm1 de 4500mhd yazıyor ama dm3te sadece 4500m yazıyor, eger hd olsaydı dm3 tede 4500mhd yazardı. everest programıylada baktım ondada 4500m olarak gözüküyor. dm1 de ise 4500mhd olarak gözüküyor. benim dm3 farklı bi modelmi?

• tamer pilleri çıkardım dm1 10.8v 55wh 4910 mah. dm3 te ise 11.1v 57wh 5026mah
  • quote:

tamam doğru diyosunuzda dm1 de 4500mhd yazıyor ama dm3te sadece 4500m yazıyor, eger hd olsaydı dm3 tede 4500mhd yazardı. everest programıylada baktım ondada 4500m olarak gözüküyor. dm1 de ise 4500mhd olarak gözüküyor. benim dm3 farklı bi modelmi?

everest in arkadaşın bilgisayarında işlemciyi bile yanlış tanıdığı oldu. Kurulan sürücülerden vs bir şekilde hatalı görebiliyor.
    Belkide gerçekten 4500m dir. ama böyle bir model olduğu görünmüyor bile.
  • quote:

quote:

everest in arkadaşın bilgisayarında işlemciyi bile yanlış tanıdığı oldu. Kurulan sürücülerden vs bir şekilde hatalı görebiliyor.
    Belkide gerçekten 4500m dir. ama böyle bir model olduğu görünmüyor bile.

benim için çokta gerekli değil zaten ekran kartları aynı sadece hd farkı var buda hdmi ile lcd tv izlemek için, ama tabi olsa iyi olurdu. ben dm1 satıp onun parasıyla dm3e ssd disk almayı düşündüm,100 gb yeterde artar bile hatta 64 gb bile olabilir. bundan çıkan diskide harici usb disk olarak kullanırım piyasada 20 tl ye çok hdd kasaları var. ssd disk takarsam o zaman ciddi bir performans artışı olur kanaatindeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 19 Mart 2010; 0:47:52 >

• şimdi everestle baktım mhd görünüyor sıkıntı yapmaya gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: süülo

şimdi everestle baktım mhd görünüyor sıkıntı yapmaya gerek yok...

bende neden m görünüyor anlamadım yawww, herkeste mhd birtek bendemi m, tekrar formatlıyorum ultimate yükleyecem
  • delimavi bir de dedigim gibi yapma sansın varmı? dvd yedenklerden kur tekrar.. gereksizleri kaldır vs... bakalım sonuc ne olacak.. bende duzeldi.. Guncellemeleri vs yaptım ve suan sorunsuz... Merak ettim Ultşmate sonrası atacaksna onu da bildir tabi...
    Saygılar
  • valla 500 tl paraya kıydım ssd siparişi verdim,
    Özellikler

Daha hızlı bilgisayar açılımı
    Oyun, uygulama ve dosya yüklemelerinde maksimum hız
    2,5" - 3,5" uyumululuk
    Hareketsiz sabit parçalar
    Serin ve hızlı performans

ARAYÜZ SATA II
    KAPASİTE 64GB
    OKUMA HIZI 215MB/s
    YAZMA HIZI 130MB/s
    ÜRÜN BOYUTU 2,5"
    DAHİLİ BELLEK 64MB DDR2
    ÇALIŞMA DERECESİ 0°C ile +70°C
    DEPOLAMA DERECESİ -20°C ile +85°C
    ÇALIŞMA NEMİ 10% ile 90% RH (0°C ile +40°C)
    DEPOLAMA NEMİ 5% ile 90% RH (-10°C ile +60°C)
    MAKSİMUM ÇALIŞMA YÜKSEKLİĞİ 3,048m (10,000 ft)
    MAKSİMUM ÇALIŞMAMA YÜKSEKLİĞİ 12,192m (40,000 ft)
    AKSESUARLAR 2,5" ile 3,5" sürücü aparatı

artı olarak hem az hafifledi hemde en az %10 uzun pil ömrü, mekanik parça olmadığı için güç tasarrufu var. valla kaptırdık kendimizi gidiyoruz. ilerde laptopu satsam bile diskimi sökerim o yüzden kaybım yok yani. dm3 bana bu son haliyle ramler çanta ve ssd disk dahil 1900 tl ye maloldu. hadi bakalım hayırlısı :) bizim dm1 bunun extralarına gitti. ferraride yarın yolcu 950 tl ye şutladım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: srdrpeker

delimavi bir de dedigim gibi yapma sansın varmı? dvd yedenklerden kur tekrar.. gereksizleri kaldır vs... bakalım sonuc ne olacak.. bende duzeldi.. Guncellemeleri vs yaptım ve suan sorunsuz... Merak ettim Ultşmate sonrası atacaksna onu da bildir tabi...
    Saygılar

bugun uğraşamadım ultimateyi yarın yükler sonucu bildiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: süülo

şimdi everestle baktım mhd görünüyor sıkıntı yapmaya gerek yok...

ekran kartını intelin kendi sitesinden güncelledim daha önceki güncellemem hp nin sitesindendi. evet arkadasın dediği gibi sıkıntı yok o adı batmayacısa hd harflerini gördüm suanda gma 4500mhd olarak gördüm... sıkıntı sona ermiştir..
    toplam kullanılabilir grafik belleği 1695 mb.

paylaşılan sistem belleği 1631 mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 19 Mart 2010; 5:44:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.