Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bendede 6c04et var.Dün pes 2012 nba2k12 çok güzel oynanıyordu.Bugün 2 side açılıyor fakat kasarak oynanıyor.Nasıl düzelticem.Değiştirebilir grafikten yüksek performansa çektim ama yine kasıyor
  • İşlerim çok yoğun cevap veremiyorum.

Performans ayarına dikkat et.

Prize takılı olup olmadığına kadar herşey değişebilir.
    yüksek performanslı gpudayken kasması imkansız.

driver güncelleme den biosdan fixed moda geçmeden onu yüksek performansa geçirmenin bir anlamı yok.

Artık böyle sorulara cevapta vermiycem millet sayfalarca yazmaya üşenmiyor ama siz okumaya üşeniyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

İşlerim çok yoğun cevap veremiyorum.

Performans ayarına dikkat et.

Prize takılı olup olmadığına kadar herşey değişebilir.
    yüksek performanslı gpudayken kasması imkansız.

driver güncelleme den biosdan fixed moda geçmeden onu yüksek performansa geçirmenin bir anlamı yok.

Artık böyle sorulara cevapta vermiycem millet sayfalarca yazmaya üşenmiyor ama siz okumaya üşeniyosunuz.

güzel cevaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: bletific

Selamlar,

Gerek Battlefield 3 gerekse Call of Duty Modern Warfare 2 oyunlarını oynayamıyorum. Oyunlara bir giriyor bir çıkıyor veya çok ağır çalışıyor...Sebebi nedir acaba?

Aynı oyunları ben takılma, donma olmaksızın 65 Derece üzerine çıkmadan full ayarlarda oynuyorum. Saolsunlar arkadaşların dediklerini yaptım biostan fixed moda geçtim, ekran kartını güncelledim, biossu güncelledim sorun çıkmadı bence bunları uygula sende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 1 Temmuz 2012; 0:27:01 >
  • oyunlarda tam ekran oynayamama sorununu çözdüm sanırım. sizde de işe yarar heralde. tek yapmamız gereken gpu güncelemesi için fixed mode'a geçirdiğimiz ekran kartını yine bios'dan dynamic mode'a geçiriyoruz. fixed mode daha hoşuma gitmişti ama dirt 3 gibi oyunlarda alt+enter işe yaramıyor. dynamic mode'da bu sorunu yaşayanlar alt + enter denesin.
  • Beyler selamlar. Bir sorum var notebookun daha hızlı açılması için msconfigde hangi programların başlatılmasını engellemeliyiz hangileri gereksiz, hp nin orjinal programlarından liste kabarık geldi..
  • bir resim at istersen, neler var ona göre önerilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Beyler selamlar. Bir sorum var notebookun daha hızlı açılması için msconfigde hangi programların başlatılmasını engellemeliyiz hangileri gereksiz, hp nin orjinal programlarından liste kabarık geldi..

Kaldırmamı tavsiye ettğiniz programları belirtirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 1 Temmuz 2012; 15:38:37 >
  • gözükmüyor resim
  • Beyler bugün ilk defa bi mavi ekran hatası aldım, deli oldum manyadım, bilgisayarı kırasım geldi. Mavi ekran hatasını almadan önce birkez pc dondu amd ekran kartı sürücüyü kurtardı felan bişiler yazdı altta, hiç umursamadım oynamaya devam ettim. Sonra aynı şey birkez daha oldu ve pc mavi ekran hatası verdi, kodu "atik" diye bir yazıyla başlıyordu sanırım. Eğer bir daha alırsam buraya tam olarak yazacağım. Bu arada pc sabah saat 10'dan beri açık ve mavi ekran hatasını aldığım saat ise 22:19. Bilgisayar pek ısınmamıştı, çok ısındığı zamanlardada hiç aksatmıyordu, devam ediyordu. Bu sefer niye böyle birşey oldu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, neler yapabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

Beyler bugün ilk defa bi mavi ekran hatası aldım, deli oldum manyadım, bilgisayarı kırasım geldi. Mavi ekran hatasını almadan önce birkez pc dondu amd ekran kartı sürücüyü kurtardı felan bişiler yazdı altta, hiç umursamadım oynamaya devam ettim. Sonra aynı şey birkez daha oldu ve pc mavi ekran hatası verdi, kodu "atik" diye bir yazıyla başlıyordu sanırım. Eğer bir daha alırsam buraya tam olarak yazacağım. Bu arada pc sabah saat 10'dan beri açık ve mavi ekran hatasını aldığım saat ise 22:19. Bilgisayar pek ısınmamıştı, çok ısındığı zamanlardada hiç aksatmıyordu, devam ediyordu. Bu sefer niye böyle birşey oldu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, neler yapabilirim..

çoğu kez yazdım sonkez yazıyorum amd ekran kartından yapıyor yani driverdan bende de yaptı düzelttim tarifinide önceki sayfada ve imzamdaki dv7 kulüpte 6. sayfada yazdım vakit ayırıp inceleseniz sorunu halledersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 2 Temmuz 2012; 0:56:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Beyler bugün ilk defa bi mavi ekran hatası aldım, deli oldum manyadım, bilgisayarı kırasım geldi. Mavi ekran hatasını almadan önce birkez pc dondu amd ekran kartı sürücüyü kurtardı felan bişiler yazdı altta, hiç umursamadım oynamaya devam ettim. Sonra aynı şey birkez daha oldu ve pc mavi ekran hatası verdi, kodu "atik" diye bir yazıyla başlıyordu sanırım. Eğer bir daha alırsam buraya tam olarak yazacağım. Bu arada pc sabah saat 10'dan beri açık ve mavi ekran hatasını aldığım saat ise 22:19. Bilgisayar pek ısınmamıştı, çok ısındığı zamanlardada hiç aksatmıyordu, devam ediyordu. Bu sefer niye böyle birşey oldu anlayamadım. Yardımlarınızı bekliyorum, neler yapabilirim..

çoğu kez yazdım sonkez yazıyorum amd ekran kartından yapıyor yani driverdan bende de yaptı düzelttim tarifinide önceki sayfada ve imzamdaki dv7 kulüpte 6. sayfada yazdım vakit ayırıp inceleseniz sorunu halledersiniz.

Hocam dediklerini yapacaktım, dediğin linkten dediğin dosyayı indirmeye kalktığımda site hata verdi, bu yüzden indirme yapamadım. Eğer kendin upload edebilirsen veya çalışan bir link bulursan yüklerim. Teşekkürler şimdiden.

• Harika bir laptop alalı 8 gün oldu içinde crysis 2 assasins brootherhood, nfs hot pursuit, Batman Arkham city, Prototype vs.. bi ton oyun var hepsinde harika performans veriyor aynı anda altta crysis2 açıkken nfs felan kasmadan oynuyorum çok laptop değiştim ama bu cidden farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtekinertekin

Harika bir laptop alalı 8 gün oldu içinde crysis 2 assasins brootherhood, nfs hot pursuit, Batman Arkham city, Prototype vs.. bi ton oyun var hepsinde harika performans veriyor aynı anda altta crysis2 açıkken nfs felan kasmadan oynuyorum çok laptop değiştim ama bu cidden farklı

dirt 3 son ayarlarin bi altinda cok akici oynayabiliyorum ama a.c. rev. her durumda hafif kasmalar oluyor. sende de mevcut mu bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.C 2 bile ful ayarlarda 24 fps altına düşebilir :) rev. için normal bence.
  • yine düşük tutuyorum ayarları, oyunun kendi performansıyla alakalı heralde. yoksa dirt 3 bana mısın demiyor, crysis 2 (olsun o kadar) b.. diyor, ama a.c. bana mısın diyor. hani öyle çok oyun oynayan biri değilimdir de diğer oyunlara göre rahatsız etti açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Hocam dediklerini yapacaktım, dediğin linkten dediğin dosyayı indirmeye kalktığımda site hata verdi, bu yüzden indirme yapamadım. Eğer kendin upload edebilirsen veya çalışan bir link bulursan yüklerim. Teşekkürler şimdiden.

pm ile yolladım

• quote:

A.C 2 bile ful ayarlarda 24 fps altına düşebilir :) rev. için normal bence.

A.C Rev'i full ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum herhangi bir takılma veya kasma yaşamıyorum. Takılma yaşayan arkadaş, bilgisayarın biraz ısındıgından dolayıdır diye düşünüyorum. Ayrıca mito kardeşimede teşekkür ederim, zahmet oldu kusura bakma. Tekrar teşekkürler.
  • Beyler az önce Bf3'ü yükledim, şu anda setup yapıyorum. Oyun kurulunca bir deneme yapacağım, ekran görüntüsü alıp konuya koyarım. Beklemede kalın. İyi akşamlar..
  • quote:

quote:

A.C 2 bile ful ayarlarda 24 fps altına düşebilir :) rev. için normal bence.

A.C Rev'i full ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum herhangi bir takılma veya kasma yaşamıyorum. Takılma yaşayan arkadaş, bilgisayarın biraz ısındıgından dolayıdır diye düşünüyorum. Ayrıca mito kardeşimede teşekkür ederim, zahmet oldu kusura bakma. Tekrar teşekkürler.

rica ederim güle güle kullan takılmayı bence ısınmadan değilde amd ekran kartı sürücüsünden yapıyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.