Şimdi Ara

HP PAVILION15-BC200NT Tavsiye Edermisin ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere HP PAVILION15-BC200NT bilgisayarını tavsiye edermisiniz oyun düşkünü birisiyim aşırı ısınma olurmu tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilgisayar bu.

• Isınma yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarı kullanan veya bilen yok mu ?

• Tam bir şey söyleyemem ama bu bilgisayarın bir alt modelini kullanıyorum ısınma sorunu yok uzun süre zorlanmasına rağmen 70 dereceyi bile nadiren geçiyor ama fanlar çok sesli çalışıyor.
  • Hangi modeli kullanıyorsunuz?

• sınavcı46 S kullanıcısına yanıt
    HP 15-BC202NT
  • Çift fanlı mı? Hp çift fanlı modellerde fanları yanyana koymuş. Yanyana olması 1,5 fan etkisi yapıyor deniyor. Bilgisayarınızı ne zamandır kullanıyorsunuz? 1, 2 sene sonra ısınma olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    1 buçuk filan olmaz merak etmeyin. Ama ısı tek noktada toplanıyor bu yüzden sıcak bakmıyorum bu tarz bitişik fan yapısına.Ama bu fanlardaki temel amaç wasd tuşlarının serin kalması.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    tuşlar önemli değildi aslında. Önemli donanımları yakmasın yeter.

Işte,amaç islevsellik güya. Acer vx 15 ile bu cihaz şu an en iyi aletler.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Vatanda satılan Asus n552vw nasıl sizce bunlarla karşılaştırırsak? Geçen hepsiburadada acer vx i5 7300hq 1050 8 gb 1 tb ssd'siz model 3600'dü alamadım şimdi 4K.

• Güzel alet ama arıza çıkardığını biliyorum. Kullananlar 1 sene sonra sorun yaşamışlar ne yazık ki. Yoksa kalite olarak muazzam.

Acer vx 15 ise şahane bir alet. Henüz sorun duymadım. Asustan daha iyi. Hp ile kafa kafaya ama acer cpu hariç daha iyi hp den. 7300hq 6700hq yerine geçebilecek bir cpu. Tek fark i5 olduğu için hyperthreading i unutun. Asustan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 11 Temmuz 2017; 21:21:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavcı46

Çift fanlı mı? Hp çift fanlı modellerde fanları yanyana koymuş. Yanyana olması 1,5 fan etkisi yapıyor deniyor. Bilgisayarınızı ne zamandır kullanıyorsunuz? 1, 2 sene sonra ısınma olur mu?

Evet çift fanlı. İçini açıp bakmadım ama bu modelin HP'nin sitesindeki dökümanında fanları bu ;
     HP PAVILION15-BC200NT Tavsiye Edermisin ?
    şekilde gösteriyor. Alalı yaklaşık 2 ay oldu ısınmayla ilgili bir sorunum yok. Oluşan ısı da zaten numerik tuşların üzerinde hafif şekilde oluyor, pek hissedilmiyor. Ama kucağımda oyun oynarken ısı pek artmasa da biraz rahatsız ediyor. 1-2 Sene sonra ne olur bir şey diyemem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.