Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iatkos l2 dahil olmaz üzere hiç bir mac osx86 sürümünü yükleyemiyorum, benim gibi uğraşan var mı?
  • Bu laptopın ekran kartı driverlarını nasıl update ediyoruz? Catalyst bulamıyor, internet sitesinde de grafik kartı görünmüyor :/
  • önceki sayfada yazdım nasıl yapılır catalys.

artı bu kartın henüz yeni güncellemesi yok
  • ekran kartı güncellemek çok önemli mi? olmazsa olmaz mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

ekran kartı güncellemek çok önemli mi? olmazsa olmaz mı yani?

genelde bi sorunla karştığında güncellemeyi denersin. bir de minimum da olsa performans artışı olur ama 25 fps aldığın oyundan 35 fps almayı bekleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

quote:

genelde bi sorunla karştığında güncellemeyi denersin. bir de minimum da olsa performans artışı olur ama 25 fps aldığın oyundan 35 fps almayı bekleme.

anladım yani güncellemesi yok felan diyorlar çok önemli olmuyor o zaman
  • quote:

quote:

quote:

Bir güncelleme ile performansı gözle görülür bir şekilde artan kart sayısı şimdiye kadar ya 3tür ya 5tir.

Güncelleme olmadan o kart geforce5200 gibi çalışır diye birşey yok neyse gpu clock memory clock yine aynı o hızlarda çalışır.

Ancak güncellemeler belirli problemleri gidermesi ve
    bazı program ve oyunlardaki spesifik sorunlar ile ilgili düzeltmeler içerdiğinden önemliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

quote:

quote:

Bir güncelleme ile performansı gözle görülür bir şekilde artan kart sayısı şimdiye kadar ya 3tür ya 5tir.

Güncelleme olmadan o kart geforce5200 gibi çalışır diye birşey yok neyse gpu clock memory clock yine aynı o hızlarda çalışır.

Ancak güncellemeler belirli problemleri gidermesi ve
    bazı program ve oyunlardaki spesifik sorunlar ile ilgili düzeltmeler içerdiğinden önemliler.

anladım hocam sendede bu laptoptan var heralde şuan hiçbir sorun varmı laptopunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 10 Haziran 2012; 23:49:59 >

• Önceki mesajları biraz inceleyin lütfen herşey detayıyla yazılı eksi artı ne varsa yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Önceki mesajları biraz inceleyin lütfen herşey detayıyla yazılı eksi artı ne varsa yazdım.

tamam hocam şimdi daha detaylı inceledim teşekkürler
  • Arkadaşlar bilgisayarı aldım, çok güzel bir ürün. Fakat bir sorum olacak; Ekran kartına hangi driver'i yükleyeceğiz. Bir link veya yükleyeceğim driverin adını söylerseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Edit: Birde dxdiag ekran bölümünde İntel Hd görünüyor, ekran kartı geçişi felan bişi diyordunuz. Nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 11 Haziran 2012; 15:41:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Arkadaşlar bilgisayarı aldım, çok güzel bir ürün. Fakat bir sorum olacak; Ekran kartına hangi driver'i yükleyeceğiz. Bir link veya yükleyeceğim driverin adını söylerseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

Edit: Birde dxdiag ekran bölümünde İntel Hd görünüyor, ekran kartı geçişi felan bişi diyordunuz. Nasıl yapacağım yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler..

konuyu incelesen tüm sorular var biosda dynamic modu fixed'e çevir kartlar arası geçişi yaparsın. artı bu karta güncelleme yok ama ben başka yöntemle yaptım sayfa 6 da incele. ama eğer sorun yoksa kartı güncellemeye uğraşma derim

• Sorun orada zaten bios'a nereden giriş yapacağım onu soruyorum ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Bir sorum daha var arkadaşlar, cool sense programını nasıl çalıştıracağım. Önceki sayfaları vs kontrol ettim fakat bulamadım. Birde yukarıdaki sorumda detaya girerseniz sevinirim bios'a nasıl girilir vs. Çünkü daha önce hiç laptop kullanmadım, şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 12 Haziran 2012; 9:15:12 >
  • quote:

Sorun orada zaten bios'a nereden giriş yapacağım onu soruyorum ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Bir sorum daha var arkadaşlar, cool sense programını nasıl çalıştıracağım. Önceki sayfaları vs kontrol ettim fakat bulamadım. Birde yukarıdaki sorumda detaya girerseniz sevinirim bios'a nasıl girilir vs. Çünkü daha önce hiç laptop kullanmadım, şimdiden teşekkür ederim.

pc başlarken esc ye bas çıkan menüde f10 bas biosdasın artı imzamdaki dv7 kulübü tıkla ordada tarifini yaptım resiimli fixsed nasıl açılır

cool sense satin yanındaki menüde var artı başlat çalıştıra yaz çıkar cool sense. zaten açık ve kapalı ayar var büyük ihtimalle açıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Sorun orada zaten bios'a nereden giriş yapacağım onu soruyorum ben. Yardımcı olursanız sevinirim.

pc başlarken esc ye bas çıkan menüde f10 bas biosdasın artı imzamdaki dv7 kulübü tıkla ordada tarifini yaptım resiimli fixsed nasıl açılır

cool sense satin yanındaki menüde var artı başlat çalıştıra yaz çıkar cool sense. zaten açık ve kapalı ayar var büyük ihtimalle açıktır

catalyst 12.3'ü kurdum ama kurulum sonunda "uyarılar görüldü günlüğü görüntüleyin" gibi bir seçenek çıktı. Sonra tamamlaya bastım. Yüklenmiş midir sizce? Yüklenmişse dxdiag'da ekran kısmında neden hala İntel Hd görünüyor? Lütfen yardım edin.

• quote:

quote:

quote:

catalyst 12.3'ü kurdum ama kurulum sonunda "uyarılar görüldü günlüğü görüntüleyin" gibi bir seçenek çıktı. Sonra tamamlaya bastım. Yüklenmiş midir sizce? Yüklenmişse dxdiag'da ekran kısmında neden hala İntel Hd görünüyor? Lütfen yardım edin.

Tamam arkadaş 10 kere anlattığımızı 11.kere anlatalım seni çok iyi anlıyorum bende android forumlarında falan senin gibiyim 10 kere sorulmuş cevaplanmış şeyleri soruyorum millet nasıl anlatıyosa bende anlatıcam :)

Sen günlükte ne görüldüğünü bir söyle bakalım. Birde fixed moda geçtin mi geçemedin mi onu söylememişsin fixed'a geçtin diyelim manuel olarak masaüstü>sağ klik>Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır>Yüksek performanslı gpu bunu seçtin öyle mi yükledin driver 'ı ?

Biraz detay ver bizde detay anlatalım.

Onun dışın mito kardeş herşeyi detaylı anlattı daha önce catalyst kurmakla ilgili bir önceki sayfaya falan bak azcık çok bişey değil yani ctrl+f yapçan hangi tarayıcı yı kullanıyorsan sonra control center yaz 12.3 yaz çıkanlara bak işte yine de sorarsan cevaplarız.

• Arkadaşlar hepinize teşekkürler, Gursuogr ve mito'ya ayrı ayrı teşekkür ederim. Az önce ki sayfaları biraz inceledim ve nihayet ekran kartını amd yapabildim. Yardımlarınız için teşekkürler. Ve evet fixed mod'a geçip catalyst 12.3'ü yükledim şuanlık bir sorun yok.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize teşekkürler, Gursuogr ve mito'ya ayrı ayrı teşekkür ederim. Az önce ki sayfaları biraz inceledim ve nihayet ekran kartını amd yapabildim. Yardımlarınız için teşekkürler. Ve evet fixed mod'a geçip catalyst 12.3'ü yükledim şuanlık bir sorun yok.

hadi hayırlı olsun
  • quote:

quote:

Arkadaşlar hepinize teşekkürler, Gursuogr ve mito'ya ayrı ayrı teşekkür ederim. Az önce ki sayfaları biraz inceledim ve nihayet ekran kartını amd yapabildim. Yardımlarınız için teşekkürler. Ve evet fixed mod'a geçip catalyst 12.3'ü yükledim şuanlık bir sorun yok.

hadi hayırlı olsun

Eyvallah kardeşim. Yalnız bir sorunum var intel'den amd ekran kartına geçince herhangi bir oyunda bilgisayar ısınıyor. Coolsense açık olduğu halde. Ne yapabilirim?

• bişey yapmana gerek yok normal amd intelden 10 derece fazla sıcak artı oyun diyorsun çok normal ısınması ısınıp kapanmıyorsa pc devam yada için rahat edecekse soğutucu al
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.