Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ssd konusunu hiç takip edemedim aklimda sadece wimdowsun çok hizli açıldığı kalmis

Kisaca bahsedermisin ne faydası oldu bu ssd nin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt
    Çok kısa ve net örnekler veriyorum. Rakamlar izafidir.

Mesela Pc.30sn.de açılıp 15sn.de kendine geliyosa, ssd ile 15sn.de açılıp 5sn.de kendine geliyor.
    Dün akşam çok güzel bir örnekle karşılaştım. 105gb.lık video klasörünü aynı ext.hdd.den eski hdd 1saatte kopyalarken, ssd 20dk.dan daha kısa sürede kopyaladı.
    programların ilk açılış süreleri de benzer oranlarda kısaldı.
    Pc.nin software çalışma hızı tatmin edici bir şekilde artıyor.

Ha bi de ssd.yi alırken nakit veya kredikartı ile iyi bi tatmin ediyolar; o da ayrı bi faydası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • JHooN_ReaL kullanıcısına yanıt
    Cevap icin sağol hangi marka model aldın fiyatlarına bakayım kafama yatarsa haftasonu alayım

• gael kullanıcısına yanıt
    Samsung SSD 840 EVO 250gb

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video izledim ve spariş ettiğim fanı güzelce yerleştirdim vakum etkisini sağlamak içinde bazı yerleri elektirik bandıyla yapıştırdım. akşam 8saate yakın kullandım hiç problem yoktu. sonra tekrar açtım fan biyere sürtmeye başladı tıkırrrrrrrrrrrrrrrrrr diye. sokmek için vidaları çıkardım tekrar yeniden başlattım yine aynıne ses kesildi. acaba taşırken fan tarafına bir baskımı yapıyorum anlamadım. sök tak bir vida fazladan elimde kaldı paylaşılan video rusca olan sayesinde açıp sökebildim. bu arada orjinal fan sunon çıktı içindeki. internette satılanlardan biraz farklı bir yapısı var ve kanat sayısı nerdeyse iki katı. ve fan kanatları bir halkayla birbirine bağlı. inşalalh tekrar sökmek zorunda kalmama.
  • diabl0 kullanıcısına yanıt
    Fanın üzerinde bulunan etiket çıkmış ve pervaneye sıkışmış olabilir. Başıma geldi, bir kontrol edin isterseniz.

@diabl0
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9636565

Fanın üzerinde bulunan etiket çıkmış ve pervaneye sıkışmış olabilir. Başıma geldi, bir kontrol edin isterseniz.

@diabl0

etiketleri söktüm ben aklıma geldi. ama bantlardan şüpeleniyorum. birde vidalar ve ana kartın üstündeki cıtcıtlar yalama olur diye tırsıyorum. şimdilik sesi kesti. acaba ısındıkça düzeliyormu. anlamadım şimdilik ses yok. birde beyler cs go oynarken hep fps 40 ve altı genelde nedeni nedir.
  • tekrar söktüm. bu sefer videoyu hiç izlemen bir çırpıda rahatça söktüm taktım. ilkinde baya zorlanmıştım. artan vidanın yeri bu sefer aklıma geldi ve onuda yerine montaladım. sorun belki eski fanında sorunu şuymuş.
    fan yatağına sürtünce fan tıkrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye ses geliyormuş. pc taşırken hep o köşeden dek elle kaldırdığım için fan yatağındaki saç ince ve çabuk yamulabilen bir tenekeden meydana geldiğinden dolayı. bakıyla yamulup fanı sıkıştırabiliyor. birde fanın balansını yavaş yavaş bozup sesin artmasını hızlandırıyor. neyse takanlar dikkat etsin sadece fan problem olmuyor. yaval yavas sert birşeyle yuvayı biraz yükseltim. şimdilik 2 hdd sesinden başka birşey duymuyorum. çok sesiz oldu pc..... :)
  • ssd ye geçmek konusunda hala tereddüt eden arkadaşlar için küçük bir video çektim umarım tereddüt etmeden ssd ye geçerler

video linki

128 gb samsung pro ssd
  • arcalper0658 kullanıcısına yanıt
    Neden youtube a yüklemedin

• Beyler steam oynadığımız oyunlarda harici kartı nasıl seciyoruz. Ekran kartı otomatik mi değişim yapıyor performans ihtiyacına göre. Birde cs gö oynayan arkadaşların fps kaçi görüyor bendeki 40-50 fps gecmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar amd sitesinden otomatik ekran kartı yükle dedim. Harici ekran kartı calismaya başladı. Windows gelen driver yüklü gözükse çalımiyormus. Neyse yükledim. Yalnız açılışta bilgisayar sağ tık yapınca kitleniyor 1dk sonra düzeliyor 1dk sonra yine kitleniniyor sonra tümden düzeliyor. Ati programını kaldırımda sorunda duzeliyor. Nasıl düzeltme bilirim bu sorun lütfen yardim
    kitleme derken görev yöneticisi bile calismamakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diabl0 -- 14 Ocak 2015; 9:14:47 >
  • arkadaşlar önceki sayfalarda güncel driver bulunduğu yabancı bir site atmış arkadaşın biri öncelikle ona çok teşekkür ederim. benle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmış sorun reged ile ilgili yanı kayıt defteri.
    NotebookReview
    [Drivers] HP dv6-4XXX / dv6-6XXX / dv7-5XXX / dv7-6XXX / ENVY 14-2XXX / ENVY 17-2XXX (INTEL)
    http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel-87.html

çözümü
    Fix problems when the system boots (freeze 1-2 min) with the Catalyst => 14.9:
    1. Run regedit and find the option "EnableUlps"
    2. Change the value to "0"
    3. Reboot

türkçeşi
    çalıştırı aç regedit komutunu yaz.
    kayıt defteri bul EnableUlps yaz
    bulunan eklentiyi tıkla ve 1 değerini 0 olarak değiştir.
    pc baştan başlat.
    tabi bundan önce amd sitesinden son sürümü yükleyin.
    yukarıdaki işlemlerden sonra ekran kartını sorunsuz kullan. son sürüm ve atama yapılır şekilde.
    özel yükleme yaparak amd game yüklemeye bilirsiniz.

• Merhaba arkadaşlar, İstanbul'da güvenilir önerebileceğiniz bir tamirci var mıdır? Mümkünse Avrupa Yakasında. Ati ekran kartı driverini kuramıyorum, kurulum ortasında siyah ekran veriyor. Milyon tane driver, format, bios update denedim yok yani olmuyor. Kartın yanmış olabileceğinden şüpheleniyorum. Şu an Intel HD 3000 kartıyla idare ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 21 Ocak 2015; 18:56:09 >
  • güncel 8.1 driverlerini bulabileceğimiz bi site var mı?
  • Ssd aldım ancak dvd yerine kızak ile eski hdd yi takmak istiyorum acaba bizim laptop dvd si 12.7 mm mi yoksa 9.5 mm mi arkadaşlar ? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi

• arkadaşlar merhabalar,
    laptoba 4gb ram eklemek istiyorum uyumlu ram tavsiyesi yapabilir misiniz daha önceki sayfalarda yazılmış ama güncel olmadığı için piyasada bulunmuyor
    yazılan ramler
    cevaplarınız için teşekkürler....
  • güncel driverlar için buraya bakabilirsiniz
    NotebookReview
    [Drivers] HP dv6-4XXX / dv6-6XXX / dv7-5XXX / dv7-6XXX / ENVY 14-2XXX / ENVY 17-2XXX (INTEL)
    http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

optik sürücüye disk takmak için

ram olarakta 1333 kingstonlar işinizi görecektir. 1600 de destekliyor diye bir yerde görmüştüm denemekte fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zebani

güncel driverlar için buraya bakabilirsiniz
    http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

optik sürücüye disk takmak için
    http://www.akortek.com/dark-storex-x-tray-notebook-slim-sata-optik-surucu-odd-yuvasiyla-uyumlu-2-5-sata-hdd-kutusu.html

ram olarakta 1333 kingstonlar işinizi görecektir. 1600 de destekliyor diye bir yerde görmüştüm denemekte fayda var.

çok teşekkürler bilgi için peki birşey daha sorsam 1333 mü yoksa 1600 mü almam daha yararıma olur?
    İçindeki ram e ek olarak almayı düşünüyorum bu arada yani 4gb ek alacağım...

• ferrerox F kullanıcısına yanıt
    1333 alman daha uygun olur hocam. 1600 almanın bir faydası olmayacaktır. İleride 4gb daha alırım diyorsan uyumsuz çalışma riskinide göze alarak 1600 alıp deneyebilirsin. sıkıntı çıkarsa iade edersin.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.