Bildirim
Hp Pavilion GY442EA
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O model max. 2 gb destekler -
Daha fazla ram takam mı?. Bu laptop bana hediye olarak gelmişti. Vatan bilgisayardan alınmış,ve alınırken yüklseltilebilir ram kapasitesi demişler?
Şimdi ram almak istiyrum ona göre param boşa gitmesin =). hepsiburada.com da filan özelliklerde max 2gb yazıyor fakat satıcının dediğide doğrumu anlayamadım. -
O model max. 2 gb destekler ama satıcı yükseltilebilir dediyse siz 4 gb a yükseltebilirsiniz -
Teşekkürler bilgiler için, peki hangi ram ler uygun olucak, 667 mhz mi 533 mhz mi, yada 2 gb daha takabliyosam iki tane 1 gb lik olurmu yoksa sadece direk 2 gb lik mi olucak yuva sayısı kaç tane yani. Kafanızı karıstırdıysam kusura bakmayın -
ya şaka yapıyorum hala yeni ram diyosunuz o cihaz max 2 gb ram destekler daha fazlasını görmez en azından üretici hpde görünen bilgi bu ama yok ben satıcıma güveniyorum diyosanız alın cihazı satıcıya gidin hadi bunun ramini yükseltelim deyin , muhtemelen olumsuz sonuçlanacaktır çünkü satın alma olayında tüm cihazlar satıcının gözünde uçar kaçar ve en iyisidir -
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için. -
Gereksiz verileri silebilirsin. Yeterince harddiski az doldurmaya bak
quote:
Orjinalden alıntı: kral_arthur_
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için.
-
quote:
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için.
Vistadan kurtul -
En iyisi kurtulmaktır ama laptobun içinde orjinal vista yükliyse ben olsam yapmam. Boşver orjinalliği filan bana hız lazım diyorsan xp pro sp2
quote:
Orjinalden alıntı: DVB
quote:
Vistadan kurtul
-
Orjinal Vista yüklü herşey yüklü olarak getirildi. Hatta ben ram alıp işte Vista ultimate ye gecerim diye düşünmüştüm. Vistaya şuan çok alıştım xp ye dönmek hiç istemiyorum. Sistem ve ram dışında başka bir yöntem yok sanırım.
Birde benim harddisk bormalde 160 gb ama 152 ye 8 olarak ayrılmış. Ben eşit böldürmek istedim. Sistem yenilenmeli dediler. Bende verilerimi yedeklemekle uğraşmadığım için bıraktım. Hdd yi ayırmak için sistem yenilemek zorunlumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_arthur_ -- 7 Nisan 2008; 19:17:39 > -
Arkadasların a dediği üzere sistem max 2gb kabul etmekte.
hdd in 152 ye 8 bolunmus olma sebebi 8 gb lık alanda recovery bolumunun olmasıdır. -
http://h20195.www2.hp.com/PDF/c01214998.pdf
Yukarıdaki direkt .pdf dosyasına ulaşabilirsin. Bu dosyada cihazının Max: 2Gb Ram desteklediğini söylüyor. Yani daha fazlasını takamazsın cihazına. Hp'nin orjinal dosyasıdır.
Hp'nin yeni ürünlerinde 4 Gb ram desteklilerini gördüm fakat senin cihazın Max 2Gb ram destekler. Satıcı sana cihazı satmak için 10gb bile destekler der. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRescon -- 12 Nisan 2008; 17:26:04 > -
Cihazınızın Özelliklerini ve ne kadar ram desteklediğini görmek için.
www.hp.com.tr'ye girin
|Ev ve Ev-Ofis| seçeneğinin altından,
|Taşınabilir bilgisayarlar| seçeneğine tıklayın.
Sağdaki seçeneklerden cihazınıza uygun olan modelin linkine tıklayın,
|HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar|
yada
|Compaq Presario Dizüstü Bilgisayarlar|
Tıkladıktan sonra size şu anda üretilen modellerin bir listesini verecek eğer sizinki üretilmiyorsa
listede yer almaz. O zaman soldaki menüden,
|Üretilmeyen ürünler| tıklayın.
Tıkladıktan sonra cihazınızın modeline göre soldaki linklerden birine tıklayın.
Örneğin; dv2650et cihazı için,
|HP Pavilion dv2600 Eğlence Dizüstü Bilgisayarı serisi| seçeneğine tıklayın.
Size o seriye ait cihazların listesini verecek sizinki hangisi ise o linke tıklayın. Sizi Ürün Bilgileri menüsüne getirecek.
Ordaki .pdf dosyasını indirin. Bazı modellerin ürün bilgileri bulunmayabilir.
-
Sanırım cevap yazarken, kimse yukarıda yazılanları okumuyor. Herkes aynı şeyleri farklı versiyonlarda yazmış.
Pardon ya, geleneği bozmayayım, ben de söyleyeyim; 2GB dan fazlasını desteklemez senin alet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X