Şimdi Ara

HP Pavilion dm3-1010et İnceleme & Kullananlar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
458
Cevap
1
Favori
45.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizi de korkuttun adamım ya.. :)) Hadi hayırlısı.. yeni hdd de hayırlı olsun.. :) baya kafa yoruyorsun .. tebrikler vallahi..
  • teşekkür ederim, sizede yardımcı olurum belki diye yaptıgım herseyi paylaşıyorum. kafaya taktıgım seyi muhakkak sonuca götürürüm. :))
    birde son olarak aygıt yöneticisinden kablosuz agın ne olduguna bakabilirmisiniz, sitesinde wifi b/g yazıyor ama bendekinde tam olarak şöyle
    (atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter) sizdede aynımı acaba?
  • Evet bende de aynısı yazıyor...Kablosuz LAn var bir de Kablosuz WAN _? Bunları acabilirmisiniz biraz bilginiz varsa..WAN ne oluyor tam oalrak :S
  • wan sim kartı taktıgımız adaptör, yani 3g olayı
  • hmm ok sagolasın.. :) wireless n mi diyolarda neydi bu da o mu? farklı dm1 den birsey vardı onu hatırlayamadım o neye yarıyordu.. :S
  • delimavii67, dm1 alıcakken aklıma girdin sayende bende dm3 aldım :) bugün kurulumu bitirdim. söylediğin gibi, bana da oldukça yavaş geldi. ama boyutundan memnunum. beraberinde bir sürü program yüklüyor. norton ile office zaten 60 günlük. şu andaki performansın nasıl? benim win7 de, ekran kartında böyle yazıyor. "Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family"

srdrpeker, senin bahsettiğin kurulum şeklini tam olarak anlamadım. cd olarak dediğin kurulumu biraz daha açarmısın?

Bir de bı içindeki hp oyunlarına ben bittim. çok güzel hepsi. yalnız biraz oynayınca kapanıyor deneme sürümüymüş. ücretsiz indirme şansımız yokmu bunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 19 Mart 2010; 17:24:35 >
  • Dostum laptopu ilk kurulıumdan sonra yedegini alıyorsun 3 dvd lik.. Bunu sakın unutma cok onemli! D deki yedek silinse dahi bunla en bastan aldıgımız hale getiriyoruz format gorevi goruyor yani bu dvdler...icinde de kendi win 7 keyleri vs gomulu her driver ve program yuklu oluyor.. İlk kuruldugunda bende dahil bikac arkadasımda sorun oldugunu gordum ilk kurulumda.. 3 Dvd'lik yedekle en bastan tekrar kurulmasını oneriyorum ben..

Oyunlara gelince netde kırılmış ilaclı halde bulunmakta..Araştır istersen... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: otherworld

delimavii67, dm1 alıcakken aklıma girdin sayende bende dm3 aldım :) bugün kurulumu bitirdim. söylediğin gibi, bana da oldukça yavaş geldi. ama boyutundan memnunum. beraberinde bir sürü program yüklüyor. norton ile office zaten 60 günlük. şu andaki performansın nasıl? benim win7 de, ekran kartında böyle yazıyor. "Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family"

srdrpeker, senin bahsettiğin kurulum şeklini tam olarak anlamadım. cd olarak dediğin kurulumu biraz daha açarmısın?

Bir de bı içindeki hp oyunlarına ben bittim. çok güzel hepsi. yalnız biraz oynayınca kapanıyor deneme sürümüymüş. ücretsiz indirme şansımız yokmu bunları?

öncelikle hayırlı olsun, bildiğin gibi bende dm1 den dm3e geçiş yaptım tek amacım sadece biraz daha büyük ekran olmasıydı yoksa performans olarak aynı ben yaptıgım herseyi sizlerle paylaştım ve paylaşmaya devam edecem inşallah. eger bi faydam olduysa allah razı olsun demeniz yeterli.. ekran kartında problem yok ama güncellemeyi intelin kendi sitesinden yap yoksa benim gibi hd yok dersin nortonu hiç kurma kaldır gitsin ben antivirüs kullanmıyorum microsoft essential yetiyor birde usb diskler için guard kullanıyorum malum flash diskler virüs sacıyor :))ben hpnin gereksiz tüm yazılımlarını kaldırdım. ramleri 2+2 yaptım bugunde ssd disk siparişi verdim onlarla beraber tekrar kurulum yapacam o zaman detaylı olarak anlatırım, ama dm1 le aralarındaki farkı artık söyleyemem çünkü bugun dm1 gitti yeni sahibini buldu :) adama 1000 tl dedim hemen tamam dedi pazarlık bile yapmadı aldı gitti geriye bile bakmadı:))

• arkadaslar kusura bakmayın ben biraz fazla gevezelik ediyorum sanırım,yanlış bilgi verirsem düzeltin lütfen, rahatsız olan varsa haklarını helal etsin, baktıgımda en cok yazan benim :))
  • Dostum estf. olurmu oyle sey... Ne mutlu sen gbii bilgili arkadaslar burada bu konu altında yardımcı olıuyorlar paylasıyorlar... Arada tabiki hepimiz gırgır şamata yapyıoruz ama asıl amacımızın bilgi alma/verme oldugu ortada.. Tesekkur ederim kendi adıma..
    Saygılar
  • arkadaşlar ben şu hdmi olayına kafayı taktım evde 82 ekran lcd toshiba var birde 50ps8000 lg plazma var ikisindede hdmi den görüntüyü çok karanlık alıyorum ne yaptıysam olmadı sizlerde durum nasıl aleti aldık ama panellere bağlantıyı yapamıyorum çok sinir bozucu bir durum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
  • Linux yüklemeyi deneyen oldu mu? Compiz efektlerinin hangi düzeyde çalıştığını merak ediyorum.

Kullanılan touchpad hakkında bilgi var mı? multitouch ne kadar dektekliyor bir bilgi göremedim sitede.
  • su 3g olayın inan cok yavas öve öve bitiremedı dahili sim karttan mı kaynaklanıyor onuda çözemedım yoksa win farkımı var burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: HSeldon

Linux yüklemeyi deneyen oldu mu? Compiz efektlerinin hangi düzeyde çalıştığını merak ediyorum.

Kullanılan touchpad hakkında bilgi var mı? multitouch ne kadar dektekliyor bir bilgi göremedim sitede.

multitouch olayı ferrariyle karşılaştırdığım zaman güzel tepki veriyor, aslında touchpadi cok begendiğimi söyleyemem genelde mouse ile kullanırım. ama multitouch olarak başarılı tek elle zoom yapma resim döndürme kolayca olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmety

su 3g olayın inan cok yavas öve öve bitiremedı dahili sim karttan mı kaynaklanıyor onuda çözemedım yoksa win farkımı var burada

connection manageri güncelleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustekin77

arkadaşlar ben şu hdmi olayına kafayı taktım evde 82 ekran lcd toshiba var birde 50ps8000 lg plazma var ikisindede hdmi den görüntüyü çok karanlık alıyorum ne yaptıysam olmadı sizlerde durum nasıl aleti aldık ama panellere bağlantıyı yapamıyorum çok sinir bozucu bir durum bilen varsa yardımcı olsun lütfen

benim lcd tv olmadıgı için hdmi deneyemedim ama sanırım serdar arkadasımda aynı sorunla karşılaşmış forumda cevabı vardı.
  • pildeyken ekran ışığı otomatik olarak açılıp kapanma olayını anlayamadım ben hp yazılımlarındandır diye tahmin etmiştim ama ilaçlı temiz sıfır ultimate kurulumu yaptım ve harddiski tamamen recovery bölümü dahil sildim yine ekran otomatik olarak parlaklığı açılıp kararıyor bu bazen can sıkabiliyor.32 bitle 64 bir arasındaki windows puanı olarak tek fark işlemcide oldu, 32 bitte 3.9 puan verdi 64 bit yüklediğim zaman 4.1 puan aldim, diğerleri aynı kaldı.
    ssd disk geldi zaman recovery diskleri kuracam, ultimate ilaçları 3 marttan sonra sorun vermeye başlamış duyumlarıma göre.
    bu ekran parlaklığını kendiliğinden değişmesi konusunda çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 20 Mart 2010; 5:05:47 >
  • connection manager guncelleme nasil yapiorz ?
  • diski bölen varmı? ben diski içinde win7 varken pariton manager ile bölmeyi düşünüyorum. tabi önce "srdrpeker" arkadaşın verdiği bilgiler doğrultusunda recovery cdlerimi oluşturucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

pildeyken ekran ışığı otomatik olarak açılıp kapanma olayını anlayamadım ben hp yazılımlarındandır diye tahmin etmiştim ama ilaçlı temiz sıfır ultimate kurulumu yaptım ve harddiski tamamen recovery bölümü dahil sildim yine ekran otomatik olarak parlaklığı açılıp kararıyor bu bazen can sıkabiliyor.32 bitle 64 bir arasındaki windows puanı olarak tek fark işlemcide oldu, 32 bitte 3.9 puan verdi 64 bit yüklediğim zaman 4.1 puan aldim, diğerleri aynı kaldı.
    ssd disk geldi zaman recovery diskleri kuracam, ultimate ilaçları 3 marttan sonra sorun vermeye başlamış duyumlarıma göre.
    bu ekran parlaklığını kendiliğinden değişmesi konusunda çözüm bulan varsa paylaşırsa sevinirim

ekran ışığı olayı formata rağmen vs devam ediyorsa bir sensör olabilir ekranın altında biryerlerde,ortam ışığına göre lcd nin parlaklığını ayarlıyordur,eski hp lerin bazılarında vardı (nx8220) ama yine de bir programla istenirse devre dışı bırakılabiliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamer Teknik Servis -- 20 Mart 2010; 10:44:11 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.