Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benm laptopum da dün geldi çok güzel bişey.. darısı başınıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: melekselin

benm laptopum da dün geldi çok güzel bişey.. darısı başınıza

Hayırlı olsun.Caner'de aynısını alacak hadi bakalım
  • hayırlı olsun ben de bekliorum en yakın zamanda gelir umarım...
  • benimde 30 iş gununun dolmasına 4 gun var hala 52 yazıyo inş. getiremezler şu parcayıda değişim yaparım bende değişden gelen cihazı satıp baska bi marka laptop almayı düşünüyorum tabi degişimde önercekleri modele göre karar vericegim
  • Benim 30 iş günü cumartesi doluyordu. Bugün (52) değişmiş.
    Ürününüz teslime hazır (9).
    yazıyor.
  • herkez bir üst modeli alıcam diye seviniyor fakat fiyatıyla mukayese ederek ilerliyor hp o gün koşullarıyla bu gün koşullarını kıyaslıyarak karşınıza kötü bi üründe çıkabilir :) ayrıca bu kadar çok 30 iş günü sebebinede anca şunu diyebiliriz, o kadar çok HP notebook satılmışkı şu anki servis bu yükü kaldırmaya yetmiyor sanırım şu anda açmayı düşündükleri fabrika yüzünden servisle pek uğraşamıyolar :) neyse herkeze kolay gelsin...
  • Hp mağdurları arasına bende katıldım 30 iş günü ayın 19 doldu hala yeni model önericekler kaç gündür bekliyorum Yedek notebook vermediler ,
    Koordinatör Arzu hanım selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus

Hp mağdurları arasına bende katıldım 30 iş günü ayın 19 doldu hala yeni model önericekler kaç gündür bekliyorum Yedek notebook vermediler ,

Yarın sabah ara saat 9 gibi.Hemen cevap veriyorlar ürün değişimini iste.Onlar arayacağız diyorlar ama kimseyi aramıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdincakin

herkez bir üst modeli alıcam diye seviniyor fakat fiyatıyla mukayese ederek ilerliyor hp o gün koşullarıyla bu gün koşullarını kıyaslıyarak karşınıza kötü bi üründe çıkabilir :) ayrıca bu kadar çok 30 iş günü sebebinede anca şunu diyebiliriz, o kadar çok HP notebook satılmışkı şu anki servis bu yükü kaldırmaya yetmiyor sanırım şu anda açmayı düşündükleri fabrika yüzünden servisle pek uğraşamıyolar :) neyse herkeze kolay gelsin...

Üst model düşünen kim benim ürünün garantisi bitik zaten para alcam kesin onaramazlarsa tabii.Daha çok vakitleri var
    Acer 6935 almayı düşünüyorum biraz daha para ekleyerek en azından garantili ürünüm olur...
    Bu arada inşallah yoğunluk senin dediğin gibidir.
    Nereye fabrika kurcakmış bu hp?

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Hp mağdurları arasına bende katıldım 30 iş günü ayın 19 doldu hala yeni model önericekler kaç gündür bekliyorum Yedek notebook vermediler ,

Yarın sabah ara saat 9 gibi.Hemen cevap veriyorlar ürün değişimini iste.Onlar arayacağız diyorlar ama kimseyi aramıyorlar

Dostum o aşamayı geçtim Teknik servis ürün belirlicek 3 gündür bekliyorum
    Bu arada benim arızalanan ürünüm HP PAVILION DV6755 KS329EA modeliydi yerine ne önerirler arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Mart 2009; 7:23:01 >

• Evet ilk aramam sabah 8:50 , koordinatör 9:00 iş başı yapıyor dediler Biz sizi ararız vs vs , teşekkür ettim Ben sizi 10dk sonra ararım dedim
    Saat 9:00 arzu hanım ofisinde değil Ulen saat 9:00 nasıl olmaz , iş başı yapmıyormu bu hatun
    Görevliye söylediğim şu Arzuya ulaşamıyorum , ulaştığımda ise o teknik servis'e ulaşamıyor nasıl olucak bu iş
    Cep numaramı aldılar arzuya vericeklermiş , Yeni bir ilişki doğuyor olabilir
    Bu gün kaçarı kuçarı yok yeni modeli onaylatıcam Bir kaç arkadaşa daha verdim kayıt numarasını onlarda arıyor

• benimde cumartesi doluyor valla ama benim parca siparişi 6 gun önce verildi yani biraz zor gelir gibi ayrıca laptop u doğru düzgün sağlam versinler ben benimkinede razıyım ama dediğim gibi adam gibi çalışır şekilde versinler arkadasım sende gittiğinde bak yapmışlarmı diye bana yapmadan yaptık dediler çünkü şimdi bak parca bekliyolar bida benim pc için bugun dahil 4 gun kaldı hala 52 de bidada yapmadan yaptık diyemezler bana

quote:

Orjinalden alıntı: ufukata

Benim 30 iş günü cumartesi doluyordu. Bugün (52) değişmiş.
    Ürününüz teslime hazır (9).
    yazıyor.
  • Arkadaşlar bana para iadesi seçeneğini sundular , Ödemeleri çok geç olduğu için kabul etmedim/Doları'da baz almak lazım , Yeniden ürün araştırmasına gidicek koordinatör Üst ürün olmasada benzer ürün bulabiliriz dedi Bakalım ne önericek
    Para iadesi istemiyorum şeklinde kanuni bir hakkımız varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Mart 2009; 12:13:20 >
  • quote:

Arkadaşlar bana para iadesi seçeneğini sundular , Ödemeleri çok geç olduğu için kabul etmedim/Doları'da baz almak lazım , Yeniden ürün araştırmasına gidicek koordinatör Üst ürün olmasada benzer ürün bulabiliriz dedi Bakalım ne önericek
    Para iadesi istemiyorum şeklinde kanuni bir hakkımız varmı ?

kardes biraz ısrar et bence bi arkadasa da öyle dediler ısrar etti verdiler ust model sende ısrar et
  • bana da öyle demişti ben ürün değişimi istiyorum dedim kadın da biraz bekletcem sizi dedi daha sonra yeni ürünü önerdiler işte
    dv6920 yerine dv5-1120 önerdiler... Bu arada onarımınız devam etmektedir(54) yazısı çıktıktan kaç gün sonra ürününüzü teslim aldınız acaba?..
  • Baya bir ısrar ettim tehditle karışık Bana söylenen benim cihaza muadil seri yokmuş depolarında , ısrarımdan sonra denk olmayan bir üründe olur dediler Koordinatör ürün araştırması yapıcam dedi bakalım ne ile dönücek , yok çok düşük bir cihazla dönerse kabul etmem
    Arkadaşlar tekrar arıyimmi gerçi bugün 7-8 kere aradım
  • ara diicem de 17:30 u geçti saat
    deiğim gibi bana da aynı lafları söylediler ama noldu yeni ürün yolda
    sen de ara ısrar et onlar sana önerirler beğenmezsen de para iadesi alırsın...
  • Artık yarın ararım , caner sen ne zaman bırakmıştın notebook'u servise ?
    Beş şubatı şimdi gördüm Bende 11 şubatta bırakmıştım , Sana tavsiye ettikleri eski notebookun'la aşağı yukarı aynı özelliklerde (Muadil seri olmadığı içinmi)
    Ulen Hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Mart 2009; 18:02:59 >
  • beyler benimde kaldı şurda son 3 gunum hala parca yok :) gerçi bunun bide yeni pc yi bekleme suresi var oda en az bi 10 gun alır sanırsam :(
  • Yedek parçaları yok dostum rahat ol Bir Dvdrw değiştiremediler 30 günde...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.