Şimdi Ara

hp pavilion dv6 format mı atayım recovery mi yapayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlık dada dediğim gibi leptopun sistemi win 7 professional 64 bit recovery yaparsam en başa dönecek biliyorum ama içimdeki kemirgen ultimate 64 bit yükle diyor sizce ne yapmalıyım bilgisayarın hakkını veren birisiyim her anlamda hangi işletim sistemi iyidir ?

işlemci i7 1.6 , 4 gb ram, 2gb ekran kartı var önerileriniz nelerdir ? ram ilerde arttırabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: legand25

başlık dada dediğim gibi leptopun sistemi win 7 professional 64 bit recovery yaparsam en başa dönecek biliyorum ama içimdeki kemirgen ultimate 64 bit yükle diyor sizce ne yapmalıyım bilgisayarın hakkını veren birisiyim her anlamda hangi işletim sistemi iyidir ?

işlemci i7 1.6 , 4 gb ram, 2gb ekran kartı var önerileriniz nelerdir ? ram ilerde arttırabilirim

Ultimate özelliklerini kullanmıyacaksanız BitLocker Drive Encryption gibi recovery yapın.
  • cahilliğime verin bitlocker drive encryption derken neyi kastettiniz ultimate özellikleri derken ben oyun oynuyorum sürekli ve bilgisayarda bazı işlemler yapıyorum en basitinden office gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.