Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cossy

Arkadaşlar benim laptopum HP compaq presario F505EA. Wireless ve pil durumundan dolayı servise yolladım. Parça bekliyorlarmış yani büyük ihtimalle değiştirecekler. :) Bu modelim yerine hangi cihazı önereceklerdir sizce? Hangi modeli kabul etmeliyim? Seçim hakkımız var mı?

senin seçme hakkın yok onlar belirliyorlar
  • Seçme hakkın yok. Onlar bir tane model sunuyorlar ve onu onaylaman için sana bir e-mail veya faksa gönderiyorlar onu imzalayıp gönderiyorsun.
    Ancak nedense bana mı ilk oldu nedir forumda araştırıyorum. Bana ilk önce dv5-1230et sundular sonra stoklarımızda kalmamış dediler ve dv5-1250et modelini bir daha onaylamam için belge gönderdiler. 3 haftaya yakındır bekliyorum bilgisayar gelecek diye.
  • bu kadar sorunları okuduktan sonra gidip 2. el bozuk ama garantili bi hp alasım onu servise verip babalar gibi laptopu alasım geldi. DV5-1170ET veriyorlarda daha ne istiyorsunuz hacım alın başınızın üstüne koyun..
  • ya arkadaşlar ben aradım servisi sizin modelle aynı özellikte veya bir üst özelli,kte moddel stoklarımızda bulunmamaktadır dediler o yüzden para iadesi yapıoruz dediler tam bu sırada kontörüm bitti telefon kapandı (2 günde 100 kontörümü yediler yaa) ee ben şimdi napiim bööle bişey olabilirmi yaa ben para iadesi istemiorum o zamanlar dolar düşüktü çünkü ktfen cevaplayın yapabileceğim neler war...
  • benimde hp servisle sorunlarım oldu hp dv5 1020 et pc im vardı yolda giderken kargocular kırmış sonra nedense benden 6 aylık garantili makinama kırıktan dolayı 400 dolar artı kdv parça dfeğişimi istediler bende kabul etmedim teknosayı aradım sizden laptop aldık böle yaptılar die saolsunlar yardımcı oldular tamir ettireceklerini söylediler ücretsiz garantili şekilde hp servisine onlar geri yaptırıp yollayacakmış keşke baştan onlarla yollasaydım sizinde aklınızda bulunsun arkadaşlar fakat içime kurt düştü benim suçum değildiki kırık olması ben servise basit bi ekrana görüntü gelip gitmesi şikayeti için yollamıştım şimdi tamir edecekler sizce bunu kabul etmelimiyim başka çarem yok gerçide 30 gün dolarsa para iadesi isteyecem en büyük hayalim bu tiksindim yoksa dv5-1020 et yerine ne verirler bana değişim olursa teşekkürler
  • arkadaşlar cvp yazın lütfen ben napiim şimdi para iadesi alsam o parayla hiçbir şey yapamam ben telefondaki bayana ne sölesem de bana laptop gönderseler acaba faturam yok desem gönderirlermi
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneruysal

arkadaşlar cvp yazın lütfen ben napiim şimdi para iadesi alsam o parayla hiçbir şey yapamam ben telefondaki bayana ne sölesem de bana laptop gönderseler acaba faturam yok desem gönderirlermi

Para iadesi alma gibi bir zorunluluğun yok.Önerecekleri pcnin bir alt modelini ya da bir üst modelini istersen verebilirler.Kurul ile görüşebilirsen belki olabilir.(Sana önerecekleri Dv5-1260 olabilir çünkü hiçbir yerde bu model yok)
    Düşüncelerim bu yanlışlık olabilir

• quote:

Arkadaşlar benim laptopum HP compaq presario F505EA. Wireless ve pil durumundan dolayı servise yolladım. Parça bekliyorlarmış yani büyük ihtimalle değiştirecekler. :) Bu modelim yerine hangi cihazı önereceklerdir sizce? Hangi modeli kabul etmeliyim? Seçim hakkımız var mı?

Merhaba ben yeniyim forumda.Hp sorunları ne çok varmış ben de 10 mart itibariyle ürünü verdim f505ea(cossy senin gibi)compaq teknosaya verdim.

Forumu okuyunca nedense 30 günde yapamıcakları içime doğduben de bugün teknosayı aradım.servis giriş günü nedir 30 gün sonunda ne oluyor diye.Oradaki benim bilgisayarımı takip eden bayan 12 mart olduğunu söyledi.
    Ayrıca 30 gün sonunda fatura üzerinden çek veriyoruz teknosada kullanmak üzere dedi.Ben de yeni ürün alamıyormuyuz bir araştırır mısınız dedim.

Sorularım şunlar arkadaşlar

1)30 iş günüm 12 mart 2009 da servis girişli ürün için ne zaman dolacak?
    2)Garanti sürem bitiyor.Yeni bir ürün alırsam garanti kapsamına sokabilir miyim?
    3)Anakart adaptörü sipariş etmiş servis.30 iş gününde takılır mı?
    4)1341 tlye almıştım.Para alırsam dolar yüzünden zararda olacağım.Ama garantisi de olmucak yeni ürünün.Sizce ne yapmalıyım.Yeni bir hp macerası mı yoksa teknosadan yeni bir notebook alıp 2 sene garantili mi olsun?

Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
    Bu arada cossy sen de 10 martta mı verdin compaqı?

• bana verebilecekleri bi laptop stoklarında yokmuş mayısta fln anca gelirmiş ben de bekliicem mecburen para iadesi alsam da mayısta anca gelir heralde
  • quote:

bana verebilecekleri bi laptop stoklarında yokmuş mayısta fln anca gelirmiş ben de bekliicem mecburen para iadesi alsam da mayısta anca gelir heralde

kardes senin verdiğin laptop neydiki servise sana vercekleri başka üst model laptop yokmuş ellerinde ? mayısa kadarda baya var yani gerçi dediğin gibi para iadeside almaya kalksanda o kadar zaman alabilir hatta daha fazla uğraşanların olduğunuda okudum forumda sen gene bi telde ısrar et bence nasıl olmaz elinizde bana verebileceginiz bi ürün falande para iadesini alırsam hp ile bida işim olmaz falande bakalım ne olcak :)
  • benimki dv6920 idi ne biliim yaa gümrükte sorun fln war dedi ama ben yine de ürün istiicem ve biraz üsteliicem bakalım gelişmeleri paylaşırım kendinize ii bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tucobenedicto

quote:

Merhaba ben yeniyim forumda.Hp sorunları ne çok varmış ben de 10 mart itibariyle ürünü verdim f505ea(cossy senin gibi)compaq teknosaya verdim.

Forumu okuyunca nedense 30 günde yapamıcakları içime doğduben de bugün teknosayı aradım.servis giriş günü nedir 30 gün sonunda ne oluyor diye.Oradaki benim bilgisayarımı takip eden bayan 12 mart olduğunu söyledi.
    Ayrıca 30 gün sonunda fatura üzerinden çek veriyoruz teknosada kullanmak üzere dedi.Ben de yeni ürün alamıyormuyuz bir araştırır mısınız dedim.

2)Garanti sürem bitiyor.Yeni bir ürün alırsam garanti kapsamına sokabilir miyim?
    4)1341 tlye almıştım.Para alırsam dolar yüzünden zararda olacağım.Ama garantisi de olmucak yeni ürünün.Sizce ne yapmalıyım.Yeni bir hp macerası mı yoksa teknosadan yeni bir notebook alıp 2 sene garantili mi olsun?

arkadaşım bende aynı 10 mart ta verdim. Yalnız ben ilk kez senden duyuyorum çek verildiğini.. Arkadaşlar başka öyle çek alan oldu mu?

• Arkadaşlar bende de hp pavilion dv6385eu notebook u garanriye 26 şubat itibariyle verdim 20 iş günü oldu, hala parça bekleniyor.. bir pil ve batarya serviste yoksa kapatıp gitsinler, günlük sabit 3 ytl telefon parası veriyorum.. korkum o ki, 30 iş gününün dolmasına 1 gün kala pc yi bana gönderirlerse ne olacak?

arkadaşalr birde ben çok mağdur durumdayım, tez imi araştıramıyorum, sürekli internete gitmek zorundayım, evde de aynı zaamdna internet faturası geliyor, ne yapacağım, bilgisayarsız olmuyor ya...
  • Bir ay kadar evvel aldığım hp laptopa sata driver entegreli service pack 2 li xp yarattım.İlk xp denememde kurulum basladı herse ıyı guzel gıdıyordu.kurulum sırasında pc restardla basladı ama kuruluma devam etmedi.Neyaptıysam olmadı kılıtlendi laptop.servise bıraktım.bu olay 20 gun once oldu.gecen hafta servisten laptopu aldım hardısk sorunluymus dedıler.Neyse laptopu aldıktan sonra 3 gun sonra baska bir xp cd siyle sata driverlı xp cdsı kurdum..tekrar aynı seyler oldu.kurulum sırasında reset attıktan sonra kuruluma donmedı laptop pert oldu yine.Bu arada laptop boot olarak cd den baslıyor...Ben nerede hata yaptım acaba...servistekı eleman 1 sene ıcınde aynı sorundan laptop servise 3 kere gelırse yenı laptop verıleceğini soyledı.Laptop servısten gelrı gelmez tekrar kuracagım. su sorunlu laptoptan kurtulmak ıcın

İyi de ben nerde hata yapıyorum anlamdım kı?sürekli xp kurarken hardısk bozuluyor.

Biri bana kargoya veremezmı su xp yi?(istanbul-kadıkoy tarafında oturan biri var mı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvardar77 -- 19 Mart 2009; 15:34:58 >

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım bende aynı 10 mart ta verdim. Yalnız ben ilk kez senden duyuyorum çek verildiğini.. Arkadaşlar başka öyle çek alan oldu mu?

Ben de ilk defa duydum çek olayını çok şaşırdım.Daha bilmediğimiz hangi haklara sahibiz.Tüketici bir toplumuz ama kanunları maalesef pek bilmiyoruz.Cossy ne yapardın benim yetimde olsan?çek mi para mı garantisiz hp mi?gerçi benim 30 iş gününe çok şimdiden heyecanlandım.yapılırsa da napalım kader kullanırız biraz daha

• arkadaşlar bana dv5-1250 önerdiler bugün aradım yine stoklarımızda ürün yok dediler ben de biraz üsteledim bana bu modeli önerdiler mail attılar yarın faxlıcam herkese teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar bana dv5-1250 önerdiler bugün aradım yine stoklarımızda ürün yok dediler ben de biraz üsteledim bana bu modeli önerdiler mail attılar yarın faxlıcam herkese teşekkürler

kardes gerçekten sevindim senin için demekki biraz bastırmak gerekiyomus :D benimkinide yapamıcaklar buyuk ihtimal bakalım bana ne önerecekler verdikleri model gayet guzel bence
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de ilk defa duydum çek olayını çok şaşırdım.Daha bilmediğimiz hangi haklara sahibiz.Tüketici bir toplumuz ama kanunları maalesef pek bilmiyoruz.Cossy ne yapardın benim yetimde olsan?çek mi para mı garantisiz hp mi?gerçi benim 30 iş gününe çok şimdiden heyecanlandım.yapılırsa da napalım kader kullanırız biraz daha

arkadaşım ben parayı almayı düşünüyorum çünkü zaten laptop um var evde. O para ile hem kasa bilgisayar alacağım hem de hp den kurtulmuş olacağım. ama senin yerinde olsam ; benim tahminim bize dv5 1150et bilgisayar önericekler. Onun özelliklerine bakma fırsatım oldu. Piyasa fiyatı 2250 civarında ve fena da bilgisayar değil. kabul edilebilir.tek sorun garanti süresinin eski pc den devam edecek olması.

• quote:

arkadaşlar bana dv5-1250 önerdiler bugün aradım yine stoklarımızda ürün yok dediler ben de biraz üsteledim bana bu modeli önerdiler mail attılar yarın faxlıcam herkese teşekkürler

Hayırlı olsun ne diyelim
  • saolun arkadaşlar bence de eskisine göre güzel bakalım kaç günde gelcek bi sorum daha olcak ben yeni laptopla ilgili gelişmeleri servisportalden eski şifremle takip edebilirim dimi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.