Bildirim
hp recovery
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1460
arkadaslar hp recovery yanlışlıkla silindi.. laptopa format attım suruculeri yukledım ama bazı işlevler ve kendi programları düzenli çalışmıyor.onerileriniz ve bu recovery nerden bulabilirim
hp nin neyi?
hangi model, masaustu laptop? -
hp pavilion dv 2105 et modeli -
quote:
hp pavilion dv 2105 et modeli
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3982286
eğer dv3 ise laptop buradan indir driverleri -
Sürücüleri doğru ve eksiksiz yüklediğinize emin misiniz? Ne gibi sorunlar mevcut? -
mesela eskiden laptopun üzerindeki ses açma tusunu kullandığım zaman ses çıkıyordu artık yok.bu gibi laptopun bi kaç özelliği devre dışı -
quote:
mesela eskiden laptopun üzerindeki ses açma tusunu kullandığım zaman ses çıkıyordu artık yok.bu gibi laptopun bi kaç özelliği devre dışı
Driverları eksik yüklemişsiniz muhtemelen. Sitesine girip eksik olanları da varsa yükleyin.. -
tekrar deneyeceğim ama sanmıyorumm tesekkürler -
quote:
tekrar deneyeceğim ama sanmıyorumm tesekkürler
çipsetide kurmanız gerekli -
?? -
halen sorunu cözemedim arkadaslar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X