Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim hp sorunum hala devam ediyor sağlam olarak teslim ettiğim notebooku kargo kırdı ve 1 aydır hala utanmadan benden onarım parası istiyorlar ve en sonunda tamir etmeden geri yolladılar burda belirtmek isterim hpim garantili 6a ylık ürün ve kargoyla onlar benden aldırttı yani kargoyla muhatap olacak onlar ama suçu bana atıolar inanın bıktım 2000 tlye aldığım hp dv5-1020et bilgisayarım burnumdan geldi hala da çözemedik 18 şubat 2009 da başlayan süreç 1 gıdım ilerlemedi kırık olarak bana geri yolluyorlar benden kargoyu kabul etmeyip geri yollamayı düşnüyorum bana akıl verin arkadaşlar
  • Merhaba Arkadaşlar

Pavilin Dv6750et modeli dizüstümü 19/02/2009 tarihinde teknik servise bıraktım ve hala parça beklendiğini sölüyolar bana acaba 30 iş günü doldurdummu ?
  • senin 30 işgünün dolmuş Hkn90 arayabilirsin...
  • Aradım yenisini taleb ettim tamam dedi 3 gün içinde sizi arıycaz dediler aramazsak siz arayın dedi.Tahminen ne kadar sürer bu iş ve Dv6750et bu modele karşılık hangi modeli verirler ?
  • BENİM PARCA BUGUNDE GELMEDİ YARINDA GELCEĞİNİ ZANNETMİYORUM BENDE PAZARTESİ ARIYORUM HEMEN HP Yİ YENİ ÜRÜNÜ İSTİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hkn90

Aradım yenisini taleb ettim tamam dedi 3 gün içinde sizi arıycaz dediler aramazsak siz arayın dedi.Tahminen ne kadar sürer bu iş ve Dv6750et bu modele karşılık hangi modeli verirler ?

10-15 güne yeni notebook elinde olur ve dv5-1115et modelini önerebilirler
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3822975.html

• arkadaşlar bugün baktım onarımınız tamamlanmıştır ürününüzü teslim alabilirsiniz yazıyor ben de sonunda kavuşuorum yeni laptopuma...
    Bir şey sorcam ctesi servis açık olurmu yoksa ptesiyemi kaldı yeni laptop?..
  • Ben Cumartesi günü aldım
  • 30 İŞ GÜNÜNDE CUMARTESİYİ NİMETTEN SAYDIRIYORLARSA ACIK OLMASI LAZIM CUMARTESİLERİDE Bİ ARAYIP SOR İSTERSEN GENE KONTOR GİDECEK AMA NE YAPARSIN

1 HAFTADA YENİSİNİN GELMESİ SÜRÜYOR DESENİZE BENİMDE YARINDAN SONRA DOLUYOR 30 İŞ GÜNÜ BAKALIM ONDAN SONRADA 10 GUN YENİSİNİN GELMESİNİ BEKLİCEM MECBUR

quote:

Orjinalden alıntı: caneruysal

arkadaşlar bugün baktım onarımınız tamamlanmıştır ürününüzü teslim alabilirsiniz yazıyor ben de sonunda kavuşuorum yeni laptopuma...
    Bir şey sorcam ctesi servis açık olurmu yoksa ptesiyemi kaldı yeni laptop?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 27 Mart 2009; 18:06:40 >

• ohh walla çok sevindim o zaman yarın hemen almak lazım teşekkürler aslanemre,levent abive forumda yardımı olan herkese...
  • HADİ HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN İNŞ. ARIZASIZ Bİ ÜRÜN TESLİM ALIRSINDA BİDAHA UĞRAŞMAZSIN SERVİSLE

quote:

ohh walla çok sevindim o zaman yarın hemen almak lazım teşekkürler aslanemre,levent abive forumda yardımı olan herkese...
  • ocak 10dan beri hp ile uğraşmalarım sonuçu dv6 -1010et modelini p.tesi teslim alıyorum.inş herkes sorunlarını çözer ama hp nin biz sizi ararız demelerini kesinlikle inanmayın.alayı yalancı ordakilerinin.
  • bana mail geldi ürününüzü hafta içi 17:30 a kadar alabilirsiniz yazıodu mailde kafam karıştı şimdi...
    quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Ben Cumartesi günü aldım
  • quote:

ohh walla çok sevindim o zaman yarın hemen almak lazım teşekkürler aslanemre,levent abive forumda yardımı olan herkese...
    hayırlı olsun caner güle güle kullan
  • evet arkadaslar bugun saat 11 ve hala 52 yazmakta bugunde değişmez artık ve pazartesi arıyorum yeni ürün istemek için
  • arkadaşlar dün yani cuma günü servisi aradım yeni ürün istemek için ve beni 4 gün içinde arayacaklarını söylediler merak ettigim şu bu 4 güne c.tesi pazar dahilmi ve benim ürünüm hp pavilion dv5-1010et bu cihaza karşı hangi cihazı önerirler dv5-1170et alabilirmiyim?
  • 3 işgünü içerisinde sizi arayacağız diyorlar.Pazar günleri işgünü değil
    Ürün değişimine gelince bu modeli alman biraz zor.Dv5-1150et ya da DV5-1260et olabilir
  • arkadaşlar servis bugün (cumartesi) kapalıymış benim nb ptesiye kaldı sağlık olsun o kadar bekledik 3-5 günün lafı olmaz artık
  • servis cumartesileri kapalıysa nasıl oluyorda cumartesilerini iş gunu sayıyorlarki anlamadım gitti
    quote:

arkadaşlar servis bugün (cumartesi) kapalıymış benim nb ptesiye kaldı sağlık olsun o kadar bekledik 3-5 günün lafı olmaz artık
  • sanırım çalışıyorlar fakat ürüm alımı veya verimi yapmıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.