Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bios ta fn fonksiyonlarının fn e basılmadan yapılması ve eski stil fn e basılarak yapılması ile ilgili aç kapa olayı var.

Onu kendi istediğine göre değiştir.
    Biraz bak bios'a şimdi hatırlamıyorum bu bahsettiğim hangi sekme altındaydı adı neydi.

Hadi kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Merhaba beyler. Hergün yeni bi sorun çıkıyor ama Gürsu kardeşim hepsine yetişti maşallah. Bir sorunum var fazla büyütülecek bişi değildir belki sizin için lakin benim için önemli bir sorun. Şimdi anlatsam anlayamayacağınız için örnek veriyorum size; oyunda olduğumu düşünün grafik paketi var bir tane shift+f12'e basınca aktif oluyor. Ondan sonra biraz oyunda takılıyorum felan shift'e basıyorum grafik paketi kapanıyor. Tekrar Shift'e basıyorum grafik paketi açılıyor, normalde paket shift+f12'e basınca aktif oluyor ama bende nedense başlarda shft+f12 belirli bir süre geçtikten sonra ise shift'e basmak yeterli oluyor. Bu benim için bir sorun teşkil ediyor. Ekran ayarlarını aydınlatma, sesi kısıp artırma gibi şeyler shift veya fn'e basıp yapılıyor benim bildiğim ama bunda otomatik olarak değişiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. (( İnşallah sorunumu anlatabilmişimdir. ))

Kardeşim 12.4 ü yükledim sorun çıkmadı hata falan vermedi yalnız daha önceki mesajlarda okuduğum kadarıyla bir arkadaşın başına gelmiş grafik özelliklerinde 12.4 olarak gözükmüyor. Aşağıdaki gibi gözüküyor. Birde bios güncellemek gerekli mi hangi programla güncelleyeyim?

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Merhaba beyler. Hergün yeni bi sorun çıkıyor ama Gürsu kardeşim hepsine yetişti maşallah. Bir sorunum var fazla büyütülecek bişi değildir belki sizin için lakin benim için önemli bir sorun. Şimdi anlatsam anlayamayacağınız için örnek veriyorum size; oyunda olduğumu düşünün grafik paketi var bir tane shift+f12'e basınca aktif oluyor. Ondan sonra biraz oyunda takılıyorum felan shift'e basıyorum grafik paketi kapanıyor. Tekrar Shift'e basıyorum grafik paketi açılıyor, normalde paket shift+f12'e basınca aktif oluyor ama bende nedense başlarda shft+f12 belirli bir süre geçtikten sonra ise shift'e basmak yeterli oluyor. Bu benim için bir sorun teşkil ediyor. Ekran ayarlarını aydınlatma, sesi kısıp artırma gibi şeyler shift veya fn'e basıp yapılıyor benim bildiğim ama bunda otomatik olarak değişiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. (( İnşallah sorunumu anlatabilmişimdir. ))

Kardeşim 12.4 ü yükledim sorun çıkmadı hata falan vermedi yalnız daha önceki mesajlarda okuduğum kadarıyla bir arkadaşın başına gelmiş grafik özelliklerinde 12.4 olarak gözükmüyor. Aşağıdaki gibi gözüküyor. Birde bios güncellemek gerekli mi hangi programla güncelleyeyim?

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

Neyse son kurşuna kadar devam :)

Daha önce en az 3 kere link verildi ama sağlık olsun.

Bios güncellemesi F19 için link aşağıdadır.

http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp57001-57500/sp57474.exe

Direk aç çalıştır o zaten kendi kendine yapıcak herşeyi ilkokulda öğrendiğin ingilizceyi unutmadıysan yaparsın :)

o driver sorularını mitoya sorun bi zahmet sorun bende olmadığından bilemiyorum.

ayrıca sizde sorun etmeseniz iyi olur zira görünse lacivert görünmese pembe pok :)

• Eyvallah kardeşim sabrın için:))))
  • quote:

Selamlar. Beyler benim alet bugün geldi oyun olarak değerlendirmedim sizin bahsettiğiniz ayarları yapmaya çalışıyorum ama genel olarak pcden memnunum. Sorum şu daha önce anlatılmıştır inceledim ama kafa kazan gibi oldu algılayamadım. Pcyi biostan fixed moda aldım amd ekran kartını seçtim grafik özellikleri menüsünden güncellleştirmeleri kontrol ettim güncel dedi. gursuogr arkadasımın verdiği 12.3 onu indiriyorum şu anda Onu kurduktan sonra (eğer hata vermeden kurarsa tabi) başkaca bir işlem yapmama gerek var mı şu bios güncelleme olayı bumudur?

gursuogr arkadasım bılısımcıyım demıssın BÖTE mi okuyorsun branslarımız aynı olabilir:))

hocam sürekli ati kartta kalma oyun oynayacağın zaman ati karta geçir cihazı
  • Bu başlık diğer bir sürü çöplük başlıktan iyi çalışıyor ben halimden memnunum siz bişey oldukça yazın.

Bildiğimiz yerden gelirse elimizden geldiği kadar cevap veriyoruz işte. Herkese sorunsuz kullanımlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Bu başlık diğer bir sürü çöplük başlıktan iyi çalışıyor ben halimden memnunum siz bişey oldukça yazın.

Bildiğimiz yerden gelirse elimizden geldiği kadar cevap veriyoruz işte. Herkese sorunsuz kullanımlar.

Gürsu ben üstlerde anlattıgım sorunu hala çözemedim, bulamadım bir türlü bahsettiğin şeyi. İngilizcemde pek yoktur zaten. Yardımcı olabilirsen çok iyi olur doğrusu.

Edit: Sorunu çözdüm beyler hayırlı olsun, aynı sorunu yaşayanlar varsa bu konu üzerinden ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 25 Haziran 2012; 18:11:44 >
  • Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullan iyi çekişler diliyorum atheros wireless kartına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYBiGDReaM

quote:

Kamera kalitesi için yapmamızı istediğin bir test, uygulama vs var gönder yada söyle yapalım ben anlamam kamera kalitesinden.

Hem bizde anlamış oluruz iyi olur.

------

USB MEVZUSU için.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5213142#N587

Yonga seti altındaki güncellemelerden sonra düzelmezse tekrar görüşelim.

(BB Bold 9900 pc prize takılı değilken bazen banada yapıyor elektrik kaynağı yeterli değil falan pek sorun sayılmaz)

Teşekkürler hocam, USB Fresco Logic 3.0 driverlarını kaldırıp tekrar kurunca düzeldi sanırım. İlgi alaka için tekrar çok teşekkürler.

Yalnız bios güncellemesi yapmama rağmen (F.19) haala bu HP ışıklı logosunun ekranın kararması durumunda sağ altta belirmesi problemine bir çözüm getiremedim. Bununla ilgili de paylaşabileceğiniz bir bilgi varsa çok memnun olurum.

Daha önceki mesajımda USB sorunun çözüdlüğünü söylemiştim ama, tekrar nüksetti. Driveri sürekli kaldırıp yeniden kurmam gerekiyor. Nedir sizce sıkıntı?

• HD 7690M XT diye bir kart yok. HD 7690M var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

HD 7690M XT diye bir kart yok. HD 7690M var.

Nasıl yok kardeşim adamlar incelemesini bile yapıyor sen gelmiş böyle bir kart yok diyorsun ati nin çıkardığı en son ekran kartı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottorehagel

quote:

Orijinalden alıntı: Acer 3820TG

HD 7690M XT diye bir kart yok. HD 7690M var.

Nasıl yok kardeşim adamlar incelemesini bile yapıyor sen gelmiş böyle bir kart yok diyorsun ati nin çıkardığı en son ekran kartı bu

Bırakın millet eğlensin kimsenin eğlencesini bozmayalım :)
    *-*

USB Fresco Logic 3.0 Driver'ı kurmanıza rağmen sorun bir süre sonra tekrar yaşanıyorsa. Bios update yapmanızı rica edicem.

Acaba bilgisayarınızda bunu silebilicek bir yazılım var mı ?

Sürekli olarak geri yükleme mi yapıyorsunuz ?

Deepfreeze gibi bişeyler mi var ?
    ---

Bios update'ten sonra konuşalım.

• Beyler ilgisiz olacak ama CoD Mw3 yüklemeye çalışıyorum sürekli .dll eksik hatası alıyorum eksik dosyayı indirip system 32 klasörüne atıyorum ama hata düzelmiyor var mı önerisi olan..
  • quote:

Beyler ilgisiz olacak ama CoD Mw3 yüklemeye çalışıyorum sürekli .dll eksik hatası alıyorum eksik dosyayı indirip system 32 klasörüne atıyorum ama hata düzelmiyor var mı önerisi olan..

Hocam başka bir cd den dene tek bir dll dosyası eksik değildir tahminim.
  • quote:

USB Fresco Logic 3.0 Driver'ı kurmanıza rağmen sorun bir süre sonra tekrar yaşanıyorsa. Bios update yapmanızı rica edicem.

---

Biosu zaten son sürüme güncellemiştim. Şuan F19 sürümü var. Herhangi bir geri yükleme de yok, eğer şimdi gene driveri indirip kursam, USB'ler çalışır hale gelecekler, ama bir restarttan sonra gidiyorlar. Pek bir şey anlayamadım bu durumdan.
  • quote:

quote:

---

Biosu zaten son sürüme güncellemiştim. Şuan F19 sürümü var. Herhangi bir geri yükleme de yok, eğer şimdi gene driveri indirip kursam, USB'ler çalışır hale gelecekler, ama bir restarttan sonra gidiyorlar. Pek bir şey anlayamadım bu durumdan.

Hocam usb lerin çaşlışmasını sağlayan exe dosyasını bulup msconfig den başlangıça ekleyip dener misin

• quote:

quote:

quote:

---

Hocam usb lerin çaşlışmasını sağlayan exe dosyasını bulup msconfig den başlangıça ekleyip dener misin

Olabilir.

---

Sorun daha kompleks gibi geliyor bana. HP servisi arayarak destek almakta fayda var. Sevmem böyle neden olduğunu anlayamadığın aslında olmaması gereken saçma sağan sorunları. Ya tam çalış ya çalışma dimi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

---

Olabilir.

---

Sorun daha kompleks gibi geliyor bana. HP servisi arayarak destek almakta fayda var. Sevmem böyle neden olduğunu anlayamadığın aslında olmaması gereken saçma sağan sorunları. Ya tam çalış ya çalışma dimi ?

HOCAM ya da aygıt yöneticine girip usb yi bulup elle mi çalışıyor otomatik mi onu da kontrol et bence. Eğer elle ise sürekli kendin başlatmak zorundasın onu otomatik yaparak sorundan kurtulabilirsin.

• Selamlar,

Gerek Battlefield 3 gerekse Call of Duty Modern Warfare 2 oyunlarını oynayamıyorum. Oyunlara bir giriyor bir çıkıyor veya çok ağır çalışıyor...Sebebi nedir acaba?
  • oyuna intelin grafik sürücüsü seçiliyken girdiyseniz ondan kaynaklanabilir.bf3'ü ultra ayarlarda oynayabiliyorum.biraz ısınıyor doğal olarak :) ama 75'i pek geçmiyor.soğutucu kullanmıyorum.

bende sağ ve soldaki 1er usb girişi çalışmamakta.bios'u da güncellemiştim.sanırım diğer driverları da güncellemem gerek.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.