Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fearlespy

quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

Orijinalden alıntı: dr4nzy

cevabını için öncelikle teşekkür ederim gel gelelim konuya sabahtan beri evdeyim vehttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/7690M-GPU-HP-HORRIBLE-DRIVER-SUPPORT/td-p/1254859 bu linkte verdiğim yeri okudum.. bizim bu notebooklardaki 7690mxt olan kart gg gibi.. çünkü adamların dediklerine göre yabancıların 56 sayfa okudum ve anlamaya calıstım biri aramış hp yetkililerini notebook deişmek istemiş falan filan.herneyse bu hp 7690m xt kartını cıkartmıs ama driver yok amd desteklemiyo ayrıca her kurdugun driver adam biri test etmiş 11.8 den 12.4 e kadar hepsi kötü benchmark vermiş sadece 12.2 preview versiyonunda en iyi değerleri almış bizim o win7 gördügümüz degerler saçma burda cogu kişi kullanıyordur 12.3 / 4 herneyse sen dedin full özellik oynuyorum şimdi mavi ekran sended oluyomus 12.7 beta cıkmıs orda 7000m desteklyo diyo indiriyorum ama gene aygıt yöneticisinde farklı görüyomus ben onuda cozdum.Senin kullandın driver 12.3 kullandım sagolasın sadece hangisi diye merak etmiştim şimdi format attımda hangisi kurucam bilmiyorum.aygıt yöneticisi cözdüm derken orda 6700m series cıkarsa sağ tıklayım günncelleştir derseniz düzeliyor bilginiz ola.Ayrıca verdigim linkteki sitede hp yetkililerinden birinde bellek hızı 900 gösteriyor bizde hep 800 onuda anlamadım pc virüs oldu bişeyler yapmaktan performansta iyice düştü format atarken hangi driver kurucam düşünüyorum şimdi iyice teşekkürler!

Kardeş süpersin gerçektende 6700m düzeldi güncelle deyince 7690 m xt oldu yani özüne döndü sağol bilgi için

bende sana bir kıyak yapayım Catalyst_12.6_ bulduk yani bizim dv7 kulüpteki arkadaş bulmuş istersen yükle ben yükledim sorun yok

İndirmek için -> Catalyst 12.6 WHQL UnifL for Hybrid Graphics (267 MB)

Mito'cuğum linki bizimle paylaştığın için teşekkürler, eve gidince deneyeceğim. İnşallah şu mavi ekran sorununu çözerim ya..

rica ederim kardeşim ama tam editlerken sen yazmışsın bende sorun yarattı 12.6 malesef. en stabili 12.3 bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Temmuz 2012; 9:11:07 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

cevabını için öncelikle teşekkür ederim gel gelelim konuya sabahtan beri evdeyim vehttp://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Display-and-Video/7690M-GPU-HP-HORRIBLE-DRIVER-SUPPORT/td-p/1254859 bu linkte verdiğim yeri okudum.. bizim bu notebooklardaki 7690mxt olan kart gg gibi.. çünkü adamların dediklerine göre yabancıların 56 sayfa okudum ve anlamaya calıstım biri aramış hp yetkililerini notebook deişmek istemiş falan filan.herneyse bu hp 7690m xt kartını cıkartmıs ama driver yok amd desteklemiyo ayrıca her kurdugun driver adam biri test etmiş 11.8 den 12.4 e kadar hepsi kötü benchmark vermiş sadece 12.2 preview versiyonunda en iyi değerleri almış bizim o win7 gördügümüz degerler saçma burda cogu kişi kullanıyordur 12.3 / 4 herneyse sen dedin full özellik oynuyorum şimdi mavi ekran sended oluyomus 12.7 beta cıkmıs orda 7000m desteklyo diyo indiriyorum ama gene aygıt yöneticisinde farklı görüyomus ben onuda cozdum.Senin kullandın driver 12.3 kullandım sagolasın sadece hangisi diye merak etmiştim şimdi format attımda hangisi kurucam bilmiyorum.aygıt yöneticisi cözdüm derken orda 6700m series cıkarsa sağ tıklayım günncelleştir derseniz düzeliyor bilginiz ola.Ayrıca verdigim linkteki sitede hp yetkililerinden birinde bellek hızı 900 gösteriyor bizde hep 800 onuda anlamadım pc virüs oldu bişeyler yapmaktan performansta iyice düştü format atarken hangi driver kurucam düşünüyorum şimdi iyice teşekkürler!

Kardeş süpersin gerçektende 6700m düzeldi güncelle deyince 7690 m xt oldu yani özüne döndü sağol bilgi için

bende sana bir kıyak yapayım Catalyst_12.6_ bulduk yani bizim dv7 kulüpteki arkadaş bulmuş istersen yükle ben yükledim sorun yok

Mito'cuğum linki bizimle paylaştığın için teşekkürler, eve gidince deneyeceğim. İnşallah şu mavi ekran sorununu çözerim ya..

rica ederim kardeşim ama tam editlerken sen yazmışsın bende sorun yarattı 12.6 malesef. en stabili 12.3 bence

Tüh, bende bu güncellemeyle çözerim sanmıştım. Sende nasıl bir sorun yarattı, açıklada bizde bilelim.

• 12.3 te sorunlu sil onu mito o 56 sayfayı full okudum adam inceleme yapmış fixed modda hpnin sitesindeki 338 mb olan dosya kurcan üzerine 12.2 preview kurcan(düz 12.2 değil) en iyi perf o veriyo bizim makinalara adam benchmark etmiş benim pc simdi yalan oldu feci Fps dusmesi ve kasma yasıyorum çünkü 12.3 /4 /6 /7 beta tekrar 2 preview kurdum sacmaladi baya sehir dısında oldum için format Cd'si yok ama sonunda deneme yanılma yöntemiyle buldum en iyi vereni ilk anlattım gibi diğer druverler olmuyor
  • quote:

12.3 te sorunlu sil onu mito o 56 sayfayı full okudum adam inceleme yapmış fixed modda hpnin sitesindeki 338 mb olan dosya kurcan üzerine 12.2 preview kurcan(düz 12.2 değil) en iyi perf o veriyo bizim makinalara adam benchmark etmiş benim pc simdi yalan oldu feci Fps dusmesi ve kasma yasıyorum çünkü 12.3 /4 /6 /7 beta tekrar 2 preview kurdum sacmaladi baya sehir dısında oldum için format Cd'si yok ama sonunda deneme yanılma yöntemiyle buldum en iyi vereni ilk anlattım gibi diğer druverler olmuyor

Hocam linkleri bizede versen, bizde yararlansak fena mı olur hani?
  • hemen veriyorum ilk olarak hpnin sitesindekihttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-105178-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5213142&sw_lang=

daha sonra 12.2 preview >http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-12.2-Preview-Driver-download-2848.html

ama dedigim gibi eğer bu bütün dediklerimi o kurduklarınızla yaparsanız pc gg olur. çünkü bende ilk pc aldımda hp sitesindekini kurdum ellemmeştim fena deildi 12.2 preview kursadım iş bitçekti ama deneme yöntemleriyle dedim gibi kurunca hepsini performans şuan cok kotu format atıp kursanız baştan en iyisi olur..

• yani bu dediklerimi yapın hiç elleşmeyin ben takip edicem hpnin sitesini ve o sorunlu olan bu kartın hatasının oldugu siteyi ona göre bi yenilik olursa güncelleriz bunları kullanın ellemeyin güncelleme felan yoksa BLUE SCREEN :D veya performans düşüklügü
  • quote:

yani bu dediklerimi yapın hiç elleşmeyin ben takip edicem hpnin sitesini ve o sorunlu olan bu kartın hatasının oldugu siteyi ona göre bi yenilik olursa güncelleriz bunları kullanın ellemeyin güncelleme felan yoksa BLUE SCREEN :D veya performans düşüklügü

Hocam nasıl olcak o ya, eski driverları nasıl silebilirim ki?
  • format atıcaksın veya kurulum yaparken orda yükle yerine kaldır seçiceksin sonra tekrar açıp yükle seçiceksin ama öle performas düşer gene tam silinmez
  • quote:

format atıcaksın veya kurulum yaparken orda yükle yerine kaldır seçiceksin sonra tekrar açıp yükle seçiceksin ama öle performas düşer gene tam silinmez

Format atamam, bir sürü şey yükledim. Ama kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirimde korkuyorum ya dediğin gibi olursa.
  • valla ben çözümü söledim ben bu hafta sonu veya perşembe günü evde olucam ve direk format atıcam bu dediklerimi yapıcam söliceklerimi söledim güncelliği korucam ona göre sölerim herşeyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tüh, bende bu güncellemeyle çözerim sanmıştım. Sende nasıl bir sorun yarattı, açıklada bizde bilelim.

ekran donup kararıp düzelince şu uyarıyı veriyor görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bundan kurtuldu. ama 12.3 de bu hatadan kurtuldum

• 12.2preview!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum iyice saçmalamaya başladı :) neyse uzaktan izlemek keyifli.

preview versiyon önerenler, önerenleri ciddiye alanlar falan. teeey teey. İşlerim yoğun olmasa daha çok ilgilenirdim arkadaşlar kusura bakmayın artık.

Mito kardeşim aklı selim olan sensin bu 7690M XT göründükten sonra shader cpu ram clock hızlarına baktın mı ? var mı bi değişiklik ?

Ayrıca milletin derdi mavi ekransa senin çözüm geçerli niye anlamıyo insanlar çözemiyorum.

Bas bas bağır yada imzana falan yaz istersen.

İnsanlar bilim insanların bu işe hayatlarını adamış insanların geliştirdiği değiştirilebilir grafikleri teknolojisini kullanmak yerine neden sürekli ve daima masaüstü basit uygulamak çalıştırırken bile (browser,word,msn vs.) neden amd yüksek performanslı ekran kartı kullanmaya çalışır anlamıyorum.

Cacık olmaz yoğurda yazık ya.

Adam sana pil ve enerji tüketimi ile ilgili çığır açacak teknoloji geliştirmiş hala sen cahil cahil "haricii ekran kartını kullaanaaccaeeeaam" diye kasıyosun.

Bre ampül, o intel hd graphics 3000'in hd film izleme, video convert işlemlerini yapabilme kabiliyeti harici karttan daha yüksek.
    yoksa neden koysun onu herif oraya bir sen akıllısın bütün intel mühendisleri gerizekalı mı ?

DEMEK İSTİYORUM. artık.
    Bunları yapanlara, doğruymuş gibi bide üstüne tavsiye edenlere.

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gursuogr -- 11 Temmuz 2012; 0:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Forum iyice saçmalamaya başladı :) neyse uzaktan izlemek keyifli.

preview versiyon önerenler, önerenleri ciddiye alanlar falan. teeey teey. İşlerim yoğun olmasa daha çok ilgilenirdim arkadaşlar kusura bakmayın artık.

Mito kardeşim aklı selim olan sensin bu 7690M XT göründükten sonra shader cpu ram clock hızlarına baktın mı ? var mı bi değişiklik ?

Ayrıca milletin derdi mavi ekransa senin çözüm geçerli niye anlamıyo insanlar çözemiyorum.

Bas bas bağır yada imzana falan yaz istersen.

İnsanlar bilim insanların bu işe hayatlarını adamış insanların geliştirdiği değiştirilebilir grafikleri teknolojisini kullanmak yerine neden sürekli ve daima masaüstü basit uygulamak çalıştırırken bile (browser,word,msn vs.) neden amd yüksek performanslı ekran kartı kullanmaya çalışır anlamıyorum.

Cacık olmaz yoğurda yazık ya.

Adam sana pil ve enerji tüketimi ile ilgili çığır açacak teknoloji geliştirmiş hala sen cahil cahil "haricii ekran kartını kullaanaaccaeeeaam" diye kasıyosun.

Bre ampül, o intel hd graphics 3000'in hd film izleme, video convert işlemlerini yapabilme kabiliyeti harici karttan daha yüksek.
    yoksa neden koysun onu herif oraya bir sen akıllısın bütün intel mühendisleri gerizekalı mı ?

DEMEK İSTİYORUM. artık.
    Bunları yapanlara, doğruymuş gibi bide üstüne tavsiye edenlere.

edit : imla

Hocam mito'nun çözümü işe yaramadı demiştim, iyi okuyamadın sanırım.

• Kardesim ben burda bişeyler yazcam simdi ayıp olucak ve banlanicm .. Benim laptop hakkında bilgim yoktu bu model hakkında en az 7 saat inceledim ve butun sayfaları okudum preview yinede oneriyorum çünkü bizim burda gecen 9 sayfada bilip bilmeden yazilmis insanların rahatça anlayamicagi seyler yazilmis.. Adamlar bu kart üzerine sorun olduğu driverinin Amd üretmedigi soyleniyor yazık garibim bı arkadas yabancılardan kaç bin kisi için emek harcamış ve yazmis millete yabancı hp forum sitesinde oradan alınan bilgileri ben buraya yansittim siz isteginizi kurun yapın umrumda olmaz yardımlar bosa gidiyor hep nası olsa ayrıca yasım küçük olmasına rağmen bu notebook hakkında bilgim olmasada pc ısinden çok iyi anlarım donanım bakımından teknoloji özürlü deiliz hadi iyi günler çözümlerinizi kendiniz bulun artik sen son sürümü yükle kardesim 12.7 beta kur kralı
  • gursogr kardeş vur dedik öldürmüşsün

sağolsun mito kardeşim pm'den çok yardım etti bana, beenim gibi aklı karışanlar için özetleyeyim update mevzusunu. benim gibi oyunlarda aldığı fpslerden memnun olmayanlar en son kararlı sürüme güncellesin (şu an 12.6 oluyor bu) hiç betaymış previewmiş riske girmeyin. amd sitesinden indirebiliyorsunuz zaten. sistem derecelendirmesinden 6.6'dan 6.9'a yükseldi şu anda. bu konuda da belirttiğim üzere eskiden kasarak a.c. rev. oynuyordum, şimdi kasmalar minimum düzeye indi. ve artık oyunlarda tam ekran sorunu ortadan kalkıyor. bir de ekran kartı 6700M şeklinde görünüyor, bunu da aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tıklayıp güncelleştirerek düzeltebilirsiniz ki sorun değil.

ha biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. bundan dolayı da arada tek tük takılabiliyor diyorsunuz veya mavi ekran mı verdi? dön 12.3 sürümüne.

başlat/hp recovery manager/sürücü ve uygulama yeniden yükleme/ AMD High def. veya mito abimizin upload ettiği linkten indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Film Bu Ya -- 11 Temmuz 2012; 14:51:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

gursogr kardeş vur dedik öldürmüşsün

sağolsun mito kardeşim pm'den çok yardım etti bana, beenim gibi aklı karışanlar için özetleyeyim update mevzusunu. benim gibi oyunlarda aldığı fpslerden memnun olmayanlar en son kararlı sürüme güncellesin (şu an 12.6 oluyor bu) hiç betaymış previewmiş riske girmeyin. amd sitesinden indirebiliyorsunuz zaten. sistem derecelendirmesinden 6.6'dan 6.9'a yükseldi şu anda. bu konuda da belirttiğim üzere eskiden kasarak a.c. rev. oynuyordum, şimdi kasmalar minimum düzeye indi. ve artık oyunlarda tam ekran sorunu ortadan kalkıyor. bir de ekran kartı 6700M şeklinde görünüyor, bunu da aygıt yöneticisinden ekran kartına sağ tıklayıp güncelleştirerek düzeltebilirsiniz ki sorun değil.

ha biraz fazla ısınıyor gibi geldi bana. bundan dolayı da arada tek tük takılabiliyor diyorsunuz veya mavi ekran mı verdi? dön 12.3 sürümüne.

başlat/hp recovery manager/sürücü ve uygulama yeniden yükleme/ AMD High def. veya mito abimizin upload ettiği linkten indirebilirsiniz.

12.6 keşke bendede olsaydı ama onu kurdum eski hataya geri döndü hatta artarak geri döndü burda yazarken bile pc donup kararıp o meşhur sürücü yanıt vermeyi kestiyi söyleyip durdu bende döndüm 12.3 e sanırım benim kart geri kafalı güncel yeni sürümlerri istemyor

• Ben bı daha ilgilenmem o adamlar bosuna uğraşmışlar o zaman bakın kafanıza göre ama yüzde yüz eminim 12.6 gene aynı hatayı verir iyi günler bb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama bir sorun var. Bimeks te ekran kartı 7690M iken pcdepo da 7690M XT bu ürün iki farklı ekran kartıyla mı satılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince_Mert

Arkadaşlar bende bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama bir sorun var. Bimeks te ekran kartı 7690M iken pcdepo da 7690M XT bu ürün iki farklı ekran kartıyla mı satılıyor?

ürün kodu DV6-6C04ET veya DV6-6C03ET ise kesinlikle 7690m xt olarak satılıyor. firmaların cahillikleri işte. ama yine de almadan sormayı ihmal etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.