Şimdi Ara

HP Pavilion dv5155 eu laptopumdaki hoparlör ızgaralarının boyası çıktı , yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2006 yılında aldığım HP laptopumda son dönemde bir sorun yaşamaya başladım , aslında çok büyük bir soun değil ama görsel olarak hoş gözükmüyor , bu hoparlör ızgaraları içinde aleti servise göndermek istemiyorum , bunun başka bir çözümü var mı , yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum . Yani boyayabilirim sorun değil , bu sorunu çözeceğim bir boya varsa piyasada önerebilirmisiniz ?

((( Bu arada konuyu HP-Compaq bölümüne açtım ama burası daha kalabalık diye bir de buraya açayım dedim , umarım kusura bakmazsınız )))

Resimler aşağıda arkadaşlar...

HP Pavilion dv5155 eu laptopumdaki hoparlör ızgaralarının boyası çıktı , yardım !!!

Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler DH !

• Up !!!
  • Garantisi devam ediyorsa bir servisine götür çözerler belki
  • Yok hocam , 2006 yılında aldım , garanti süresi 2 yıldı , biraz da o yüzden servise götürmek istemiyorum , çünkü o ızgarayı değiştircez dicekler yüksek bi fiyat çekebilirler bana
  • Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?

• Up !!!!
  • değiştircen mecbur veya başka bişeyle kaplat
  • Zımparalayıp boya hocam, ama delikleri boyanın kapamasına izin vermeyecek kadar sür.
  • Bikac tanidihimdada ayni yerlerdede ayni sorun var.yapacak bise yok.
  • zımpara + beyaz/krem astar + siyah boya (sprey)
  • Peki , bu bölgeye uygun değişik bir boya varmıdır , yoksa o her yerde satılan sprey boyalardan mı almam gerekir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.