Şimdi Ara

Hp R507 Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hp R507 almak istiyorum ama kararsızım bu makina hakkındaki görüşleriniz?

• hiç düşünme ve al. pentax mercek kullanan hp ler çok kaliteli çekim yapıyor. diğerleri ise iyi değil.
  • bende r507 var valla çok memnunum. yalnız merak etiim bişey var bu makinayı tv'ye nasıl bağlarız? kutusundan 2 tane kablo çıktı. biri usb ama diğerinin tv girişiyle alakası yok.. birde bu makinayı webcam olarak kullanabiliyomuyuz? bilenler yardımcı olabilirmi acep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuk

bende r507 var valla çok memnunum. yalnız merak etiim bişey var bu makinayı tv'ye nasıl bağlarız? kutusundan 2 tane kablo çıktı. biri usb ama diğerinin tv girişiyle alakası yok.. birde bu makinayı webcam olarak kullanabiliyomuyuz? bilenler yardımcı olabilirmi acep?
    bence forumda hp ile ilgili yazıları bul sonra karar ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderace

bence forumda hp ile ilgili yazıları bul sonra karar ver

Alıntıları Göster
    Bence hp alınacaksa R507 modeli alınır... Hp nin diğer modellerini kaldır çöpe at...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

Bence hp alınacaksa R507 modeli alınır... Hp nin diğer modellerini kaldır çöpe at...

Alıntıları Göster
    Sana tavsiyem HP yerine başka marka alman olacaktır..aynı fiyat dilimine yakın makinelere bakabilirsin..teknik servisindeki problemler ve Hp'nin asıl satış pazarının yazıcı olduğunu unutmayalım.. fotoğraf makinesinde HP'ye kadar bir sürü firma var..ama tabiki son seçim senin yinede benden hatırlatması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sutozu -- 25 Nisan 2005, 14:30:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sutozu

Sana tavsiyem HP yerine başka marka alman olacaktır..aynı fiyat dilimine yakın makinelere bakabilirsin..teknik servisindeki problemler ve Hp'nin asıl satış pazarının yazıcı olduğunu unutmayalım.. fotoğraf makinesinde HP'ye kadar bir sürü firma var..ama tabiki son seçim senin yinede benden hatırlatması..

Alıntıları Göster
    ben hiç hp foto mak. görmedim(yani elime almadım çektiği fotoları görmedim) sizin gibi düşünüyordum ama DIWA platin ödülü var bir modelinin...
    Digital Imaging Websites Association

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon MG2250 hakkında nedersiniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirche

ben hiç hp foto mak. görmedim(yani elime almadım çektiği fotoları görmedim) sizin gibi düşünüyordum ama DIWA platin ödülü var bir modelinin...
    Digital Imaging Websites Association

Alıntıları Göster
    Arkadaşım servis konusunda kötülüyorlar.Hp yetkilileri ile bu konuyu konuştum onlarda garanti kapsamına girmeyen arızaları garanti kapsamına sokmaya çalışan başarılı olamayan kişilerin kötü propagandası diyorlar.Fakat R707 almayı bende düşünmüştüm.Fuarda Biraz incelemiştim. Digital zoomda çok başarılıydı.kendi pilini kullanmasını dezavantaj olarak görmüştüm.Yedek parça bağımlılığı açısından.Fotoğraf çekimleri gayet güzeldi.Fiyat olarak ta oldukça makul aynı özellikteki başka makineler göre.Ama sen aldınmı dersen hayır almadım .Konica minolta z20 8 optik zoom olduğu için tercihim oldu.Ama alternatif olarak hp r707 yi düşünmüştüm.Steves digicam adlı sitedede hpr707 oldukça iyi yorumlar almış.R507 yerine hp alacaksan r 707 derim.saygılar

• merhaba arkadaşlar bu hp r 507 iyi güzel de benim canım sıkan kendi şarjlı bataryası olması.eğer bataryanın performansı kötüyse bu makina almaya değmez.bu makinayı kullanan arkadaşlar bizi batarya konusunda bilgilendirirse çok sevinirim.iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: attila19

merhaba arkadaşlar bu hp r 507 iyi güzel de benim canım sıkan kendi şarjlı bataryası olması.eğer bataryanın performansı kötüyse bu makina almaya değmez.bu makinayı kullanan arkadaşlar bizi batarya konusunda bilgilendirirse çok sevinirim.iyi günler
    bataryanın performansı iyi olsa ne olur bi sene sonra yarıya iner ve eyçpi ye gidip öpülürsün yukarıda bi arkadaş hp nin garantisinden bahsetmiş , ben anlatayım makinen bozuldu diyelim garantisi varsa ve garanti kapsamı içindeyse ki bu kapsamın içindeki durumlar dışındakilerden daha azdır, garantiden mecburi olarak makineni tamir ederler , atıyorum bi sene sonra yine bozuldu garantide yok, yandı gülüm keten helva önce makineden anlayan bi hp servisi arayıp bulursun sonra senden arızanın tespiti için 20 dolar servise ayak bastı parası alırlar sonra arıza tespit edilir ve sana ücreti söylerler, sen geçici olarak ofline olursun kendine geldiğinde makineni çöpe atıp yeniini almanın daha mantıklı olduğuna karar verirsin bu arada 20 liği toslayıp sendeleyerek evin yolunu bulmaya çalışırsın

not: yukarıdaki hikaye yaşanmış olaylardan esinlenerek yazılmıştır

• quote:

bataryanın performansı iyi olsa ne olur bi sene sonra yarıya iner ve eyçpi ye gidip öpülürsün yukarıda bi arkadaş hp nin garantisinden bahsetmiş , ben anlatayım makinen bozuldu diyelim garantisi varsa ve garanti kapsamı içindeyse ki bu kapsamın içindeki durumlar dışındakilerden daha azdır, garantiden mecburi olarak makineni tamir ederler , atıyorum bi sene sonra yine bozuldu garantide yok, yandı gülüm keten helva önce makineden anlayan bi hp servisi arayıp bulursun sonra senden arızanın tespiti için 20 dolar servise ayak bastı parası alırlar sonra arıza tespit edilir ve sana ücreti söylerler, sen geçici olarak ofline olursun kendine geldiğinde makineni çöpe atıp yeniini almanın daha mantıklı olduğuna karar verirsin bu arada 20 liği toslayıp sendeleyerek evin yolunu bulmaya çalışırsın

not: yukarıdaki hikaye yaşanmış olaylardan esinlenerek yazılmıştır

Alıntıları Göster
    Şimdi bu Hp de böylede sanki diğer markalarda farklımı.yada daha genele yayarsak elektronik eşyalarda bu olay zaten hep böyle değilmi.elektronik bir eşyanız ne zaman bozulduda tamirden sonra tam olarak verim aldınız.Vestelden bilgisayar alana arkadşım var 3 kere makinesini aynı arızadan servise yolladı üçündede bilgisayar geldiğinde aynı arızayı yaptı.Bu o markanın kötü olduğu anlamına gelmez bazen böyle talihsizlikler olur.Olaya böyle bakarsak elektronik hiç birşey kullanmamalıyız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alker

Şimdi bu Hp de böylede sanki diğer markalarda farklımı.yada daha genele yayarsak elektronik eşyalarda bu olay zaten hep böyle değilmi.elektronik bir eşyanız ne zaman bozulduda tamirden sonra tam olarak verim aldınız.Vestelden bilgisayar alana arkadşım var 3 kere makinesini aynı arızadan servise yolladı üçündede bilgisayar geldiğinde aynı arızayı yaptı.Bu o markanın kötü olduğu anlamına gelmez bazen böyle talihsizlikler olur.Olaya böyle bakarsak elektronik hiç birşey kullanmamalıyız.

Alıntıları Göster
    bir lcd ekranın tamiri için 190 usd artı kdv normal diyorsun yani

• bende 512 sd kart var 45 dakika video kaydı yaptım.. o bitti 128'lik sd kart taktım oda bitti ama yinede pili bitmedi.. bence pil sorunu yok.. makro koydum kendi çapımda çekmeye çalıştım

• quote:

bir lcd ekranın tamiri için 190 usd artı kdv normal diyorsun yani

Alıntıları Göster
    hp iy ama servise düşersen off yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderos

hp iy ama servise düşersen off yani.

Alıntıları Göster
    yav fotğrafı koydum ama açılmıyo gibi neyse.. bana internetteki fotoğraflar yetmiyo diyen arkadaşlara hp için çeştli örnekler yollayaybilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuk

yav fotğrafı koydum ama açılmıyo gibi neyse.. bana internetteki fotoğraflar yetmiyo diyen arkadaşlara hp için çeştli örnekler yollayaybilirim

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar hp alırken bozulmasın diye dua edin servise işiniz düşerse akıl hastası olabilirsiniz. ben direkten döndüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidote

evet arkadaşlar hp alırken bozulmasın diye dua edin servise işiniz düşerse akıl hastası olabilirsiniz. ben direkten döndüm

Alıntıları Göster
    ben r707 almıştım fakat buradaki yorumlar pek olumlu olmayınca iptal ettirdim...CANON 510 Uöven çok bakalım yapacağız artık bir şeyler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackosman

ben r707 almıştım fakat buradaki yorumlar pek olumlu olmayınca iptal ettirdim...CANON 510 Uöven çok bakalım yapacağız artık bir şeyler...

Alıntıları Göster
    hp r507 makinenin kırılan lcd ekrani için 350ytl para işstediler.
    makinenin sıfır fiyatı 330 ytl.
    siz düşünün.

bi daha hp makina alirsak cumle alem .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

hp r507 makinenin kırılan lcd ekrani için 350ytl para işstediler.
    makinenin sıfır fiyatı 330 ytl.
    siz düşünün.

bi daha hp makina alirsak cumle alem .....

Alıntıları Göster
    Duracell g1 batarya uyuyor hp lere biline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.