Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.056
Cevap
19
Favori
298.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba SSD ye terfi edeceğim.Klasik hdd deki lisanslı windows 7 yi ssd ye aktarmam için hp teknik servisine gidersem ücretsiz işlem yaparlar mı ? SSD ye terfi edenler windows 7 yi nasıl aktardınız ?
  • hdd den imaj al ssd ye yapıştır gitsin.

macrium reflect programı ile yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar başıma şöyle bir felaket geldi.Bundan bir kaç hafta önce ekranı kırdım normal monitöre bağlıyordum dvi sub girişinden.az önce recovery yapmak zorunda kaldım .yönet seçeneğinden hard disk kısmından recoveryi nin olduğu seçeneği birincil etkin harddisk olarak seçtim ve baştan başlattım.laptop açılıyor ama monitöre görüntü gitmiyor hdmi lada denedim değişen bir şey olmadı laptopu bir nevi kısır döngü içine soktum.Bu durumdan kurtulmanın bir yolu varmı?

• Ekran kartı sürücünüz nedir ? En son çıkan güncel AMD nin driverını yüklediğimde ekran oyunlar yanıp sönüyor ve bilgisayarda anlık takılmalar oluyor.Cihazı formatlayıp eski ayarlarına döndürdüm bir sıkıntım yok.Acaba ekran kartıyla alakalı bir sorun mu yoksa yazılımsal mı ?

Son driver versiyonunu kullanamayacaksam hp nin vay haline

http://support.amd.com/en-us/download#
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Ekran kartı sürücünüz nedir ? En son çıkan güncel AMD nin driverını yüklediğimde ekran oyunlar yanıp sönüyor ve bilgisayarda anlık takılmalar oluyor.Cihazı formatlayıp eski ayarlarına döndürdüm bir sıkıntım yok.Acaba ekran kartıyla alakalı bir sorun mu yoksa yazılımsal mı ?

Son driver versiyonunu kullanamayacaksam hp nin vay haline

http://support.amd.com/en-us/download#

Bu hp ile alakali bi durum değil hocam tamamen amd denen salak firmanin dogru düzgün driver cikaramamasindan kaynakli hangi driver sorunsuz ise omu kullanin son driver yüklü olmasi o kadar önemli bie olay değil emin olun 4.5 yillik 6020 kullanicisi olarak tecrübemdir :)

• Anladim tesekkur ederim,o halde mecburen eski kullandigim driveri yukleyecegim.Bilgisayara format attim,guncellemeleri vs. yapmadim hiz kaybi olmamasi acisindan.Lakin cihaz isinmamasina ve bosta olmasina ragmen fan bayagi devirli calisiyor.Bu durum sizde de var mi ? Seytan diyor sat borca gir duzgun bilgisayar asus vs. al. Asusun tabletini aldim(memopad8 hd),tabletin bile masallahi var. Yazilimsal olarak entegrasyon cok iyi.

• Herkese merhaba. Aramızda Windows 10'a geçen var mı? Sürücüler ne alemde? Herhangi bir sorun var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim
  • Bu sabah win10a yükseltme yaptım. Yapmaz olaydım! Temiz kurulum yerine direkt yama gibi yaptı windows. Sistem ağırlaştı, (Zaten HDD nerdeyse doluydu) AVG vardı onları silmiş sanırım. Zaten bir de fare işaretcisi 1dk bile yerinde durmadı. Sanki bir şeye tıklarmış gibi, klasör adı bile değiştiremedim.
    Delirdim
    Sonra gerekli dosyları yedekledikten sonra bastım Recovery DVDlerini, şimdi daha SP1 yükleniyor.

Burdan Win10a tekrar geçiş yapsam mı bilemiyorum? Ya da geçebilecek miyim?

Var mı yetkili birileri

• Arkadaşlar sistemim çöktü recovery ile kurtarmaya çalışınca hata veriyor sanırım hdd de recovery için ayrılmış dosyalar silinmiş DVD seti oluşturmuştum ama onlarda zarar gördüğü için okumayıp hata veriyor nasıl kurtarabilirim yardımcı olur musunuz recovery dosyalarını bir yerden indirebilir miyim?
  • Arkadaşlar son durum nedir win10 güncellemesi yapanlar memnun musunuz?..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 10'a hp coolsense yüklemesini başarabilen var mı acaba ?

Beyler bu benim için çok önemli bilen varsa lütfen yardım bekliyorum
  • hp coolsense bende çıkmıyor sitesinden yüklüyorum 2.2 driver ını ama çıkmıyor sorun nerde olabilir
  • Forumdaki mühendismurat'ın açtığı başlık ile yeniden Win10a geçtim.
    Win10a geçiş epey uğraşılı oldu vakit kaybı da cabası.

Önce update ettim, sonra temiz kurulum yaptım. HP'nin üstünde gelen ek programlarının hepsi gitti, sitesinden istediklerimi indirdim. Hp Cool Sense ilk başta olmadı, 2.2 sürümünü buldum yükledim ilk başta olmadı sonra nasılsa şansa çıktı kenarda. Beats'e müdahale edemiyorum sanırım. Açma kapama konusunda. Umarım açık olarak kalmıştır. Ses iyi geliyor, filmlerde hiç gelmiyor. %100 açınca eh işte diyor insan. Müziklerde ses var. Çözemedim bu işi? (Edit: VLC player kurdum sesi %150 yaptım çözdüm.)

Grafik kartları arası geçiş yapamıyorum? Eskisi gibi seçeceğim bir ayar kutusu çıkmıyor. Yoksa ben mi bulamadım?

Şurdan yazılımlara erişebilirsiniz. Driverları windows buluyor. Support asistant'ın en son sürümünü yüklemeyi unutmayın.

support.hp.com
    HP Pavilion dv6-6020et Entertainment Dizüstü Bilgisayarı Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
    http://support.hp.com/tr-tr/drivers/selfservice/HP-Pavilion-dv6-Entertainment-Notebook-PC-series/5048664/model/5059875?sku=LL045EA&ssfFlag=true#Z7_3054ICK0KGTE30AQO5O3KA30R1

Win10 için şu anlık memnunum. Niye güncelledim? Hazır vakit varken geçeyim geri kalmayayım dedim. Yeni bir notebook alma isteğim henüz yok. Bu sistem ile gittiği yere kadar gitsin istiyorum.

Hatta şu an bir SSD şart Bunda SATA 3 mü vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 2 Ağustos 2015; 21:42:17 >

• arkadaşlar dv6 serisi değil ancak hp konusu olduğu için size bir şey sormak istiyorum: hp 13-b200nt ürününü almayı düşünüyorum ürün linkihttp://www.bimeks.com.tr/urun/145986/hp-13-b200nt-l0c09ea-.aspx ancak hp'lerde kronik ısınma olduğunu çok yerde okudum acaba benim almayı düşündüğüm seride bu problem var mıdır bilginiz var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • Merhaba arkadaşlar , benimde DV6-6020ET laptop var . Samsung 250GB 850 EVO ssd disk aldım şöyle bir sorunum var .

Mekanik diski söküp ssd takınca biçimlendirilemiyor diye bir hata alıyorum bu nedenle işletim sistemini kuramıyorum.

Mekanik diski sökmeden, dvd yi söküp ssd yi oraya takınca kullanabiliyorum. Biosta bir güncelleme felan mı yapmam gerekiyor

yada biosta bir ayar mı yapmam lazım. laptopu 2011'de aldım ve anakartına hiçbir güncelleme yaptım.

Not: Mekanik diskte usb boot edip Windows 7/ 8,1/10 kurdum sorunsuz çalışıyor
  • serkanvolkan S kullanıcısına yanıt
    Ben de daha dün aldım hocam,

Harici disk kutusuna takınca aleti gösteremedim bir türlü. DVD sürücüsünü kullandığım için HDD/SSD değişimi yaptım.

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim,

https://www.youtube.com/watch?v=NoS0yMHmGyw

Diğer konulara bir yorum yapamıyorum maalesef.

Ben de win10'da AMD-Intel grafik kartı driver problemi yaşıyorum.

Bu gidişle kızıp Win7'ye döneceğim. Kullandığınız sorunsuz driver hangisi arkadaşlar bir el atın lütfen.

• Speedy9355 kullanıcısına yanıt
    Hocam hp support asistanin son surumunde hp cool sense yok nasil yuklediniz acaba ?

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    http://hp-coolsense.software.informer.com/2.2/

Hocam buradan deneyin sanırım buradan çözdüm.

Bu win10 kafayı yedirtti bana tekrardan win7deyiz.

Daha doğrusu win10 değil kafayı yedirten, ATI-Intel problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byspayn

Windows 8.1 Update 1 ya da Windows 7 SP1 üzerine Omega Driver'ın orjinalini kurabilen var mı arkadaşlar?

Bu arada SanDisk SSD alma düşüncesinde olan varsa almasın. Benim bozuldu ve garanti süresi içerisinde olduğu için para iadesi aldım. Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Sorduğumda özellikle ilk serilerinin sorunlu olduğunu söyledi. Kingston'ın da bazı serileri sıkıntılı. Şu an Samsung 850 PRO alma arafesindeyim. 10 Yıl garanti sebebiyle cazip geliyor.

arkadaşım aldıgında gözlemlerini paylaşman dilegiyle
  • Merhaba 6020-et modeli sahibiyim.Bilgisayarımı satmak istiyorum,ne kadara satabilirim ? Üzerinde hiçbir oynama yapmadım,fırından çıktığı gibi
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.