Şimdi Ara

hp servis 30 iş günü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.088
Cevap
3
Favori
128.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakalım benim compaq cq-60 120et yerine bana ne önericekler
  • Benim dv9590et modeli laptopumu da yapamadılar. yerine para iadesi ya da yeni laptop önerdiler. şirket üzerine alınmış olduğu için para iade süreci sıkıntılı olacağı için bende yeni laptop istedim. ilk önce bana model numarasını hatırlamadığım aşağıdaki özelliklerdeki bilgsiayarı önerdiler;

- 2.0 ghz core2duo işlemci
    - 250 gb hdd
    - geforce 9200 gs
    - 2 gb ram.

bunun üzerine ben çileden çıktım, ve telefonda görevli olan kişiye bayağı bir ayar verdim. tüketici hakları yasasına aykırı bir şey yaptıklarını, bu yasaya göre bana en azından muadil özelliklere sahip bir bilgisayar vermeleri gerektiğini, fakat onların önerdiği bilgisayarın her açıdan benim tamirdeki bilgisayarımdan daha kötü olduğunu söyledim. ben böyle sert çıkınca, pekala beyefendi, biz yeni bir model belirleyip size haber verelim tekrar dediler. bu arada benim bozulan bilgisayarımn özellikleri şöyleydi;

- 2.2 ghz işlemci,
    - 320 gb hdd
    - 3 gb ram
    - geforce 8600 gs

daha sonra tekrar aradığımda bana hayallerimde bile göremeyeceğim bir teklif sundular hp hdx16 1050et ben şaka yapıyorlar sandım, zira o bilgisayar benim makinadan kat bbe kat üstündü. ciddi olduklarını anlayınca hemen kabul ettim aşağı yukarı bir hafta sonra, yani geçen salı günü aldım bilgisayarı.

bu arada arkadaşlar, bir iki ipucu vereyim. bir kere asla sizi 3 iş günü içinmde aramıyorlar. siz arayın sürekli, her seferinde bir bahane buluyorlar ama, eninde sonunda sizi ilgili kişiyle görüştürmek zorunda kalıyorlar. ben bir kere bir deneme yaptım
    aradım, buket hanımla görüşmek istiyorum dedim, önce kayıt numaramı sordu, sonra buket hanıma bir bakıp size döneyim dedi. bir dakika sonra buket hanım şu an yerinde yok, ben mesajınızı ileteyim dedi. tamam, beni bugün arasın mutlaka dedim. tamam dediler ve kapattım. ardından hemen bir kere daha aradım, bu sefer başka birisi çıkktı, yine aynı durum oldu, bekletti beni, bu sefer cebvabı buket hanım şu anda başka bir müşteri ile görüşüyor ben nonutunuz alayım dedi. tamam deyip kapattım, hemen terar aradım. bu seferki çıkan kişi ise buket hanım bir toplantıya gitti dedi. kadın süpermen gibi birşey ki galiba, 3 dakika da bu kadar çok işi yapıyor. dayanamadım adama dedim ki, orada buket hanımdan başka çalışan yokmu? dedim, ve sonra 3 dakikada bana neler denildi onu aktardım. sonrası malum, ehem, kem, küm.

demek istediğim, sizi armalarını beklemeyin, siz arayın. müsait değil se bir daha arayın, değilse bir kere daha. size form gönderecek, o formu göndermezse bir kere daha arayın, ulaşamazsanız bir kere daha, yine olmazsa bir kez daha. malesef ancak böyle oluyor artık.

• Hayırlı olsun nighty.O kadar istedim vermediler HDX
    Güle güle kullan
  • Arkadaslar bende 28 Ocak 'ta verdigim notebook u (dv5-1010et)
    30 iş gununde hard disk arizasindan yapamadilar ve yeni urun teklif ettiler , bu surecte hic bi sıkıntı yasamadim
    baslarda yapamadilar diye baya gerilmistim ...
    10 gun icinde yeni urunu alabilirsiniz demislerdi , Sibel Hanim adinda bi Koordinator , her aradigimda ulastim
    ve ben ulasamayinca o kendi aradi beni daha sonradan , HP ye karsi bakisimi biraz olsun yumusatmayi basardilar
    Su an benim de DV5-1170 makina var , baya test ettim simdiye kadar eski makinadaki sorunlarin hic birini yasamiyorum
    yuksek isinma , fan sesi ve dokunmatik problemleri henuz bi sorun yok :)

Darisi diger arkadaslarin basina ,

Bu arada HP yi gelicne satmak isteyen arkadaslara bi bilgi vermek istiyorum
    2000-3000'li rakamlara bilgisayar almayi dusunenler icin soyluyorum bu rakamlarda
    hic bir bilgisayarda Nvidia 9600M GT kullanilmiyo HP haric...
    Dolayisi ile bir defa daha dusunun , Ben ekran kartina cok onem veririm , ayrica gorsellige de
    Her ne kadar kizsak da , bu donanimlarda ve kalitede baska marka yok ...
    Sony uygun fiyatli VAIO'larda NVIDIA kullanmaya baslarsa SONY e geceriz ilerde :)

Saygilar

• Hayırlı olsun mkoc.Benim imzamı almışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkoc

Arkadaslar bende 28 Ocak 'ta verdigim notebook u (dv5-1010et)
    30 iş gununde hard disk arizasindan yapamadilar ve yeni urun teklif ettiler , bu surecte hic bi sıkıntı yasamadim
    baslarda yapamadilar diye baya gerilmistim ...
    10 gun icinde yeni urunu alabilirsiniz demislerdi , Sibel Hanim adinda bi Koordinator , her aradigimda ulastim
    ve ben ulasamayinca o kendi aradi beni daha sonradan , HP ye karsi bakisimi biraz olsun yumusatmayi basardilar
    Su an benim de DV5-1170 makina var , baya test ettim simdiye kadar eski makinadaki sorunlarin hic birini yasamiyorum
    yuksek isinma , fan sesi ve dokunmatik problemleri henuz bi sorun yok :)

Darisi diger arkadaslarin basina ,

Bu arada HP yi gelicne satmak isteyen arkadaslara bi bilgi vermek istiyorum
    2000-3000'li rakamlara bilgisayar almayi dusunenler icin soyluyorum bu rakamlarda
    hic bir bilgisayarda Nvidia 9600M GT kullanilmiyo HP haric...
    Dolayisi ile bir defa daha dusunun , Ben ekran kartina cok onem veririm , ayrica gorsellige de
    Her ne kadar kizsak da , bu donanimlarda ve kalitede baska marka yok ...
    Sony uygun fiyatli VAIO'larda NVIDIA kullanmaya baslarsa SONY e geceriz ilerde :)

Saygilar

aynı gün aynı model cihazı vermişiz :) umarım banada aynı cihazı önerirler salı günü aramaları lazım

• arkadaslar bende şimdi aradım değişim talebimi ilettim takip numarasınıda verdiler bakalım 3 iş günü sonra arıycaz dediler aynı şekilde ne önercekler acaba ben iki gün sonra ararım max. daha fazla bekliyemicem valla
  • arkadaşlar selam,

10 mart ta servise veridğim hp compaq f500 serisi laptopum 20 gün içerisinde tamir edilmiş. Anakart ve bataryası değişecek parça bekleniyor denilmişti. Az önce de teknosa yı aradım 2 gün içerisinde laptopunuzu bizden alabilirsiniz dediler. Bu seride yaşanan problemde genelde bilgisayar değiştiriliormus nasıl oldu da laptopum yapıldı sizce? Parçayı gerçekten değiştirdi mi servis?
  • dostum sen inanma gene kontrol et almadan parca değişti deyipte değiştirmeden verdiler bana çünkü sadece format atmışlardı driverları guncellemişlerdi baktım hala aynı sorun hdd değişti dediler sonra almadım bida inceleyin dedim ondan sonra bakmışlar anakartı değiştircez demişler ve onuda beklerken 30 iş gunu doldu yenisini alcam bende şaşırmıştım ilk yaptık dediklerinde ama olmadıgını hangi parcanın değiştiğini duyunca anlamıştım çünkü arızaya sebep olcak parca sadece anakarttı ama onlar hdd yi değiştirmeyi uygun görmüşler basta baktılar olmadı bana öyle verip süreyi tekrar baslatmayı düşündüler ama ben yemedim numaralarını ve anakart siparişide yetişmedi 18. iş gününden sonra
    quote:

Orjinalden alıntı: cossy

arkadaşlar selam,

10 mart ta servise veridğim hp compaq f500 serisi laptopum 20 gün içerisinde tamir edilmiş. Anakart ve bataryası değişecek parça bekleniyor denilmişti. Az önce de teknosa yı aradım 2 gün içerisinde laptopunuzu bizden alabilirsiniz dediler. Bu seride yaşanan problemde genelde bilgisayar değiştiriliormus nasıl oldu da laptopum yapıldı sizce? Parçayı gerçekten değiştirdi mi servis?

• beyler yaa ben arıyom illa diyo 3. iş gunu sonunda arıyacaz diyolar baskada bişey demiyolar ne biçim iş bu bide buna aradıgım gunu dahil etmiyolar yani oda 4 gun ediyo yuhh yani pes doğrusuuuuuuuuu daha kordinatör bile belli değilmiş en geç cuma gunu size ulasırlar diyolar yuh ki yuhhhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 1 Nisan 2009; 10:43:03 >
  • bende bugün aradım Yağmur Hanım diye bir koordinatör atadılar daha ilk günden toplantıda çıktı ne tesadüf
  • Burayı okuyunca ben de değişim hikayemi paylaşayım dedim. Yukarda bir arkadaşın da başına gelmiş olan dv5-1010et bilgisayarım hdd sorunu nedeniyle biosta takılı kalmaya başladı (22 Aralık 2008). 30 iş günü içinde yapamadılar ve bana sabırlı olun yapılacak minvalinde nutuk atmaya kalktılar. Yeni makine talep ettim doğal hakkım olarak. Yeni makinem 10 gün içinde geldi; dv5-1240et. Eski makineden iyi yönü işlemcisi hızlı. Kötü yanı Centrino 2 değil ve doğal olarak TDP 35 watt. Dv5-1010et'deki dokunmatik yüzeylerin takılı kalması sorunu kesinlikle giderilmiş. Gönderirken çanta yollamıştım ama sonra çantasız geldi alet. Ben de 2-3 telefon konuşması yaparak bir de sıfır hp çanta yollattım kendime. Eski makinemin de adaptörü bende kaldı. Bir kargocu ayarlayın adresime vereyim dedim telefonda, adres verdiler yollayın dediler. Zor alırlar artık benden onu. Adamların dünya umrunda değil valla. Canları isterse. Kenarda dursun.

Şimdi aletten memnunum ancak kimseye hp alın demem bunlar üstüne.

• beyler banada eda diye birini atamışlar gitmiş bana aynı seri daha düşük işlemcili bi model önerdi kabul etmedim doğal olarak bende dedim baska model urun önerin compaq olduğu için diyor ürününüz ancak bunu önerebiliriz elimizde baska model ürün yok comapaq olan urune compaq veriyoruz dedi baska arkadaslarım aldılar ama dedim sonra lafı geveledi para iadesine gidelim o zaman dedi ben dedim bu ürünü kabul edemem para iadesini de en az 2 aydan önce vermiyorsunuz dedim tekrar inceleyin baska bi ürün önerin dedim tamam dedi ben teknik bölüme sorayım size döneyim dedi tekrar bakalım ne önercek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 2 Nisan 2009; 12:18:22 >
  • mrb arkadaslar ben 18 martta dv5-1041 modelini verdim ve anakrt değişimi için siparis verildi dendi ...yabarlar mı bilmiorm ama yaparlarsa sizce hangi ürünü teklif ederler ben dv5-1041 ime karsıklık yanı hdx verirler mi çünkü dv5-1041 özelliklerine bakrsanız hdx in özellikleri sadece kasa değişik bide dv5-1170 önerirlerse kabl ediim mis izce ne yabmalıyım yanı hdx i cok istiorm ya....yapılma ihtimalide var tabı makiannaın 15 iş günü oldu ama
  • Bende 19 martta dv5 1100 et laptopu servıse verdım.hardısk ve dvd rom sürücü sipariş etmişler.Kim bilir nazaman gelir..30 iş gününde yapılamazsa yeni ürün istiyeceğim artık.Bu laptopa karsılık sizce hangi ürünü veriyorlar?
  • bide anlamadığım bişe var hiç yapılıp gelen bilgisayar yok mu yanı benm anakrt yandı yabılır mı bilmiorm ama bu servis hiç bişe yabmayıp bakıp sipariş veriyo sonrada gelmiyo herkese yenısını mı veriola rhiç gidip yapılıp gelen yok mu bide dv5-1041 e karsılık ne önerirler
  • bende tekrar teklif edicekleri cihazı bekliyorum teknik bölüm daha belirleyememiş sözde sizce compaq cq60 120 et ye karsılık ne istemeliyim 1250 ytl ye almıştım onlar bana compaq cq 60 301 et önerdi ama kabul etmedim bida bakcaklarmış yarın ararım dedi kordinator ama buyuk ihtimal gene ben arıcam yoksa aramıyo :D
  • Çarşamba günü banada dv6750et modeline karşılık dv5 1212et yolluycaklarmış 1 haftaya gelir dedi istanbul da oldugum için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hkn90 -- 3 Nisan 2009; 0:08:20 >
  • bana önerdikleri laptoptaki işlemci başka bi laptopta yok sanırım google bile sadece o modeli gösteriyo amd athlon X2 QL 65 işlemci dışında herşey eskisiyle aynı ne biçim iş yaww ben işlemci daha düşük bi seri dedim red ettim bakalım ne vercek yarın sizce ben bi teklif yapsam ne öneride bulunsam kabul eder aslında para iadesini hemen verseler 1 hafta içinde acayip düştü diğer markalarda fiyatlar asuslar falan düşmüş aynı şekilde acer da öyle çok güzel modeller var hem önerdiklerindende daha iyi bişey alırım ama adamlar parayı vermiyo hemen o yuzden urun değişiminde ısrar etmek zorunda kalıyorum yarın ben dicem valla şu modeli verin yoksa mahkemeye vercem diye

• beyler banada şimdi yeni tekliflerini sundular dv5 1220 et bende kabul ettim ilk tekliflerinden daha iyi bi teklif sizde ilk tekliflerini begenmezseniz kabul etmeyin daha iyi bir teklifle size dönuyolar
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.