Bildirim
Hp Pavilion GY442EA
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
O model max. 2 gb destekler -
Daha fazla ram takam mı?. Bu laptop bana hediye olarak gelmişti. Vatan bilgisayardan alınmış,ve alınırken yüklseltilebilir ram kapasitesi demişler?
Şimdi ram almak istiyrum ona göre param boşa gitmesin =). hepsiburada.com da filan özelliklerde max 2gb yazıyor fakat satıcının dediğide doğrumu anlayamadım. -
O model max. 2 gb destekler ama satıcı yükseltilebilir dediyse siz 4 gb a yükseltebilirsiniz -
Teşekkürler bilgiler için, peki hangi ram ler uygun olucak, 667 mhz mi 533 mhz mi, yada 2 gb daha takabliyosam iki tane 1 gb lik olurmu yoksa sadece direk 2 gb lik mi olucak yuva sayısı kaç tane yani. Kafanızı karıstırdıysam kusura bakmayın -
ya şaka yapıyorum hala yeni ram diyosunuz o cihaz max 2 gb ram destekler daha fazlasını görmez en azından üretici hpde görünen bilgi bu ama yok ben satıcıma güveniyorum diyosanız alın cihazı satıcıya gidin hadi bunun ramini yükseltelim deyin , muhtemelen olumsuz sonuçlanacaktır çünkü satın alma olayında tüm cihazlar satıcının gözünde uçar kaçar ve en iyisidir
-
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için. -
Gereksiz verileri silebilirsin. Yeterince harddiski az doldurmaya bak
quote:
Orjinalden alıntı: kral_arthur_
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için.
-
quote:
Tamam.. Ama pc hiç istediğim kadar hızlı değil, Ne yapabilirim hızlandırmak için.
Vistadan kurtul -
En iyisi kurtulmaktır ama laptobun içinde orjinal vista yükliyse ben olsam yapmam. Boşver orjinalliği filan bana hız lazım diyorsan xp pro sp2
quote:
Orjinalden alıntı: DVB
quote:
Vistadan kurtul
-
Orjinal Vista yüklü herşey yüklü olarak getirildi. Hatta ben ram alıp işte Vista ultimate ye gecerim diye düşünmüştüm. Vistaya şuan çok alıştım xp ye dönmek hiç istemiyorum . Sistem ve ram dışında başka bir yöntem yok sanırım.
Birde benim harddisk bormalde 160 gb ama 152 ye 8 olarak ayrılmış. Ben eşit böldürmek istedim. Sistem yenilenmeli dediler. Bende verilerimi yedeklemekle uğraşmadığım için bıraktım. Hdd yi ayırmak için sistem yenilemek zorunlumu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_arthur_ -- 7 Nisan 2008; 19:17:39 > -
Arkadasların a dediği üzere sistem max 2gb kabul etmekte.
hdd in 152 ye 8 bolunmus olma sebebi 8 gb lık alanda recovery bolumunun olmasıdır. -
http://h20195.www2.hp.com/PDF/c01214998.pdf
Yukarıdaki direkt .pdf dosyasına ulaşabilirsin. Bu dosyada cihazının Max: 2Gb Ram desteklediğini söylüyor. Yani daha fazlasını takamazsın cihazına. Hp'nin orjinal dosyasıdır.
Hp'nin yeni ürünlerinde 4 Gb ram desteklilerini gördüm fakat senin cihazın Max 2Gb ram destekler. Satıcı sana cihazı satmak için 10gb bile destekler der. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRescon -- 12 Nisan 2008; 17:26:04 > -
Cihazınızın Özelliklerini ve ne kadar ram desteklediğini görmek için.
www.hp.com.tr'ye girin
|Ev ve Ev-Ofis| seçeneğinin altından,
|Taşınabilir bilgisayarlar| seçeneğine tıklayın.
Sağdaki seçeneklerden cihazınıza uygun olan modelin linkine tıklayın,
|HP Pavilion Dizüstü Bilgisayarlar|
yada
|Compaq Presario Dizüstü Bilgisayarlar|
Tıkladıktan sonra size şu anda üretilen modellerin bir listesini verecek eğer sizinki üretilmiyorsa
listede yer almaz. O zaman soldaki menüden,
|Üretilmeyen ürünler| tıklayın.
Tıkladıktan sonra cihazınızın modeline göre soldaki linklerden birine tıklayın.
Örneğin; dv2650et cihazı için,
|HP Pavilion dv2600 Eğlence Dizüstü Bilgisayarı serisi| seçeneğine tıklayın.
Size o seriye ait cihazların listesini verecek sizinki hangisi ise o linke tıklayın. Sizi Ürün Bilgileri menüsüne getirecek.
Ordaki .pdf dosyasını indirin. Bazı modellerin ürün bilgileri bulunmayabilir.
-
Sanırım cevap yazarken, kimse yukarıda yazılanları okumuyor. Herkes aynı şeyleri farklı versiyonlarda yazmış.
Pardon ya, geleneği bozmayayım, ben de söyleyeyim; 2GB dan fazlasını desteklemez senin alet.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X