Şimdi Ara

hp psc 1610 kullanan veya bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben hp nın psc 1610 modelınde bı yazıcı almayı dusunuyorum pek bılgım yok ve bunu bı arkadasım onerdı sızce nasıl bı makına tavsıye edermısınız

makına asagıdakı lınkte verdım

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06a/1090059-1090171-7359307-7359307-1121979-11530349.html

bu yazıcı hem tarayıcı hem yazıcı hemde fotokopi spesifikasyon
    şimdiden yardımlarınız için tşk.

• hp' ye her zaman güven derim
  • kardes bende zamanında 1510 almıştım kartuslarını kendin doldurabiliyorsun ekonomik oluyor fakat kagıt beslemesi hp nin biraz sorunlu hızlı yazmada hata yapıyor bazen 2 tane kagıdı birden alıyor
    benden tavsiye alacaksan lazer al bende şimdi lazer almayı dusunuyorum
  • hp'ler yazma kalitesi olarak çok iyiler.ben şuan kalite olarak "hızlı" yı kullanıyorum 2410 da hem 5 sn gibi kısa bi sürede yazıyor hem de kalite iyi.kartuşlar bi bitse doldurma yapıcam ama bitmiolar da.

verdiğin linkden kartuşlarım ml'lerine baktım da gayet iyiymiş aslında.bu arada 148 dolar üstüne bi 30dolar daha eklersen 5610 da düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 27 Kasım 2006; 14:35:34 >
  • arkadaslar yorumlarınız için tşk ler fakat hala kararsız kaldım fakat hp iyi bı makına oldugunu soyluyorlar her yerde yanı obur forum sıtelerınde genede acele etmeden iyi bı arastırma ıle bakmak en iyisi herhalde
  • bende psc 1610 var geçen ay aldım sorun varsa sor yanıtlarım
  • arkadaşlar xerox nasıl bi marka?ben samsungla xerox arasında gidip geliyorum.öneriniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp 650 kullanan yazıcı tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de hp 1510 var ,, ve ben asla hp yazıcı tavsıye etmem .. bu benım 3. hp ım .ve alalı 7 ay oldu ve hıc memnun degılım .dıger hp yazıcım 1 sene kullanbılmısıtım .ama oncekı olan canon makınem canavar gıbı ıdı ve 3 sene kullandım .yanı yazıcı alanlara hp yı KESINLIKLE TAVSIYE ETMEM ..uzak durun hplerden ..canon lazer alın derım 1100 mı oyle bır model ...

neyse benım hp kullanıcılarına bır sorum var .. bendekı makına 1510 ve makına acılısıtı sureklı kartus hızalıyor ve buda kartusun cabuk ve hızlı bır sekılde bıtmesıne sebeb oluyor ... bu ayar nerde ve nasıl yapılıyor ????,,yanı aclısıtı bu denetlemeyı nasıl durdurucam .ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ VE CVBLARNIN ICIN TESEKKUR EDERIM ...

• hp yi pc ye tekrar en bastan yükle sorunun düzeliyor bende de oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.