Arkadaşlar 2006 yılında aldığım HP laptopumda son dönemde bir sorun yaşamaya başladım , aslında çok büyük bir soun değil ama görsel olarak hoş gözükmüyor , bu hoparlör ızgaraları içinde aleti servise göndermek istemiyorum , bunun başka bir çözümü var mı , yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum . Yani boyayabilirim sorun değil , bu sorunu çözeceğim bir boya varsa piyasada önerebilirmisiniz ?
((( Bu arada konuyu HP-Compaq bölümüne açtım ama burası daha kalabalık diye bir de buraya açayım dedim , umarım kusura bakmazsınız )))
Resimler aşağıda arkadaşlar...
Yardımlarınızı bekliyorum , teşekkürler DH !
Up !!!
Garantisi devam ediyorsa bir servisine götür çözerler belki
Yok hocam , 2006 yılında aldım , garanti süresi 2 yıldı , biraz da o yüzden servise götürmek istemiyorum , çünkü o ızgarayı değiştircez dicekler yüksek bi fiyat çekebilirler bana
Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar ?
Up !!!!
değiştircen mecbur veya başka bişeyle kaplat
Zımparalayıp boya hocam, ama delikleri boyanın kapamasına izin vermeyecek kadar sür.
Bikac tanidihimdada ayni yerlerdede ayni sorun var.yapacak bise yok.
zımpara + beyaz/krem astar + siyah boya (sprey)
Peki , bu bölgeye uygun değişik bir boya varmıdır , yoksa o her yerde satılan sprey boyalardan mı almam gerekir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme