Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

A.C 2 bile ful ayarlarda 24 fps altına düşebilir :) rev. için normal bence.

A.C Rev'i full ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum herhangi bir takılma veya kasma yaşamıyorum. Takılma yaşayan arkadaş, bilgisayarın biraz ısındıgından dolayıdır diye düşünüyorum. Ayrıca mito kardeşimede teşekkür ederim, zahmet oldu kusura bakma. Tekrar teşekkürler.

rica ederim güle güle kullan takılmayı bence ısınmadan değilde amd ekran kartı sürücüsünden yapıyor

Beyler bu bilgisayar bf3 denen oyunun full ayarlarda bile anasını ağlatıyor. Hiç kuşkunuz olmasın, oyun zevkim yarıda kaldı çünkü işe gidiyorum. Akşam geldiğimde ss'ler burada, fps'ide görebileceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 4 Temmuz 2012; 7:28:35 >

• Eski alışkanlık half life oynayalım dedik arkadaşlarla 1,5 yükledim ama tam ekran yapamıyorum oyun eski olduğu için çözünürlük değerleri bizim notebookla uyumsuz sanırım. Arkadaşın birisi fixed moddan dynamic moda geçirerek hallettiğini söylemiş ama onu yapmak istemiyorum nettede pek birşeye ulaşamadım. Fikri olan var mı çok ta önemli değil ama belki çözüm üretebiliriz. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Eski alışkanlık half life oynayalım dedik arkadaşlarla 1,5 yükledim ama tam ekran yapamıyorum oyun eski olduğu için çözünürlük değerleri bizim notebookla uyumsuz sanırım. Arkadaşın birisi fixed moddan dynamic moda geçirerek hallettiğini söylemiş ama onu yapmak istemiyorum nettede pek birşeye ulaşamadım. Fikri olan var mı çok ta önemli değil ama belki çözüm üretebiliriz. Saygılar

Fixed'la dynamic le ilgisi yok bahsettiğin olayın bence...

Basit bir çözüm olarak alt+enter dene olmuyosa olaylar karışık.

Intel HD Graphics kontrol panelinden çözünülürüğü değiştire değiştire oyun için uygun olanı bulabilirsin yada...

Oyunun kısayolu üstüne sağ klik windows uyumluluk dalgasını kurcalayabilirsin xp tutucaktır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 5 Temmuz 2012; 15:16:14 >

• "oyuna intelin grafik sürücüsü seçiliyken girdiyseniz ondan kaynaklanabilir." Bu cümle ne anlama geliyor? Nasıl seçmeyebilirim intel grafik sürücüsünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bletific

"oyuna intelin grafik sürücüsü seçiliyken girdiyseniz ondan kaynaklanabilir." Bu cümle ne anlama geliyor? Nasıl seçmeyebilirim intel grafik sürücüsünü?

bu bilgisayarda iki ekran işlemcisi var. biri performans, diğeri pil verimliliği için. masaüstü/sağ tık/değiştirilebilir grafikleri yapılandır kısmından ayarlayabilirsiniz.
  • Beyler kusura bakmayın, şu sıralar biraz yoğundum vakit buldum ve birkaç görüntü aldım, kısa bir video çektim. Birçoğunuzun merak ettiği oyunun BF3'ün tabii ki. Önce görüntüleri koyacağım videoyu şuan upload ediyorum, biraz uzun sürebilir çünkü AKK denen illete bulaştım hemde daha ayın 7'sinde, biraz fazla indirme yaptım sanırım Max Payne 3'ten tut, crysis2'e kadar. Neyse, görüntüler burada gece yarısına doğru video'yu koymaya çalışacağım, eğer gece yarısıda koyamazsam yarın burada kesin olur. Buyrun sıcak sıcak;

Buyrun
    Buyrun

Oyundan aldığım fps 30-40 arasında, şu ana kadar 30'un altına düştüğünü görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 7 Temmuz 2012; 22:41:50 >

• Buyrun beyler buda video, dediğim gibi kısa oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 8 Temmuz 2012; 11:16:37 >
  • selam beyler bende 2 hafta önce bu notebook modelinden aldım herşeyden memnun olmama rağmen mavi ekran yedim ama bu sanırsam virüs girdiğinden olabilir ama ekran kartı sorunu benimde aynı şekilde devam ediyor görüntü sürücücüsü calısmayı durdurdu ... araştırmalarıma baklırsahttp://h30434.www3.hp.com/t5/forums/forumtopicprintpage/board-id/Display/message-id/41694/print-single-message/true/page/1 bu hp nin sitesindeki denilenleri yaparsam düzelicekmi ve ben o hpnin kendi driverini silip sizin dedikleriniz 12.4 kurdum bu sorun devam ediyor 12.3 denemedim direk sona geçtim ama kendi driverini sildim şimdi masaüstünde ati panele girilmiyor:D
    neyse cevaplarınızı bekliyorum

• fearlespy oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsurn

fearlespy oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun

Ultra ayarlarda hiç takılma ve kasma yaşamadan oynuyorum.
  • fearless ben yazdım yukarda ama hangi driver kullanıyorsun birde onu belirtsen bizde oynayak fullde
  • dr4nzy mavi ekran hatası alıyorsan mito'nun bana verdiği driver'ı;https://r apidsh are.com/files/1583590888/catalys_12.3.rar indirmelisin. Bana bu driverla mavi ekran hatasını çözdüğünü söyledi ama bende ara-sıra yine mavi ekrna hatası vermekte. Yeni driver arıyorum tabii eğer çıkmışsa bakalım, eğer çözebilirsem sorunu paylaşıcam. Şuanda bir drıver indiriyorum doğru mu bir fikrim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearlespy -- 8 Temmuz 2012; 15:48:21 >
  • cevabını için öncelikle teşekkür ederim gel gelelim konuya sabahtan beri evdeyim vehttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/7690M-GPU-HP-HORRIBLE-DRIVER-SUPPORT/td-p/1254859 bu linkte verdiğim yeri okudum.. bizim bu notebooklardaki 7690mxt olan kart gg gibi.. çünkü adamların dediklerine göre yabancıların 56 sayfa okudum ve anlamaya calıstım biri aramış hp yetkililerini notebook deişmek istemiş falan filan.herneyse bu hp 7690m xt kartını cıkartmıs ama driver yok amd desteklemiyo ayrıca her kurdugun driver adam biri test etmiş 11.8 den 12.4 e kadar hepsi kötü benchmark vermiş sadece 12.2 preview versiyonunda en iyi değerleri almış bizim o win7 gördügümüz degerler saçma burda cogu kişi kullanıyordur 12.3 / 4 herneyse sen dedin full özellik oynuyorum şimdi mavi ekran sended oluyomus 12.7 beta cıkmıs orda 7000m desteklyo diyo indiriyorum ama gene aygıt yöneticisinde farklı görüyomus ben onuda cozdum.Senin kullandın driver 12.3 kullandım sagolasın sadece hangisi diye merak etmiştim şimdi format attımda hangisi kurucam bilmiyorum.aygıt yöneticisi cözdüm derken orda 6700m series cıkarsa sağ tıklayım günncelleştir derseniz düzeliyor bilginiz ola.Ayrıca verdigim linkteki sitede hp yetkililerinden birinde bellek hızı 900 gösteriyor bizde hep 800 onuda anlamadım pc virüs oldu bişeyler yapmaktan performansta iyice düştü format atarken hangi driver kurucam düşünüyorum şimdi iyice teşekkürler!

• Merhaba arkadaşlar şimdi lenovo cihazım yandı garantiden bana ücret iadesi yaptılar 2bin TL bende HP almayı düşünüyorum ve tamda bu cihazlardan birini. Fakat bu iki cihaz arasındaki farkı bir türlü anlayamadım. İyi anlayan birisi farkları söylerse sevinirim Yarın pazartesi haftanın ilk günü ve gidip cihaz satın alacağım.

1. cihaz:http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-6c04et-a7n36ea-notebook-urun7176.html
    2. cihaz:http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-a7n31ea-dv6-6c04st-notebook-urun7718.html

Bu üstteki 2 cihaz arasında gördüğüm ekran kartları farklı gibi ama sizce hangisini tercih etmeliyim. Birde bu iki cihazdan hariç bu alttaki cihazın temel farkı nedir 3 boyutlu film izleme özelliği ve 1 TB hdd si bu 3. cihazı almamı gerektirir mi sizce?

3. cihaz:http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-a7n33ea-i7-2670qm-notebook-urun7743.html

Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• valla kardeşim gördün üzere okuduysan forumu bu 7690m xt kartının amd ati kendi sitesinde yok hpnin sitesindekini kullanmak zorunda kalıcıız gibi birde 12.2 preview versioynun üstüne kurucaz sen dicen bunla ne alaka demek istedim oyunlarda canavar gibi bende AC reveleations oynadım oyunlarda manyak deniyo ama denenleri yapmadan oynadım full özellik deildi benim sana tavsiyem bu biizm 6c04et al sadece sorun kartta amdnin bu karta özel driver olmaması 7690m xt diğer herşey mükemmel..
  • Ürün karşılaştırma buldum arkadaşlar şimdi Gördüğüm karadı ile 1. cihazla 2. cihaz arasında sadece kilo farkı var.

Bu ikisinden hariç 3. cihazla aralarındaki farkta hdd + Blu ray özelliğinin olması sanırım şimdi bunları dikkate alırsak hangisini almamız gerek. Saygılar.

• valla bizde 7690m xt var 7690m deil aynı kart diyolarda bilmiyorum param kalsın diyorsan o kadar para verilmez 3. seçenege blueray için bence.. gerkte yok bizde 1 var 1 derim paran cepte kalsın başka yerlere al blue ray
  • 3. seçenekte blu-ray ve 1920x1080 ekran var dikkatini çekerim. ama 300 lira farka değer mi bilemiycem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

cevabını için öncelikle teşekkür ederim gel gelelim konuya sabahtan beri evdeyim vehttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/7690M-GPU-HP-HORRIBLE-DRIVER-SUPPORT/td-p/1254859 bu linkte verdiğim yeri okudum.. bizim bu notebooklardaki 7690mxt olan kart gg gibi.. çünkü adamların dediklerine göre yabancıların 56 sayfa okudum ve anlamaya calıstım biri aramış hp yetkililerini notebook deişmek istemiş falan filan.herneyse bu hp 7690m xt kartını cıkartmıs ama driver yok amd desteklemiyo ayrıca her kurdugun driver adam biri test etmiş 11.8 den 12.4 e kadar hepsi kötü benchmark vermiş sadece 12.2 preview versiyonunda en iyi değerleri almış bizim o win7 gördügümüz degerler saçma burda cogu kişi kullanıyordur 12.3 / 4 herneyse sen dedin full özellik oynuyorum şimdi mavi ekran sended oluyomus 12.7 beta cıkmıs orda 7000m desteklyo diyo indiriyorum ama gene aygıt yöneticisinde farklı görüyomus ben onuda cozdum.Senin kullandın driver 12.3 kullandım sagolasın sadece hangisi diye merak etmiştim şimdi format attımda hangisi kurucam bilmiyorum.aygıt yöneticisi cözdüm derken orda 6700m series cıkarsa sağ tıklayım günncelleştir derseniz düzeliyor bilginiz ola.Ayrıca verdigim linkteki sitede hp yetkililerinden birinde bellek hızı 900 gösteriyor bizde hep 800 onuda anlamadım pc virüs oldu bişeyler yapmaktan performansta iyice düştü format atarken hangi driver kurucam düşünüyorum şimdi iyice teşekkürler!

Kardeş süpersin gerçektende 6700m düzeldi güncelle deyince 7690 m xt oldu yani özüne döndü sağol bilgi için

bende sana bir kıyak yapayım Catalyst_12.6_ bulduk yani bizim dv7 kulüpteki arkadaş bulmuş istersen yükle ben yükledim sorun yok

İndirmek için -> Catalyst 12.6 WHQL UnifL for Hybrid Graphics (267 MB)

EDİT: kardeş bende hata vermeye başladı bende 12.3 e döndüm en stabili 12.3 bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2012; 8:49:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

cevabını için öncelikle teşekkür ederim gel gelelim konuya sabahtan beri evdeyim vehttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/7690M-GPU-HP-HORRIBLE-DRIVER-SUPPORT/td-p/1254859 bu linkte verdiğim yeri okudum.. bizim bu notebooklardaki 7690mxt olan kart gg gibi.. çünkü adamların dediklerine göre yabancıların 56 sayfa okudum ve anlamaya calıstım biri aramış hp yetkililerini notebook deişmek istemiş falan filan.herneyse bu hp 7690m xt kartını cıkartmıs ama driver yok amd desteklemiyo ayrıca her kurdugun driver adam biri test etmiş 11.8 den 12.4 e kadar hepsi kötü benchmark vermiş sadece 12.2 preview versiyonunda en iyi değerleri almış bizim o win7 gördügümüz degerler saçma burda cogu kişi kullanıyordur 12.3 / 4 herneyse sen dedin full özellik oynuyorum şimdi mavi ekran sended oluyomus 12.7 beta cıkmıs orda 7000m desteklyo diyo indiriyorum ama gene aygıt yöneticisinde farklı görüyomus ben onuda cozdum.Senin kullandın driver 12.3 kullandım sagolasın sadece hangisi diye merak etmiştim şimdi format attımda hangisi kurucam bilmiyorum.aygıt yöneticisi cözdüm derken orda 6700m series cıkarsa sağ tıklayım günncelleştir derseniz düzeliyor bilginiz ola.Ayrıca verdigim linkteki sitede hp yetkililerinden birinde bellek hızı 900 gösteriyor bizde hep 800 onuda anlamadım pc virüs oldu bişeyler yapmaktan performansta iyice düştü format atarken hangi driver kurucam düşünüyorum şimdi iyice teşekkürler!

Kardeş süpersin gerçektende 6700m düzeldi güncelle deyince 7690 m xt oldu yani özüne döndü sağol bilgi için

bende sana bir kıyak yapayım Catalyst_12.6_ bulduk yani bizim dv7 kulüpteki arkadaş bulmuş istersen yükle ben yükledim sorun yok

İndirmek için -> Catalyst 12.6 WHQL UnifL for Hybrid Graphics (267 MB)

Mito'cuğum linki bizimle paylaştığın için teşekkürler, eve gidince deneyeceğim. İnşallah şu mavi ekran sorununu çözerim ya..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.