Şimdi Ara

Hp pavilion dv6 oyun laptopu ısınma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bugnhttp://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=A7N34EA&view=1 bu laptopu aldım. Oyun amaçlı aldım. Hp pavilion dv6 serisinde ısınma problemi oldugunu duymuştum fakat yeni kasa modellerde o sorunun kalmadıgını duymuştum. kullanan varsa uzun süreli oyun oynadıktan sonra ısınma hakkında sorun yaşayıp yaşamadıgını yazarsa sevinirim. bu arada bu laptop yeni kasa mı onu da söylerseniz iyi olur.

• Dv6 Kullanıyorum ve Söyleyim Isınma Sorunu Var. Ancak Bir Soğutucu Yardımıyla Çözebilirsin.Ayrıca Coolsense Programı Da Isınma Sorununa Yardımcı Oluyor.Başka Bir Sorunun Olursa Mesajını Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSkrillex

Dv6 Kullanıyorum ve Söyleyim Isınma Sorunu Var. Ancak Bir Soğutucu Yardımıyla Çözebilirsin.Ayrıca Coolsense Programı Da Isınma Sorununa Yardımcı Oluyor.Başka Bir Sorunun Olursa Mesajını Bekliyorum.

Bende DV6 kullanıyorum ve herhangi bir ısınma problemi yok eğer oyun oynarken veya ağır program çalıştırırken ısınma oluyor diyorsanız bunlar normaldir.
  • kullandıgımız makinalar normal bir notebook değil arkadaşlar yüksek performanslı aletler bunlar işlemcisinden tutun ekran kartına hepsi normal bir makinaya göre daha fazla elektrik cekiyor sonuçta ısınacak bencede normal evde kullandıgımız kasalarda 3-4 tane büyük fan varken bunların içindekiler ile kıyaslayın bakalım.
    ekstra bir sogutucu alarak bu problemi aşabilirsiniz bende blackops, gta4, sniper elite oynarken işlemci 98 dereceyi görüyor.
    ve yazıyorlar ya 'ısınma sorununu çözmüşler' bugune kadar hiç gercekci gelmedi, uzun bir sürede gelmeyecekdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

kullandıgımız makinalar normal bir notebook değil arkadaşlar yüksek performanslı aletler bunlar işlemcisinden tutun ekran kartına hepsi normal bir makinaya göre daha fazla elektrik cekiyor sonuçta ısınacak bencede normal evde kullandıgımız kasalarda 3-4 tane büyük fan varken bunların içindekiler ile kıyaslayın bakalım.
    ekstra bir sogutucu alarak bu problemi aşabilirsiniz bende blackops, gta4, sniper elite oynarken işlemci 98 dereceyi görüyor.
    ve yazıyorlar ya 'ısınma sorununu çözmüşler' bugune kadar hiç gercekci gelmedi, uzun bir sürede gelmeyecekdir.

arkadaş genellemeyi ne çok seviyosunuz biz de biliyoruz her laptopun ısınacağını ben de dv6 kullanıyorum 3114et geçen yıl satın aldım şu an laptopun altında sıcak su torbası var yanlış anlaşılmasın torbanın içine su koyup dondurdum ve bu halde bile oyun oynarken ısınıp kapanıyor bizim ısınma sorunundan kast ettiğimiz budur kapanmadığı sürece altında bi soğutucuyla idare edilebildiği sürece biz de buna ısınma sorunu demeyiz zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.