Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ottorehagel

Arkadaşlar cihazı bende aldım fakat oyunları tam ekran yapamıyorum bir türlü çok sinir oldum. son çözünürlüğe alınca tam ekran oluyor gerisinde ufak yardımcı olursanız çok sevinirim

aynı olay bende de oluyor, çözümü ise bi alt+enter'a bakar
  • quote:

Arkadaşlar cihazı bende aldım fakat oyunları tam ekran yapamıyorum bir türlü çok sinir oldum. son çözünürlüğe alınca tam ekran oluyor gerisinde ufak yardımcı olursanız çok sevinirim

bazı eski oyunlarda yapıyor bunu..

hangi oyunu oynadığında yapıyor biraz araştır netten illaki bulursun ben lotr 2 oynarken yapmıştı uyumluluk ayarları falan kurcaladım biraz oldu.

bu arada wifi sorununu çözdüm anlatıcam birazdan nasıl yapılcağını atheros wifi adapter ile alakalı problem ama çözdüm.
    editlerim mesajı birazdan selamlar...

---edit---

Pil simgesine sağ klik-güç seçenekleri-kullandığınız güç seçeneği hangisiyse onun plan ayarlarını değiştir deyin.

Arından gelişmiş güç ayarlarını değiştir deyip. Daha önce resimli anlattığım işlemci seviyesi kısıtlamasını da yapmış olduğumuz bölüme geldik.

Kablosuz Ağ bağdaştırıcısı bölümünü buluyoruz burdan pilde ve şarjda ikisindede en yüksek performansı seçiyoruz.

Ben sıkıntımı driver yükledikten sonra bu şekilde yaparak giderdim şuan modemin gerçek performansını heryerden full çekerek kullanıyorum.

Atheros bağdaştırıcı ile sorun yaşayan denesin olmazsa haber versin uğraşırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 19 Haziran 2012; 23:12:56 >

• TEŞEKKÜRLER kardeşim cod4 multi player oynuyorum onda yapıyor bu sorunu daha diğer oyunları denemedim. Bir de nedense cihazın mouse padin sol tarafı ısınıyor anlamadım gitti . Ürünü formatlamak istiyorum ama driver sorunu çekerim diye tırsıyorum. Bu arada dv7 külübüne beni de alırsanız sevinirim
  • quote:

TEŞEKKÜRLER kardeşim cod4 multi player oynuyorum onda yapıyor bu sorunu daha diğer oyunları denemedim. Bir de nedense cihazın mouse padin sol tarafı ısınıyor anlamadım gitti . Ürünü formatlamak istiyorum ama driver sorunu çekerim diye tırsıyorum. Bu arada dv7 külübüne beni de alırsanız sevinirim

Cihazın bazı kısımları bazı kısımlarından daha fazla ısınabilir.

Oyunlarda aşırı ısınmayı (ki tekrar ediyorum bence yok)

engellemek için bir yöntem gösterdim yukarıda onu uygula ısınma azalıcaktır.

Dv7 mi kullanıyosun yoksa bu pc yi mi anlamadım :)

Dediğim gibi oyunun exesi üstünde sağ klik uyumluluk modu olaylarını biraz karıştır. Farklı çözünürlüklükler dene masaüstünde.

Biri elbet tutucak bende alt+enter işe yaramamıştı ama sende bir dene eğer hala denemediysen.

• Teşekkürler arkadaşlar oyuna sağ tık masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak dedim çözünürlük değiştim bir kere sorun düzeldi. Bu cihaz sabit 250 alabilir mi cod4 de?
  • Arkadaşlar bir de bu web siteleri sayfayı ortalıyorlar ya deli oldum. fanatık olsun mynet olsun sayfanın ortasında kalıyor opera kullanıyorum explorer de aynı sorun var
  • Pokunu çıkarmayalım :)

Hadi iyi eğlenceler.
  • Gürsu yüklediğin driver ağ bağdaştırıcısı ile mi ilgili? Eğer öyleyse driverı banada atarsan sevinirim. Aynı ağ bağdaştırıcısına sahibiz.
  • arkadaşlar geçen hafta cuma günü 2.245 TL'ye Vatan Notebook'tan satın aldım.2-3 aydır bu notebooku araştırıyordum.
    sayfaları okudum ve bilgisayarıma 12.4'ü kurdum.artık oyunlara girmeden ekran kartı değiştirip öyle giriyorum.bios'u da güncelledim F19 yaptım.şuan bilgisayar fixed modda.bunu geri dynamic moda döndürmeli miyim ?

Oyunlarda gördüğüm en yüksek derece 80-85 derece civarı.sizce normal midir ?

bir de bu coolsense ile ilgili bir sorum olacak.coolsense sürümüm 2.1

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

bu paneli nasıl açabilirim ? eğer eski sürüme sahip isem nasıl güncelleyebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 6c04et

arkadaşlar geçen hafta cuma günü 2.245 TL'ye Vatan Notebook'tan satın aldım.2-3 aydır bu notebooku araştırıyordum.
    sayfaları okudum ve bilgisayarıma 12.4'ü kurdum.artık oyunlara girmeden ekran kartı değiştirip öyle giriyorum.bios'u da güncelledim F19 yaptım.şuan bilgisayar fixed modda.bunu geri dynamic moda döndürmeli miyim ?

Oyunlarda gördüğüm en yüksek derece 80-85 derece civarı.sizce normal midir ?

bir de bu coolsense ile ilgili bir sorum olacak.coolsense sürümüm 2.1

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

bu paneli nasıl açabilirim ? eğer eski sürüme sahip isem nasıl güncelleyebilirim ?

Sürümünüz eski değil yeni.

3-4. sayfalara bakın büyük ihtimal oralarda biryerde

1.0 versiyon var o panel o versiyona yani eski versiyona aittir.

Yeni versiyon (2.1) yalnızca açık kapalı opsiyonları sunar.

Sıcaklık laptop için kabul edilebilir zarar vermez... ancak yazdıklarımı takip ederseniz sıcaklığınızı 10 derece daha düşürebilirsiniz bir performans kaybı yaşamadan.

Birkaç mesaj yukarda yada bir arka sayfada anlattım nasıl yapılacağını. Lütfen inceleyin.

quote:

Gürsu yüklediğin driver ağ bağdaştırıcısı ile mi ilgili? Eğer öyleyse driverı banada atarsan sevinirim. Aynı ağ bağdaştırıcısına sahibiz.

Driver linki :
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-99392-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5213142&sw_lang=

Önce eski driver'ı kaldırıp (aygıt yöneticisi kablosuz ağ bağdaştırıcısı özellikler gelişmiş sürücü sil yada kaldır bilgisayardan sürücüyü sil evet)

ardından bunu yükleyip yeniden başlattıktan en sonra üstteki mesajlarda dediklerimi yaptığında çözülmezse haber et bidaha konuşalım.

İnsan mailime bir cevap verir :)

• Bu Logodan kaynaklı ışık sızması problemi yenisiyle değiştirdiğimde çözülecekmi laptopu daha bugün aldım ancak ben büyük ihtimal yeni verilecek laptopdada olur diye düşünüyorum ama yinede bir kararsız kaldım :D Ve bu coolsense bana açık kapalı seçeneği dışında herhangi bir ayar menüsü sunmuyor bunu nasıl çözeceğim cevaplayacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir12 -- 21 Haziran 2012; 0:22:01 >
  • Teşekürler kardeşim
  • logodaki ışık sızması şuan bu notebook'a sahip olan herkesde varsa değişim yaptıkları zaman verilen makinede de olacaktır.ayrıca ekran kapalı konumdayken o ışık belli oluyor.şahsen normal kullanımda bir sorunum yok o ışık ile ilgili.
  • Bir arkadaşımda aynı laptop var onun ekranda çok az var yani belli bile olmuyor bende ise çok bariz belli bilemedim ne yapsak
  • Beyler bende bu notebooku sipariş ettim şu an kargoda ama şu logodaki ışık sızması olayını tam anlayamadım. Acaba bu sorunu yaşayanlardan birisinin sorunu fotoğraflayarak buraya yükleme imkanı var mı? Saygılar..
  • Ya sorun falan yok şuraya yazılan mesajları bir adam akıllı okusanız.

Beni rahatsız etmiyor bulmakla araştırmakla uğraşamıcam.

Rahatsız olan uğraşsın araştırsın bulsun. Bu ışık sızmasının giderilmesini sağlayan bir bios versiyonu var ya f17 ya f18 emin değilim bakın bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 23 Haziran 2012; 13:30:48 >
  • Sadece ekran kapalıyken az biraz belli oluyor. 50 kere de değişim yapsanız aynı şeyi yaşayacaksınız. Ekran açılınca zaten sorun yok. Yok bu beni rahatsız eder derseniz bu laptop'ı almayacaksınız bu kadar basit.
  • Selamlar. Beyler benim alet bugün geldi oyun olarak değerlendirmedim sizin bahsettiğiniz ayarları yapmaya çalışıyorum ama genel olarak pcden memnunum. Sorum şu daha önce anlatılmıştır inceledim ama kafa kazan gibi oldu algılayamadım. Pcyi biostan fixed moda aldım amd ekran kartını seçtim grafik özellikleri menüsünden güncellleştirmeleri kontrol ettim güncel dedi. gursuogr arkadasımın verdiği 12.3 onu indiriyorum şu anda Onu kurduktan sonra (eğer hata vermeden kurarsa tabi) başkaca bir işlem yapmama gerek var mı şu bios güncelleme olayı bumudur?

gursuogr arkadasım bılısımcıyım demıssın BÖTE mi okuyorsun branslarımız aynı olabilir:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Selamlar. Beyler benim alet bugün geldi oyun olarak değerlendirmedim sizin bahsettiğiniz ayarları yapmaya çalışıyorum ama genel olarak pcden memnunum. Sorum şu daha önce anlatılmıştır inceledim ama kafa kazan gibi oldu algılayamadım. Pcyi biostan fixed moda aldım amd ekran kartını seçtim grafik özellikleri menüsünden güncellleştirmeleri kontrol ettim güncel dedi. gursuogr arkadasımın verdiği 12.3 onu indiriyorum şu anda Onu kurduktan sonra (eğer hata vermeden kurarsa tabi) başkaca bir işlem yapmama gerek var mı şu bios güncelleme olayı bumudur?

gursuogr arkadasım bılısımcıyım demıssın BÖTE mi okuyorsun branslarımız aynı olabilir:))

Yok böteci değilim :) multimedyacıyım.

12.3 ü amd karta geçip yüklersen sorun çıkıcağını sanmıyorum.

Bir dene yaz istersen sonucu buraya.

• Merhaba beyler. Hergün yeni bi sorun çıkıyor ama Gürsu kardeşim hepsine yetişti maşallah. Bir sorunum var fazla büyütülecek bişi değildir belki sizin için lakin benim için önemli bir sorun. Şimdi anlatsam anlayamayacağınız için örnek veriyorum size; oyunda olduğumu düşünün grafik paketi var bir tane shift+f12'e basınca aktif oluyor. Ondan sonra biraz oyunda takılıyorum felan shift'e basıyorum grafik paketi kapanıyor. Tekrar Shift'e basıyorum grafik paketi açılıyor, normalde paket shift+f12'e basınca aktif oluyor ama bende nedense başlarda shft+f12 belirli bir süre geçtikten sonra ise shift'e basmak yeterli oluyor. Bu benim için bir sorun teşkil ediyor. Ekran ayarlarını aydınlatma, sesi kısıp artırma gibi şeyler shift veya fn'e basıp yapılıyor benim bildiğim ama bunda otomatik olarak değişiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. (( İnşallah sorunumu anlatabilmişimdir. ))
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.